- 20 Ocak 2012
- 25.929
- 34.606
- 42
Bence bu cok iyi bir fikir kendimizi zorlamak açıdan cok iyi olur
Ben işten güçten takıma gelmeye vakit bulamıyorum ki. Ama düzeni oturtturdum. Mayısta nöbete başlıyorum. Korkun benden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence bu cok iyi bir fikir kendimizi zorlamak açıdan cok iyi olur
Bizimki kapatıyor canım. İki haftalık liste verecek.Benim diyetisyenim sağlık çalışanı olduğum için sorun yok dedi yürüme mesafesinde olanlar gelebilir dedi ve diyet listesinin üstüne 5 Mayıs tarihini attı kaseleri falan ben gidecem haftaya
Kaptanım ben evden çıkmadan tartılmıştım . o evde kalmayacağım. Tartı sonucum berbat amaaa bugün atmamda sakınca var mı
Başın saolsun kuzum. Bende yakın zamanda aynı acıyı yaşadım. Rabbim geride kalanlara sabır metanet versin. Cidden ya kilolar gidince daha aktif enerjik oluyorum bende. Benim tek sorunum 3 haftaya yakındır diyet yapmayı bıraktım yiyorum yani ölçüsüz aklımda kaldığı kadarıyla kalori hesaplamayı bile son bir haftadır bıraktım. Bugün tekrar dikkat etmeye başlıyorum yarın sabah tartıda 58i bile görebilirim sonuncu olmuştum geçen hafta buhafta ensonuncu sonuncuların başı faln olabilirim.. Boşlamamdaki bir sebepte aslında kilo olarak kendime yakıştırdığım istediğimi giyebildiğim biyerlerimin fırtlamadığı durumdayım yinede ideal kilom 56 onun 2 altına düşme fikrimi unutmayıp devam edeceğim 54 e kadar devam inşallah bana motive kaynağı oldun teşekkürlerÇoluklu çocuklu evli işli bir insan kişisiyim
Erteleyerek hiç bir hedefine hiç bir hayaline ulaşamıyosun maalesef balım..
Giden kilolar yerini enerjiye bırakınca, zamanı daha dolu değerlendirmeye çalışıyorum.
Son 2 gündür saatlerce yürümemi ve şu saatlere kadar çalışmamı, yaşadığım kaybımın acısına borçluyum.. Acıları sindirme şeklini değiştirdim artık. Ağlamak ve ne bulursam tıkınmak kendime zarar..
Öyle işte
Başın saolsun kuzum. Bende yakın zamanda aynı acıyı yaşadım. Rabbim geride kalanlara sabır metanet versin. Cidden ya kilolar gidince daha aktif enerjik oluyorum bende. Benim tek sorunum 3 haftaya yakındır diyet yapmayı bıraktım yiyorum yani ölçüsüz aklımda kaldığı kadarıyla kalori hesaplamayı bile son bir haftadır bıraktım. Bugün tekrar dikkat etmeye başlıyorum yarın sabah tartıda 58i bile görebilirim sonuncu olmuştum geçen hafta buhafta ensonuncu sonuncuların başı faln olabilirim.. Boşlamamdaki bir sebepte aslında kilo olarak kendime yakıştırdığım istediğimi giyebildiğim biyerlerimin fırtlamadığı durumdayım yinede ideal kilom 56 onun 2 altına düşme fikrimi unutmayıp devam edeceğim 54 e kadar devam inşallah bana motive kaynağı oldun teşekkürler
Bilemiyorum ki kaptanım hedefime 2 kilo kalarak sıkıldım sanırım. Aslında amacım diyetten çok sağlıklı beslenme ve sporu hayatıma yerleştirmekti ama ramazan ayında bir uyuşukluk geldi üzerime. Ben çalışmadığım zaman evde enerjik hareketli olamıyorum sanırım dizi izlemek sosyal medyalara bakınmaktan kalkıp spor bile yapmıyorum dışarı çıkıpta yürürsem ancak o.. Şuanda farkına vardım yaptığım hatanın inşallah sorunumun kaynağını bulup çözüm üretebilirim.Çok iyi gidiyordun, neden bıraktın ki kendini?
