Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldim :kızgın: diyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmis:KK64::KK64: yani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim :KK71::rolleyes:

Hoş geldiniz aramıza :KK36: Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarında yarışmış mıydınız?
Merhabalar , Hoşbuldum .🥰 Daha önce cuma yarismalarinda hiç yarışmadim .Böyle bir oluşumu açikcasi önceden bilmiyordum .tamamen tesadüfü keşfettim. Bilseydim mutlaka çok daha önce dahil olurdum😊

Kizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldim :kızgın: diyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmis:KK64::KK64: yani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim :KK71::rolleyes:
Hadi bakalim ha gayret . Göreceksin bence 🤩

Günlük menüm 27.04.2021
Sahur:2dilim peynir
Kucuk bir parça pide
İftar:1kepce mercimek çorbası
2 kasik pirinç pilavı
5kasik taşlık
Avuc içi kadar pide
3dilim karpuz
Yesillik
Ara: 21.00
Yesil cay

Su: 1 lt su 2yapicam insllaj
Spor: 4bin adim sadece

Zumba yi haftasonu yaparım salonda ders işliyoruz hafta içi plates yaparım evde sonuçta yürüyüş yasak 😩😩😩😩
Mecburen artik evde mumkun olan yapabildigimiz sporlari yapacagiz . Benimde bu pandemi surecinde kesfettigim sporcular var videolari youtube dan açip yapiyorum :) teknoloji sağolsun

selamlar arkadaşlar. Sahurla iftar arası çok kısa hiçbir şey yetiştiremiyorum 😂😂
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
100 gram yağsız tavuk
100 gram haşlanmış karnabahar
4 yemek kaşığı bezelye yemeği

Ara öğün: Sade kahve

Sahur:
1 yumurta +1 yk yukaftan tost
1 dilim hindi füme
4 yk lor peyniri
Bol maydonoz +domates+salatalık

10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
500 ip atlama
2.5 litre su

Merhabalar herkese 🤗 Eğer menü yazmamak hakkımız varsa onu bugün kullanabilir miyim acaba😅Şöyle özet geçebilirim ama menüm bugüne özel çok ama çok cıslı🤦🏻‍♀️😪40 dk yürüyüş var ama cıks yani ucundan bile kurtarmaz🤤
Merhaba canımm. Neden cıslı yemekler yedin bakiyim sen 😂😂

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)
Süper canım süper 👍🏻👍🏻

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)
menun ve sporun gayet guzel :super:

Sahur: 2 tane yumurta+ ıspanak+ peynir omlet
-3 yk lor peynir
- 3 yk yulaf lapası
-5 zeytin
- 1 muz

İftar: 4 yk yoğurt
Haşlanmış karnabahar
4 yk ıspanak yemeği
1 elma dilimi patates

21.00: türk kahvesi+2 kare bittet çikolata (%65)

1.5 lt su

selam kizlar
sahur yapmadim
iftar: yarim tabak turlu, 2 kasik pilav, ton balikli salata
1 tanecik sobiyet :KK22:
1 lt su
disarda biraz gezdim spor olmasa da 1 saat yurudum.
Afiyet olsun canım. Sadece iftarla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum ya 😂😂 ben sahura kalkmasam bile gece yatmadan kahvaltı ediyorum 😂

Çünkü bugün daha büyük bi ilçeye geldim bir isim dolayısıyla 1 gece kalmalıklı ve uzun yol geçirmenin etkisiyle fast fooda vurdum kendimi itiraf ediyorum😪
İşte düzen değişince hemen yemeklerde değişiyor. Kesinlikle hak veriyorum sana. Bu 17 gün düzen için çok iyi olacak 👍🏻👍🏻

Sahur
Patatesli omlet 3 zeytin
tere domates salatalık küçük pide
İftar
5 y.k Kuru fasulye 3 yk bulgur pilavı salata 2 küçük kare pide
Ara türk kahvesi 2 kare trilice (ödül) bugün diyetisyen günüm yarın da İzinliyim
Su 2 lt 3 e tamamlayacağım
Spor Tibet egzersizleri 11 tekrar
Spor 1 saat yürüyüş

Bugün aslında diyetisyenim geçen haftaya göre 1.300 yağdan kılı vermisim ama evde 88.8 geldim valla çok korkuyordum ama ödem oluyor bu hafta ödemden giderse 85 olacam bir anda 💃💃💃💃

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga

İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken

Eklentiler

• IMG_20210427_180458.jpg
    IMG_20210427_180458.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG_20210427_175813.jpg
    IMG_20210427_175813.jpg
    225,8 KB · Görüntüleme: 26
X