• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldim :kızgın: diyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmis:KK64::KK64: yani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim :KK71::rolleyes:

Hoş geldiniz aramıza :KK36: Daha önce Cuma zayıflama yarışmalarında yarışmış mıydınız?
Merhabalar , Hoşbuldum .🥰 Daha önce cuma yarismalarinda hiç yarışmadim .Böyle bir oluşumu açikcasi önceden bilmiyordum .tamamen tesadüfü keşfettim. Bilseydim mutlaka çok daha önce dahil olurdum😊

Kizlar bugün diyetisyen gunumdu ve hiç gitmek istememiştim çünkü son tartida kilo aldim :kızgın: diyetisyene de öyle dedim bana ramazan yaramadı kilo alıyorum dedim
Neyse ki kizlar aslında bu haftada 1.300 gram yağdan vermişim ama ödemim çok artmış ramazanda uyumadan oruç tuttuğum icinmis:KK64::KK64: yani aslında kilom 85 bu hafta ödem atıcı ilaç verdi tartıya son üç gün kulllanacam yani inşallah haftaya ödemim giderse 85 i göreceğim :KK71::rolleyes:
Hadi bakalim ha gayret . Göreceksin bence 🤩

Günlük menüm 27.04.2021
Sahur:2dilim peynir
Kucuk bir parça pide
İftar:1kepce mercimek çorbası
2 kasik pirinç pilavı
5kasik taşlık
Avuc içi kadar pide
3dilim karpuz
Yesillik
Ara: 21.00
Yesil cay

Su: 1 lt su 2yapicam insllaj
Spor: 4bin adim sadece

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Saat 12.00 /2 haslanmis yumurta ,peynir ,3 zeytin,2 kuru kayisi
Saat 18 .oo/ 6 kaşik bulgur plavi /3 kasik kuru fasulye / salata
Su 2 litreye yakin içtim
Spor:12.600 adim attim ( yaklasik 8 km yürüyüş)

Zumba yi haftasonu yaparım salonda ders işliyoruz hafta içi plates yaparım evde sonuçta yürüyüş yasak 😩😩😩😩
Mecburen artik evde mumkun olan yapabildigimiz sporlari yapacagiz . Benimde bu pandemi surecinde kesfettigim sporcular var videolari youtube dan açip yapiyorum :) teknoloji sağolsun

selamlar arkadaşlar. Sahurla iftar arası çok kısa hiçbir şey yetiştiremiyorum 😂😂
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
100 gram yağsız tavuk
100 gram haşlanmış karnabahar
4 yemek kaşığı bezelye yemeği

Ara öğün: Sade kahve

Sahur:
1 yumurta +1 yk yukaftan tost
1 dilim hindi füme
4 yk lor peyniri
Bol maydonoz +domates+salatalık

10.000 adım tamamlanacak
30 dakika leslie
500 ip atlama
2.5 litre su

Merhabalar herkese 🤗 Eğer menü yazmamak hakkımız varsa onu bugün kullanabilir miyim acaba😅Şöyle özet geçebilirim ama menüm bugüne özel çok ama çok cıslı🤦🏻‍♀️😪40 dk yürüyüş var ama cıks yani ucundan bile kurtarmaz🤤
Merhaba canımm. Neden cıslı yemekler yedin bakiyim sen 😂😂

Selamlar arkadaşlar . Bugun biraz yorgunum uyuyakalmadan günün özetini paylasmak istedim.
Su 2 litreye yakin içtim
Süper canım süper 👍🏻👍🏻

Su 2 litreye yakin içtim
menun ve sporun gayet guzel :super:

Sahur: 2 tane yumurta+ ıspanak+ peynir omlet
-3 yk lor peynir
- 3 yk yulaf lapası
-5 zeytin
- 1 muz

İftar: 4 yk yoğurt
Haşlanmış karnabahar
4 yk ıspanak yemeği
1 elma dilimi patates

21.00: türk kahvesi+2 kare bittet çikolata (%65)

1.5 lt su

selam kizlar
sahur yapmadim
iftar: yarim tabak turlu, 2 kasik pilav, ton balikli salata
1 tanecik sobiyet :KK22:
1 lt su
disarda biraz gezdim spor olmasa da 1 saat yurudum.
Afiyet olsun canım. Sadece iftarla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum ya 😂😂 ben sahura kalkmasam bile gece yatmadan kahvaltı ediyorum 😂

Çünkü bugün daha büyük bi ilçeye geldim bir isim dolayısıyla 1 gece kalmalıklı ve uzun yol geçirmenin etkisiyle fast fooda vurdum kendimi itiraf ediyorum😪
İşte düzen değişince hemen yemeklerde değişiyor. Kesinlikle hak veriyorum sana. Bu 17 gün düzen için çok iyi olacak 👍🏻👍🏻

Sahur
Patatesli omlet 3 zeytin
tere domates salatalık küçük pide
İftar
5 y.k Kuru fasulye 3 yk bulgur pilavı salata 2 küçük kare pide
Ara türk kahvesi 2 kare trilice (ödül) bugün diyetisyen günüm yarın da İzinliyim
Su 2 lt 3 e tamamlayacağım
Spor Tibet egzersizleri 11 tekrar
Spor 1 saat yürüyüş

Bugün aslında diyetisyenim geçen haftaya göre 1.300 yağdan kılı vermisim ama evde 88.8 geldim valla çok korkuyordum ama ödem oluyor bu hafta ödemden giderse 85 olacam bir anda 💃💃💃💃

Afiyet olsun canım. Sadece iftarla nasıl duruyorsunuz anlamıyorum ya 😂😂 ben sahura kalkmasam bile gece yatmadan kahvaltı ediyorum 😂
niye bilmiyorum sahur yaptigim gunun sabahinda karnim gurul gurul 3 gun ac kalmisim gibi cok kotu oluyorum. sahur yapmayinca daha rahatim. gecen sene boyle 5 kilo vermistim.

İyi geceler kızlar menüm
Sahur 03.00
3 haşlanmış yumurta ile salata
2 dilim çt ekmek
1 yk nuga

İftar 20.00
2 yaprak sarma
1 servis kaşığı makarna
10 tane istavrit tava
3 fıstıklı baklava
Mens dönemim geldi artık tatlılara bi son verebilirim inşallah.. İştahımıda kontrol edemiyorum herşeyden yiyesim geliyor menüme bakın balıklı makarnalı:))

Su 2 lt
Spor 60 dk yürüyüş
E bende adalar manzaralı bi foto çektim dinlenirken

Eklentiler

• IMG_20210427_180458.jpg
    IMG_20210427_180458.jpg
    115,5 KB · Görüntüleme: 26
  • IMG_20210427_175813.jpg
    IMG_20210427_175813.jpg
    225,8 KB · Görüntüleme: 27
Back