• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Arkadaslar benim adimda derya. Avustralya da oldugumu soylemistim.Melbourn de yasiorum. iki cocuk var.kizim 2.sinifa gidiyor.oglum dunya tatlisi 3 yasinda.evin maskarasi.:)esim de ben de ogretmeniz.ben yogun calismiyorum.ama bu persembe sehir disina cikacagim.ucakla bes saat uxaklikta bir yer.dort gun yokum. orda firsat bulursam yazarim.
Yarismaci arkadaslara basarilar dilerim.Masal gel biz birinci olalim:):)

günaydın kızlar

sabahki menüm
2 dilim ekmek
klasik kahvaltı
şimdide çayımı yudumluyorum.

bu arada hafta sonu 3 saatten fazla yürüyüş ve mekik çektim düzenli olarak
ayrıca hafta sonu supangle kaçamağı oldu ama yarım bi kaç kaşık:78:

Son düzenleme:
kızlar tekrar merhaba hafta sonu giremedim nete.evde internet yok kızım bilgisayara fazla kaptırdığı için kendini kaldırdık çünkü yasak koysakta aklı hep nette bu sefer nutsuz oluyo.bizde tamamen kaldırdık sorunu çözdük.ben işten bağlanıyorum artık.şimdi hafta sonu yediklerimi yazmak istiyorum.
cumartesi günü akşam
ızgara tavuk (derisiz)
yoğurtlu közlenmiş biber
bol salata
5 yudum kola
bir avuç çerez
pazar (28.11)
sabah çok sıkı bir kahvaltı.valla yememeye çalıştım ama eşim kızdı.hafta sonu rejim olmaz dedi.birlikte dışarıda kahvaltı yaptık.kızlar o kadar etkili ki burası aslında normalde banakimse engel olamazdı çok yerdim ama hernekadar 2 parça hamur kızartması ve biraz patates kızartması yesemde yinede az yedim ya kızmayın kendimi suçlu hissediyorum valla.hep takım arkadaşım ela ya ve kızlara nasıl hesap vericem diye vicdan azabı çektim.
kahvaltıda 2 bardak çay
2 hamur kızartması
birkaç parça patates kızartması
bir kibrit kutusu beyaz peynir
3-4 zeytin
biraz reçel
2 kuru incir ve ceviz
1 parça sosis haşlanmış(of sosisi unutmuştum)
domates
salatalık
hiç ekmek yemedim :)))
akşam
kızarmış 10 küçük hamsi(az yağda kızarmış)
brokoli ve karnıbahar salatası
2 mineralli su
bu arada 1 saat temizlik yaptım ve gece eşimin kuzeninin nişanı vardı evde bütün gece ayaktaydım gelen gidene hizmet,tabak hazırla,servis yap,kahve pişir...bütün gece koştum
nişan pastası ve kuru pastalardan bile yemedim kendime engel oldum sadece hatır için ayıp olmasın diye çatalın ucuyla pastanın tadına baktım
işte bu kadar acaba cezayı hakettimmi
bu sabah
çavdar ekmeğinden yağsız ince kaşarlı tost
9 minik zeytin
öğlen sadece salata ve çorba yerim
sizce çok mu yiyorum

canlar günaydın,inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür sadece herzamanki gibi uykum var:)))
neyse, hafta sonu kaçamak yapmadım aslında ama öğünlerimde pek dengeli değildi. cumartesi biliyorsunuz misafirler vardı. akşam yemeği yememiştim,1 kase makarna salatası,2-3 ad sarma yedim. ilerleyen dakikalarda 1 ad kıymalı börek. :)))
pazar sabahı normal kahvaltımızı ettik,fazladan birşey yoktu.
saat 3 gibi cafede oğlum için söylediğim cipsten aldım biraz yani 4-5 çatal. (4-5 ad belki 6 olmuştur)
eve geldikten sonra,saat 5 gibi bir servis tabağına,salata, sarma ve 2 ad.merc. köftesi koydum onları yedim,bol suyumu içtim. ilerleyen saatlerde (21.00) 2 dilim elma,birazda fındık.
aslında bugün elanın yaptığı 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım ama nedir nasıldır bakmaya fırsatım olmadı malesef ama belki yarın yaparım 4 günde 4 kilo olur.:))
bugün sadece akşam yemeği yemicem, son olarak iş çıkışına yakın yada evde ara öğün niyetine salatamı yerim,meyve yerim,ve yeşil çay içmek istiyorum(nasip olursa) bu hafta eski kilom yani bana yapışan 56. 5 olmak istiyorum tekrar. :))

nur canım sen neler yaptın,diyet belirledinmi yada planladığın birşey varmı kafanda.

