Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kizlar menu yazamadim yaz yaz bitmez cunku. noluyor bu haftasonu anlamiyorum. sonra haftaici de bu iki gunun cezasini cekiyorum gram gram kilo veriyorum.

Iyi aksamlar arkadaşlar
Sabah 11.00 1 yumurta salqta domates beyaz peynir ve simit.
Ara süt +müsli
Aksam18.00 bamya yemegi _ 2 kasik pilav _ biraz barbunya _salata
Bugun az su ictim sporda yapamadim evde malesef . Yarin youtube videolarindan yapmak istiyorum . Hareket azalinca vücut ödem yapiyor farkindayim malesef ;(

Başınız sağ olsun canım, allah rahmet eylesin. Haftaya maalesef kilon ikiye bölünecek. O yüzden bu hafta daha dikkatli olman lazım. Cuma bildirimi takım için çok önemli. Lütfen daha dikkatli ol bundan sonra :KK36:

3 Kepçe yayla çorbası çok, et miktarı çok fazla. Porsiyon ayarı yapman lazım. Su çok az olmuş. Daha çok içmeye çalış lütfen.

Diyetisyenim şimdiye kadar bana hiç musakka yedirmedi canım. Senin de aklında olsun. Miktarını güzel ayarlamışsın ama yağ yakımı için tehlikeli bir yemek. Bu güzel menünün üzerine spor da eklesen harika olurdu.

Menü oldukça güzel ama adım sayısı ve su çok az canım. Daha çok hareket edip, daha çok su içmelisin.

Geçmiş olsun canım önemli bir durum yoktur inşallah. Bildirim yapabilsen bu hafta seni listeye alacaktım ama maalesef alamadım.

Çok az yemişsin. Çikolata ve çekirdek pek sağlıklı olmamış ama kalori hesabına göre sorun yok. Su yine çok az. Hareketsiz yaşamamak lazım. Biraz spor ekle menülerine.
haklısın kaptanım ama babam bana özel sofra kurmuş ye ye derken o etleri yememek olmuyordu. sayılı kez böyle yerim ama aile ile iftar sofrası güzel bişey, su için de inşallah ramazandan sonra ancak artabilir 1.5 un üzerine çıkmak çok zor

Sahur
peynir domates salatalık 5 zeytin 2 börek tere
İftar
2 kepçe yogurt çorbası susuz 6 yk bakla yemeği 2 kaşik yoğurt 1 dilim börek
Ara Türk kahvesi mısır püskülü maydonoz suyu 1 kupa hepsi :KK52:
Su 3 litre olur birazdan colojen içerim
Spor Tibet egzersizleri 11 tekrar
Ev temizliği yaptım ama yürüyüş yapmayı özledim :mad:

dün gelemedim kızlar, dün ve bugünün menülerini yazayım acilen çalışmaya dönmem gerekiyor.

dün
sahur 1 kayısı, 5 kuru üzüm, 500 ml su
iftar 5 yk rus salatası, 5 yk kısır, 1 kepçe mercimek çorbası, yarım dilim pizza
su 1.5 lt, spor 25 dk yoga

bugün sahur sadece su
iftar 2 kepçe mercimek çorbası, 3 minik etli tortilla(bir küçük boy lavaşın 3/4ü, lavaş tambuğdaydı), 6 yk yeşil zeytin salatası

23:00 az sütlü filtre kahve
su 1.8 lt, 30 dk yoga

Ellssa Ellssa

Sahur: 2 haşlama yumurta
- 3 kaşık şehriyeli tavuk çorbası
-5 zeytin
- 1 yk tahin pekmez
- 3 yk yulaf+ 1 sb süt
- 7 kayısı çekirdeği

İftar: 1 kase tarhana çorbası
3 parça fırında tavuk eti
5 tane küçük ilebada(yabani ot ) sarması (bulgurlu)

22.30: 2 kaşık sütlaç+ 1 parça kadayıf tatlısı

2.5 lt su
600 ip atlarım

Kilo kontrol bir ki
Cuma 57.2
Bugün 57.0

Hedefe varamayacağımı biliyorum yiyecekleri görünce aklım başımdan gidiyor dalıyorum hepsine.

Menüm
Sahur 03.30
2 haşlanmış yumurta
1 yk tereyağ
1 yk reçel
2 dilim beyaz ekmek
4 zeytin
Domates salatalık

İftar 20.00
8 10 dilim patates kızartması
2 yarım dilim ile sucuklu tost
5 tane tavuk topları
200 ml limonata
1 dilim fıstıklı baklava

Ara 21.00
2 tane tofita bayram şekeri🙊
1 lokma havuçlu kek

Su 2 lt
Spor yok

İyi geceler herkese 😇Çok yoğun bir gündü menüm de çok saçma oldu🤤

Saat 14:
1 portakal (ancak bişey yemeye fırsat buldum💁🏻‍♀️)

Saat 19:
1 lavaş arası tavuk dürüm

Saat 22:
1 elma 1 salatalık ve roka-nane

Sporum da bolca koşturmaca😅
Suyum 2 lt oldu👍🏻

Ben de iyiyim canım çok şükür. Yeni yerime alıştım. Eskisinden de mutluyum :KK70::KK70::KK70:
Hadi ya çok sevindim. Bazen bu tarz durumların bizlere güzellik mi olumsuzluk mu getireceğini bilemiyoruz ama ben anı değişikliklerde başta çok sinirlensem de sonra kendime diyorum belki benim için hayırlısı budur yaşayacağım güzellikler vardır diye sonra bakıyorum ki cidden kendimi mutlu hissediyorum. Sen de benzer süreçten geçtin diye düşünüyorum Allah bozmasın bu hislerini ☺️

Ben de iyiyim canım çok şükür. Yeni yerime alıştım. Eskisinden de mutluyum :KK70::KK70::KK70:
Ya bu arada ben demir ve d vitamini ilaçları kullanıyorum ya 20 günü geçti daha yeni yeni toparliyorum. Çok şükür birkaç gündür çok daha iyi hissediyorum kendimi. Tabi ramazandan ötürü uykusuzluğu bir kenara bırakırsak ellerimde ayaklarimda ağrı ve şişkinlik,vücudumda kırgınlık ve depresyon halleri geçmeye başladı ☺️☺️

X