• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

aa evet bende bakıyorum ama daha cok benmkiler trendyol clubon falan kıyafetler vs super oluo...da gecen sehirfırsatında 80tl lik incelme programı indirimi vardı onda gozum kaldı...

Kavitasyonla değil mi?
Geçen benim de gözüm kaldı ve yaptıranlar o fırsattran yararlananlar çok memnunmuş.
Bir seansta 4 cm :53:

kızlar sabah yolum cok uzuuuun :)
6da kalkıcam
ve yatmam lazım dıye dusunuyorum
benım ıcın sen bak masalcım amannn :D
guzel bırsey olursa ıhmal etme :) :) :)

evet ya kavitasyon ben de guvenemedim bide maddi olarak yerlerde geziyorum son bikac aydır, gozum kesmedi almaya....

ii gceler sedacım...darısı bana umarım uyuyabilrm erkendenn

sızede ıyı geceler kızlarrrr
yarın aksama ancak gırebılırım
aksam gorusucez tekrardannnn :)
kendınıze ıyı bakın gorusmek uzereeeee

Arkadaslar nasilsiniz? internette problem vardi, haloldu cok sukur.
once ki sayfalara goz atiyordum
grup arkadasligi yapilmis, begendim.benim diyet guzel gidyor. Sali gunu tekrar dr a gidicegim. kan tahlili ve ultrasoun falan..burda dr isi cok yavas.uzun suruyor hersey
bu arada pazar gunu barbeku olayi vardi. hic ekmek yemedim.
simdi de iki yulaf la kahvaltimi yaptim.sekersiz icmeye karar verdim cayi kahveyi .kahverengi seker kullaniyordum onu da biraktim,

masal seninle grup arkadasi olmusuz. sevindim.
benim aralik sonuna kadar bir hedefim var. bana cok yakisan bir kiyafetim vardi.malaesef simdi olmuyor. soz verdim aralik sonu onun icine girecegim.
mutfak ve salon ayni yerdeler ..ben de artik mutfak olan yerde oturmayacagim. cunku farkettim ki ben buzdolabini gordukce canim yemek istiyor.yani tasiniyorum:)

Evet fderya grup arkadaşı olduk ben geceleri genelde burada oluyorum sen de saatten dolayı öyle oluyorsun sanırım.
İnşallah Aralık sonuna kadar istediğin kıyafete girersin.
Ben de şimdi hedef koyuyorum aralık sonunda en faz 52 olacağım!

Back