Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydınlar herkese😃,
Bunlarda bizim evin yanındaki parktan, dünkü gezintimden...hava kapalıydı. Fotoğrafı çektikten sonra toz dumana karıştı ve eve kendimizi zor attık..arkasındanda 3-4 saat yağmur yağdı. 😊

Eklentiler

• IMG_20210426_132912.jpg
    IMG_20210426_132912.jpg
    157,4 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210426_132841.jpg
    IMG_20210426_132841.jpg
    110,5 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210426_132830.jpg
    IMG_20210426_132830.jpg
    109,4 KB · Görüntüleme: 29
berceste_ berceste_ , geçen ki ağaç dediğin gibi meyve ağacı değilmiş, pembe mor arası çok güzel çiçekleri olan bi ağaçmış... Başka sitenin bahçesinde olduğu ve bahçede birileri olduğu için çekemedim, ama muhteşem görünüyordu.

Günaydınlar herkese😃,
Bunlarda bizim evin yanındaki parktan, dünkü gezintimden...hava kapalıydı. Fotoğrafı çektikten sonra toz dumana karıştı ve eve kendimizi zor attık..arkasındanda 3-4 saat yağmur yağdı. 😊
Çok güzel bayıldım. Bulanık hava pek severim.. Çiçeklerin rengi ile uyumu harika. Rabbim ne güzel manzara çizmiş😍😍😍

berceste_ berceste_ , geçen ki ağaç dediğin gibi meyve ağacı değilmiş, pembe mor arası çok güzel çiçekleri olan bi ağaçmış... Başka sitenin bahçesinde olduğu ve bahçede birileri olduğu için çekemedim, ama muhteşem görünüyordu.
Biliyorum o ağacı sen anlatınca gözümde canlandı canım ♥️ Kore kiraz ağacı gibi :KK36:

Ben de yaa. Kilom fazla diye ekstra spor yapamıyorum ama zumbaya başlayabilirim aslında..
Spor yaptugim saatlerde eşimin dersi oluyor salonda ve o yüzden yapamıyorum aslında biraz düşününce ortaya çıktı 😂 haftasonu yaparım o halde

Kızlar yaaaaaa
Laydline canım senin ev site içi mi sanki yürüyüş parkuru var
Valla bu kapanmada da devam edersen catlarim :KK48: Bu arada çok güzel adımların :KK9::KK9:
Evet canım site içinde. Bahçede yürüyorum. Yoksa dışarı çıkmak yasak. Özellikle adım atmak için uğraşıyorum canım. Hastanede de molalarda yürüyoruz arkadaşlarla. Mesela şu an yine 9 bin adım oldum şimdiden :KK6::KK6::KK6:

Bugünki mönüleri yazayım

Sahur elim kadar bi bazlama, 1 tk tereyağı, 2 kk peynir, 3 çizik zeytin
İftar 2 kepçe yayla çorbası, 4 yk mantar sote, 1 dilim ev yapimi pizza

Su 1.5 yaparım, spor 5bin adım kosturmaca

X