• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi geceler herkese

Sahur
Çeyrek gözleme, 1 kase et kabağı yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 hurma

İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli tavuk döner, 1 kase eşkili çorba, yarım kase hoşaf.

20:30
Yarım dilim kek

22:09
Yarımşar elma, portakal, armut.

3 litre su, yarım saat dışarda gezinti..

Menümü yazıp sızayım :)
Sahur 400 ml su, 1 kuru kayısı
İftar 1 kk peynir, bol yeşillik soğan domates ile 1.5 lahmacun, 1 kupa açık çay
Su 1.5 lt, spor yürüyüş 10 dk,(az olsub devamlı olsun diye niyet ederekten işyerinin koridorlarında volta attım manyak gibin :) )
Hayırlı geceler canlar
1 sifirdan iyidir derler ya. Olsun yine birseyler yapmişsiniz bence
Hoşgeldin canım🌸
Hep birlikte hedefimize ulaşıcaz inşallah.
Hoşgeldin

2.GÜN MENÜM:
İFTAR
2 kepçe mercimek çorbası
100 gram tavuk sote yağsız
Haşlama karnabahar
Koca bir kase yağsız salata

Ara öğün: Sade Kahve
Sahurdan 2-3 saat önce : 3 yk yoğurt +sumak+pulbiber

SAHUR:
4 yk lor peyniri
2 yumurtadan menemen
2 wasa
Bol salata yeşillik 🥬

Bugünü de bu şekilde kapatıcam inşallah 💓💓
Su ve spor?

Merhabalar 🤗 Bugünkü menüm:
Saat 11:
3 hurma 2 kuru kayısı 4 ceviz

Saat 17:
1 porsiyon kıymalı şehriye çorbası
5 adet ızgara köfte
3 adet ızgara biber
1 porsiyon sütlü patates püresi
Salata

2 lt su olacak gün bitiminde 💪
30 dk zumba💃🥰
Ben de zumbayi özledim bayagdir yapmıyorum artık evdeyiz nasılsa bol bol spor yaparız

Harika doğa canlandi ama bu senede bahari yaşayamadik . Guzel geldi fotograflar. Tesekkurederiz.
Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de bekleriz :KK36: deniz olsun bool bol mümkünse :KK48: özledim deniz görmedim yazdan beri:mad:

Biz bazı arkadaşlarla yürüyüş yaptığımız yerlerin fotosunu çekip atıyoruz sizin kareleri de bekleriz :KK36: deniz olsun bool bol mümkünse :KK48: özledim deniz görmedim yazdan beri:mad:
Yarin senin için sahilde yürüyuş yapip fotograflayacagim Berceste. 🥰Zaten malum yasaklar geldi . Ne kadar açik havada yuruyus yapsak kardir😊

Herkese iyi pazarlar grubumuzun yeni üyesiyim.
Çok heyecanliyim .umarim omuz omuza güzel sonuçlar alacagiz.🙏🥰
Kişisel bilgileri paylaşmak istiyorum öncelikle.
Ismim Denise
Meslegim Tekstil tasarimcisiyim
Yaşım 50
Evliyim
Bir kizim var
İstanbul kadıköyde yaşıyorum
Boyum 157 cm
Kilom 74.8
Hedef kilom 60 ( hedefimi 70 _ 65 _ 60 olarak 3 etaba böldüm )
Kilo alma hikayemde troid problemi insulin direnci olmasi gibi metabolik sebepler yatiyor.ayni zamanda bunlari duygusal yeme bozukluklarida tetikledi
Kilo vermeyi öncelikle sağligim icin istiyorum . Çunku her gecen gun fazla kilolarin verdigi zarar beni biyolojik olarak rahatsiz hissettiriyor . Birde isin psikolojik tarafi var. Eski fit , sağlikli bedenimi özlüyorum . Keyifle istediğimi alip giymek istiyorum mesela eski günlerdeki gibi 🥰
Geç kalmadan genç kalmak hedefim.
Bende özetle durumlar böyle . Aranizda olmaktan mutluyum . Sevgiler🌷
Hoş geldiniz aramıza :KK36: Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarında yarışmış mıydınız?

Bugün ki adım sayımı atayım şuraya :KK53: :KK53: E9E93653-1F9F-4484-A36A-BD338B115C00.png

iyi geceler herkese

Sahur
Çeyrek gözleme, 1 kase et kabağı yemeği, 2 kaşık bulgur pilavı, 1 hurma

İftar
Yarım ekmek arası bol yeşillikli tavuk döner, 1 kase eşkili çorba, yarım kase hoşaf.

20:30
Yarım dilim kek

22:09
Yarımşar elma, portakal, armut.

3 litre su, yarım saat dışarda gezinti..
Kardeş böyle durumlarda aklında olsun ekmeğin içini biraz tiftikleyip boşalt, sonra buraya yazarken insan daha az utanıyor valla ekmeğin içini boşalttım bi kabuk yedim diye 😁😁😁😁

Kızartma ve kola haricinde güzel olmuş, kolayı az içmişsin , kızartmada azsa iyi..
Ama suyu artırmalısın

uzun zamandır yememiştim ve canım istemişti. o yüzden dışardan söyledim menü şeklinde. patates kızartmasını az yedim, pizza 2 dilimdi sadece 1 dilim yedim. sadece tavuğu bitirdim. yiyecek yanında içecekle pek aram yok. birkaç yudum anca içiyorum. :) evet suyu artırmalıyım, teşekkürler :KK200:

Back