canlar günaydın,inşallah herkesler iyidir,bende iyiyim çok şükür sadece herzamanki gibi uykum var:)))
neyse, hafta sonu kaçamak yapmadım aslında ama öğünlerimde pek dengeli değildi. cumartesi biliyorsunuz misafirler vardı. akşam yemeği yememiştim,1 kase makarna salatası,2-3 ad sarma yedim. ilerleyen dakikalarda 1 ad kıymalı börek. :)))
pazar sabahı normal kahvaltımızı ettik,fazladan birşey yoktu.
saat 3 gibi cafede oğlum için söylediğim cipsten aldım biraz yani 4-5 çatal. (4-5 ad belki 6 olmuştur)
eve geldikten sonra,saat 5 gibi bir servis tabağına,salata, sarma ve 2 ad.merc. köftesi koydum onları yedim,bol suyumu içtim. ilerleyen saatlerde (21.00) 2 dilim elma,birazda fındık.
aslında bugün elanın yaptığı 5 günde 5 kilo diyeti yapacaktım ama nedir nasıldır bakmaya fırsatım olmadı malesef ama belki yarın yaparım 4 günde 4 kilo olur.:))
bugün sadece akşam yemeği yemicem, son olarak iş çıkışına yakın yada evde ara öğün niyetine salatamı yerim,meyve yerim,ve yeşil çay içmek istiyorum(nasip olursa) bu hafta eski kilom yani bana yapışan 56. 5 olmak istiyorum tekrar. :))
nur canım sen neler yaptın,diyet belirledinmi yada planladığın birşey varmı kafanda.
reyhan canım pc konusunda iyisini yapmışsın diye düşünüyorum.ama girdiği siteleri yasaklayabilirsin,pc ayarlarından istediği sitelere giremeyincede sıkılır belki çok fazla otumak istemez.
canım,cumartesi ve pazarın iyi geçmiş. o kadar yemeyle suçlama kendini az yemişsin. bütün tabakları bitirmedin yaa :)) pazar günleri bende diyet yapamıyorum eşimde istemiyor ama yinede dikkat etmeye çalışıyorum.
bence ceza falan yok. ama şunuda söylemeden edemicem hayatım sofradan midemizi şişirmeden kalkarsak işte asıl süperi o. afiyet olsun canım.
günaydın rabiacım. :)