Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar bir şey sorucam ? Menülerimiz her akşam analiz ediliyor ya cıslı menü olunca yaptırımı oluyor mu mesela 3 kere kaçamak yapınca gruptan atılma gibi 😂

Kolojen mi başladın? Neden? Ve ne marka? Soru yağmuruu😀
Ramazan öncesi arastiriyordum birden unuttum 😂😂 sonra squat sonrası dizim ağrımaya başladı birden yine aklıma geldi ve aldırdım day2day toz içiyorum cildimde parlama oldu dizinden namazı oturarak kıldım şimdi ayakta kılmaya başladım ama hala squat yapmadım biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var dizimin tadı güzel 3 ay kullanıp birakacam

Ramazan öncesi arastiriyordum birden unuttum 😂😂 sonra squat sonrası dizim ağrımaya başladı birden yine aklıma geldi ve aldırdım day2day toz içiyorum cildimde parlama oldu dizinden namazı oturarak kıldım şimdi ayakta kılmaya başladım ama hala squat yapmadım biraz daha dinlenmeye ihtiyacım var dizimin tadı güzel 3 ay kullanıp birakacam
Çok iyi yapmışsın cnm bende voonka kullanıyorum 2 aydır, cildim çok nemsizdi şimdi baya nemli ve parlak oldu 🙃 bide enerjim de arttı collegenle beraber

Çok iyi yapmışsın cnm bende voonka kullanıyorum 2 aydır, cildim çok nemsizdi şimdi baya nemli ve parlak oldu 🙃 bide enerjim de arttı collegenle beraber
Ben dizim için aldım çok iyi gerçekten Squat yapmıştım öğrencilerle derste ısınmadan yaptım çok korktum ama kolojen işe yaradı ben 3 ay kullanacam gerçekten sonucu görmek için daha 1 hafta oldu ve cildim parladı gerçekten :KK68:

Kızlar bir şey sorucam ? Menülerimiz her akşam analiz ediliyor ya cıslı menü olunca yaptırımı oluyor mu mesela 3 kere kaçamak yapınca gruptan atılma gibi 😂
Hayır canım bizim böyle bir yetkimiz yok kaptan gerek görürse atar ama öyle birşey yaptığını da görmedik daha o menü takileri otokontrol gibi üst üste cisli olunca vicdan azabı oluyo insan

Ben dizim için aldım çok iyi gerçekten Squat yapmıştım öğrencilerle derste ısınmadan yaptım çok korktum ama kolojen işe yaradı ben 3 ay kullanacam gerçekten sonucu görmek için daha 1 hafta oldu ve cildim parladı gerçekten :KK68:

Zayıflamana da yardımcı oluyor kolojen. İyi yapmışsın. Ben de almayı düşünüyorum.

Yarın tam kapanma olduğu için diyetisyenler kapalıymış. O yüzden randevumu bugüne aldılar. İnşallah yine güzel bir sonuç görürüm :dua::dua::dua:
Benim diyetisyenim sağlık çalışanı olduğum için sorun yok dedi yürüme mesafesinde olanlar gelebilir dedi ve diyet listesinin üstüne 5 Mayıs tarihini attı kaseleri falan ben gidecem haftaya

Bence bu cok iyi bir fikir kendimizi zorlamak açıdan cok iyi olur 😄
Ayy hiç iyi bir fikir değil 😂😂😂 bu uzun bir süreç ve arada takılmalar yada yasantilarda psikolojide değişimler olabilir ki esnek olmazsak grupta kimse kalmaz :rolleyes: kacamaksiz güzel menülerde görüşmek üzere diyelim ve temennide kalsın olur beni atmayın gruptan :rolleyes::rolleyes:

Ayy hiç iyi bir fikir değil 😂😂😂 bu uzun bir süreç ve arada takılmalar yada yasantilarda psikolojide değişimler olabilir ki esnek olmazsak grupta kimse kalmaz :rolleyes: kacamaksiz güzel menülerde görüşmek üzere diyelim ve temennide kalsın olur beni atmayın gruptan :rolleyes::rolleyes:
Canım gruptan atılmak değil belki ama diskalifiye olmanın belli başlı kuralları var zaten ki o da bu takımın değil tüm takımların ortak uyması ve dikkat etmesi gereken kurallarda. Bence de işin mantığı yok maalesef takımda yarisacak kimse kalmaz. Herkes bu noktada kendinden sorumlu. Liste takibi yapılıyor cıslı olanlar kendilerini orada gördüklerinde bir sonraki için çekinip yapmayabilir

Selamlar kızlar :KK200::KK36::KK36:

Yarın cuma büyük gün herkes hazır mı :rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Yarın ben yine çalışıyorum ama akşam eve gittiğimde liste yapacak zamanım olacak. O nedenle oruç tutanlar yarın öğleden sonra en geç saat 16:30 a kadar bildirim yapabilirler :KK36::KK36:
Kaptanım ben evden çıkmadan tartılmıştım . o evde kalmayacağım. Tartı sonucum berbat amaaa bugün atmamda sakınca var mı

X