Kaptanım iki köyde kalacağız yapılacak işler olduğundan. Tartı babamların köydeki evde ben şimdi annemlerin köyündeyim.Yarın neredesin ki?
Aslında sorun yok çalıştığında işlerin planlı gidiyor ama eve geldiğinde dinlenmek istiyorsun olay bu ama artık bir plan yaparsan evde de işler kolay olurBilemiyorum ki kaptanım hedefime 2 kilo kalarak sıkıldım sanırım. Aslında amacım diyetten çok sağlıklı beslenme ve sporu hayatıma yerleştirmekti ama ramazan ayında bir uyuşukluk geldi üzerime. Ben çalışmadığım zaman evde enerjik hareketli olamıyorum sanırım dizi izlemek sosyal medyalara bakınmaktan kalkıp spor bile yapmıyorum dışarı çıkıpta yürürsem ancak o.. Şuanda farkına vardım yaptığım hatanın inşallah sorunumun kaynağını bulup çözüm üretebilirim.
Selamlar canımmSelamlar kızlar
Yarın cuma büyük gün herkes hazır mı
Yarın ben yine çalışıyorum ama akşam eve gittiğimde liste yapacak zamanım olacak. O nedenle oruç tutanlar yarın öğleden sonra en geç saat 16:30 a kadar bildirim yapabilirler
Öyle gruptan atılma gibi durumlar olmuyor canım. Hepimiz insanız ve zayıf noktamız ve sorunumuz aynı..Kızlar bir şey sorucam ? Menülerimiz her akşam analiz ediliyor ya cıslı menü olunca yaptırımı oluyor mu mesela 3 kere kaçamak yapınca gruptan atılma gibi
Kötü bir haberim var. Tartıldım 77,5 çıktım. Ya her akşam yediğim bulgurdan ya da yürüyüşü çok arttırdığımdan.. Akşam bulgur yemicem. Yarın tekrar tartılıcam. Bakalım ne olacakSelamlar kızlar
Yarın cuma büyük gün herkes hazır mı
Yarın ben yine çalışıyorum ama akşam eve gittiğimde liste yapacak zamanım olacak. O nedenle oruç tutanlar yarın öğleden sonra en geç saat 16:30 a kadar bildirim yapabilirler
Bu akşam iftara doğru dimi.. Olur tabi.. Oruçlul olanlar için böyle bir ayrıcalık varSelamlar canımm
Ben yarın çalışıyorum akşam iftara doğru söylesem olur mu ? Lütfen olsun ofisimde tartı yok
Başımı ağrıttı şu artı 400 gr.. Dedim tartının yerini kaydırdım ondan mı. Kalktım takılarımı da çıkardım tartıldım.Kötü bir haberim var. Tartıldım 77,5 çıktım. Ya her akşam yediğim bulgurdan ya da yürüyüşü çok arttırdığımdan.. Akşam bulgur yemicem. Yarın tekrar tartılıcam. Bakalım ne olacak
aaaaa ciddimiiiZayıflamana da yardımcı oluyor kolojen. İyi yapmışsın. Ben de almayı düşünüyorum.
Şuracıkta dursunBaşımı ağrıttı şu artı 400 gr.. Dedim tartının yerini kaydırdım ondan mı. Kalktım takılarımı da çıkardım tartıldım.
Sonuç 77,2
Bunun da resmini aldım.. Bakalım yarın nasıl olacak?
Hayır canım yarın akşm. Cuma akşamı iftara doğru yaniBu akşam iftara doğru dimi.. Olur tabi.. Oruçlul olanlar için böyle bir ayrıcalık var