- 5 Eylül 2009
- 10.234
- 8.399
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel afiyet olsun. Spor da üstüne tam olurSahur
Peynirli omlet 4 zeytin tere domates salatalık
İftar
Pırasa salata 1 küçük kesim pide
Ara türk kahvesi (baş ağrım geçti )
Ara bitki çayı içerim iki tane
Su 3 içmeye zorlayacam
Spor Tibet egzersizleri 11 tekrar
1 saat yürüyüş ama gezi formunda
Çorum'da çok güzel parklar var ben çok seviyorum ben de bayıldım görüntülere ben de evin önündeki Leylağa taktım gelip gidip çekiyorumYuruyusten kareler ağaç çok güzel değil mi yaaa size lale fotolari çektim
Başınız sağolsun cnmAnnem yerine koyduğum çok yakınımın ölüm haberini aldım bu akşam. Yediklerim taş oldu midemde.. Menü kontrolüne kullandım gücümü. Menümü yazacak takatim yok affedin..
Menü cok güzel canim 2 2.5 lt kdr su ve sporla taçlanırmış2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata
Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber
SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik
Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah
Bunların üzerine de2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata
Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber
SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik
Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah
Evet parkları güzel benim ecede çok yakın hergun başka bir parka gidiyordum amaaa tam kapanma geldi naparim bilmiyorum 3 gün evdeydim resmen bittim 18 gün naparim gerçekten hiç hazır değilimÇorum'da çok güzel parklar var ben çok seviyorum ben de bayıldım görüntülere ben de evin önündeki Leylağa taktım gelip gidip çekiyorum
Hoşgeldin inşallah hep beraber vericez kilolarımızı :)HERKESE MERHABA :)
Kullanıcı Adı : Lamaziaa
İsim (İsteğe Bağlı ):Duygu
Mesleginiz: Avukat
Yaşınız : 23
Medeni Durumunuz :Bekar
Çocuk Sayısı :
Yaşadığınız şehir: Bursa
Boyunuz : 1.61
Kilonuz: 65
Hedef kilonuz : 56
Kilo alma hikayeniz : Çocukluğumdan beri kiloluydum. Hep dalga geçildi benimle okulda vs. En son üniversitede zayıflamaya karar verdim ve 85 kilodan 72 ye düşmüştüm. Şimdibu sene Eylül ayında başladım ve 59 a kadar indim. Ancak kaldığım yerde duramadım ve tıkanırcasına yemek yemeğe başladım. Asla dur durak bilmedim her şeyi üst üste yedim. Çoğu gece şişlikten uyuyamıyordum. Yediklerimin hiçbir önemi yoktu sadece yemiş olmak için yiyordum. Böylelikle 65 kiloya geri çıktım.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Öncelikle sağlıklı olmak için sonrasında ise kendime aynada güzel bakabilmek için. Ve tabiki bu hastalık derecesinde çok yemek yeme haline son verebilmek için zayıflamak istiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Çok güzeller, şu renk kalp benYuruyusten kareler ağaç çok güzel değil mi yaaa size lale fotolari çektim
Ay evet ne çok sevindim. Bak sana evimizi söylim şimdi yıkıldı gerçi hemen hatırlayacaksın. Yoğurtçu parkının sonunda müstakil 2 katlı bir ev vardı sanırım şimdi orası otopark mı basket sahasımı ne oldu. Fransız lisesinden aşağıya inerken yokuşun sonunda
Aynen hiç sevmiyorum bu diyet işini ama ne yapalım sağlık ve görüntü için spor ve sağlıklı beslenme şart
cikolatali pudinge kadar iyi gitmissin. oruc sebebiyle tatliya daha fazla dusuyoruz. bugun sofrada sobiyetin hayalini kurarken o kadar cok su icmisim ki canim hic istemedi.Sahur: 2 tane yumurta+ ıspanak+ peynir omlet
-2 yk lor peynir
-2 patates dilimi patates
- 3 yk yulaf lapası
-5 zeytin
-1 domates
-çeyrek elma
İftar: 4 yk yoğurt
Haşlanmış karnabahar
3 yk ıspanak yemeği
1 kase çikolatalı puding
2 lt su