reyhan canım pc konusunda iyisini yapmışsın diye düşünüyorum.ama girdiği siteleri yasaklayabilirsin,pc ayarlarından istediği sitelere giremeyincede sıkılır belki çok fazla otumak istemez.
canım,cumartesi ve pazarın iyi geçmiş. o kadar yemeyle suçlama kendini az yemişsin. bütün tabakları bitirmedin yaa :)) pazar günleri bende diyet yapamıyorum eşimde istemiyor ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
bence ceza falan yok. ama şunuda söylemeden edemicem hayatım sofradan midemizi şişirmeden kalkarsak işte asıl süperi o. afiyet olsun canım.

günaydın rabiacım. :)

Son düzenleme:
ad .içimi rahatlattın canım size karşı mahcubiyet duyuyordum.sevindim yediklerimi az bulmana.kızlar inanın hayatımda ilk defa bu kadar kararlıyım zayıflamaya.sayenizde.teşekkür ederim destekleriniz için.bana yemeğe hayır demeyi öğretiyorsunuz sağolun canlarım

Günaydın canlarım geçmiş o kadar uzundu ki okuyamadım :17:
Adcım canım grup olmuşuz çok güzel diyet belirlemedim ama beraberce karar verelim bence msn adresimi özelden yolluyorum sana tamam mı canım

Evet fderya grup arkadaşı olduk ben geceleri genelde burada oluyorum sen de saatten dolayı öyle oluyorsun sanırım.
İnşallah Aralık sonuna kadar istediğin kıyafete girersin.
Ben de şimdi hedef koyuyorum aralık sonunda en faz 52 olacağım!

çizelgendeki kilonsa 1ayda 7kg fazla degil mi cnm:78:
kızlar tekrar merhaba hafta sonu giremedim nete.evde internet yok kızım bilgisayara fazla kaptırdığı için kendini kaldırdık çünkü yasak koysakta aklı hep nette bu sefer nutsuz oluyo.bizde tamamen kaldırdık sorunu çözdük.ben işten bağlanıyorum artık.şimdi hafta sonu yediklerimi yazmak istiyorum.
cumartesi günü akşam
ızgara tavuk (derisiz)
yoğurtlu közlenmiş biber
bol salata
5 yudum kola
bir avuç çerez
pazar (28.11)
sabah çok sıkı bir kahvaltı.valla yememeye çalıştım ama eşim kızdı.hafta sonu rejim olmaz dedi.birlikte dışarıda kahvaltı yaptık.kızlar o kadar etkili ki burası aslında normalde banakimse engel olamazdı çok yerdim ama hernekadar 2 parça hamur kızartması ve biraz patates kızartması yesemde yinede az yedim ya kızmayın kendimi suçlu hissediyorum valla.hep takım arkadaşım ela ya ve kızlara nasıl hesap vericem diye vicdan azabı çektim.
kahvaltıda 2 bardak çay
2 hamur kızartması
birkaç parça patates kızartması
bir kibrit kutusu beyaz peynir
3-4 zeytin
biraz reçel
2 kuru incir ve ceviz
1 parça sosis haşlanmış(of sosisi unutmuştum)
domates
salatalık
hiç ekmek yemedim :)))
akşam
kızarmış 10 küçük hamsi(az yağda kızarmış)
brokoli ve karnıbahar salatası
2 mineralli su
bu arada 1 saat temizlik yaptım ve gece eşimin kuzeninin nişanı vardı evde bütün gece ayaktaydım gelen gidene hizmet,tabak hazırla,servis yap,kahve pişir...bütün gece koştum
nişan pastası ve kuru pastalardan bile yemedim kendime engel oldum sadece hatır için ayıp olmasın diye çatalın ucuyla pastanın tadına baktım
işte bu kadar acaba cezayı hakettimmi
bu sabah
çavdar ekmeğinden yağsız ince kaşarlı tost
9 minik zeytin
öğlen sadece salata ve çorba yerim
sizce çok mu yiyorum

cnm valla şimdi içinizdeki en yeni benim tam bişi de demek istemiorm ama benim gözüme sadece zeytinler carptı su 9tane olan:77: birascık fazla gibi onceki gunlerde zaten deli gibi kosturdum diyorsun bi şekilde yakılmıstır diye düsünüyorum....
Arkadaslar nasilsiniz? internette problem vardi, haloldu cok sukur.
once ki sayfalara goz atiyordum
grup arkadasligi yapilmis, begendim.benim diyet guzel gidyor. Sali gunu tekrar dr a gidicegim. kan tahlili ve ultrasoun falan..burda dr isi cok yavas.uzun suruyor hersey
bu arada pazar gunu barbeku olayi vardi. hic ekmek yemedim.
simdi de iki yulaf la kahvaltimi yaptim.sekersiz icmeye karar verdim cayi kahveyi .kahverengi seker kullaniyordum onu da biraktim,
cnm kahvede çayda şekersiz icmek bence ck iyi oluyor. ben 18yasına geldiimde annem demisti yeter artık caya seker atma ilerde bırakırken zorlanırsın diye, taa ozaman bıraktım sonra 20li yaslardada kahveden kestim...tavsiye ederim gercekten en azından şeker deposu yapmadıgını biliyorsun;)

***Bu arada bir dipnot hocamız demişti derste, sadece doğuş kesme şekerdeki şekerlerin birleştirilmesi sırasında kimyasal kullanılmıyor diye, ne kadar dogru bilemem...:77:digerleri cok zararlıymıs bir arada tutmak icin seker tanelerini herbisi katıyorlarmıs....
günaydın kızlar.
günaydın:)

günaydın kızlar... evet evet saat 10da kalktım bu benm için büyük bir başarı:65::65:

bugün sanırım regl baslayacak bikac gune acaip şiş hissediyorum kendimi... göbek önden gidiyor öyle kalktım gece de birşey yemedim oysa bogazımdan giren tek sey 1bardak daha su olmuştu...

bakalım azimle devam ediyorum görüces noluyor...
kahvaltımı yapmam lazım gec olmadan, sonra modemi kırmak yerine kapamak lazım kafayı yicem ders calısamıorm yaa:59: şu ilham gelmedi gitti günlerdir bekliyorum...
bu arada açım hemen kahvaltı etmem lazım sanırım
haslanmıs yumurta,biraz peynir, belki 1-2lokma ekmek ile falan düşünüyorum. sonra eczaneye gidip su multivitamini sorucam, ardından market alısverisi gene sebze kalmadı salata icin:56: e sonra da artık derse baslamak lazım sanırım...
hı ne ev temizlii mi o ne:77::77:

kızlar, geçmişi o kadar okudum nq'ya da bastım şimdi onlar yok. bu yeni forum bezdirecek beni. neyse hatırladıklarımı yazayım.

seda, ben çoğunlukla buralarda oluyorum ama senle benim geldiğimiz saatler örtüşmüyor bence. bu arada mangal partisinde ekmek yemeseydin iyi olurdu. kalanının zararlı olduğunu sanmıyorum.

daha da aklıma bir şey gelmedi kızlar. misafirim var biliyorsunuz. belli bir süreden sonra sıkıyor. hergün yemek düşün onu düşün bunu düşün.

bu arada kızlar, kardeş takımdan takyon annesini kaybetmiş. gözünüzden kaçabilir. malum sayfalar hızlı ilerliyor. buraya yazayım dedim.

kızlar az once tanıdık bi drdan haber geldi, kendisi onkoloji dru sordum şu MULTİBİONTA PROBİOTİC VİTAMİN VE MİNERAL hapını, benim gibi midesinde şişkinlik olanlara hazım problemi yasayanlara oneriyor. eczaneyle knstum az once sparis verdim..33tl mi ne dedi kutusu icinde 30tablet varmı 1aylık kullanım, devlet odemiyor, yalnız nette 20tl ye bile var 2alana 1bedava ustelk ama güvenemedim kaçaktır falan diye... belki şu halsizliğime mide dertlerime ii gelr zaten icinde bi ton vitamin vs varmış... saat 4gibi gelr dedi eczane..bakalım yarın baslarım anlarız nasıl bişeymiş...zaten kilo verdirme amaclı almıyorum oyle bi ozelligi de yokmus urunun sadece sindirimi düzenliyormuş ama en cok halsizliğe iyi geliyor yazıyordu... işe yararsa benm gibi problemi olanlara oneririm ama once kobay benim:76::76:
kactım yumurtam haslanıo gene 12yi buldum:59:

Back