• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hemen nette görselini buldum canım :KK54: yufkaları rulo hale getirip kesiyoruz fırınlayıp kurutuyoruz. Kurumuş oln yufkaların üzerine azıcık sıcak su döküp üzerini örtüp nemlenmesini bekliyoruz daha sonra da üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Arzu eden kıyma da ekliyor üzerine. Tabi benimki daha bol yoğurtluydu :dondurma:
Beyti mi bu canım

Selam bugün diyetisyen gunumdu ve 2 kilo ödem yapmışım ve haftasonu diyet yapmama rağmen kilo aldım 1 kilo
Bu hafta bazı şeyleri değiştirdik ve yediklerimi artırdı diyetisyen 😂
Az yiyormusum doyunca devam edemiyorum dedim
Bakalım inşallah ödemi atmayı başarırız eğer atarsam 85 i bile görebilirim aslında :KK14: sahurda simit bir verdi bana :KK48: hadi bakalım bayrama gözle görülür bir incelme istiyorum inşallah

Hemen nette görselini buldum canım :KK54: yufkaları rulo hale getirip kesiyoruz fırınlayıp kurutuyoruz. Kurumuş oln yufkaların üzerine azıcık sıcak su döküp üzerini örtüp nemlenmesini bekliyoruz daha sonra da üzerine sarımsaklı yoğurt döküyoruz. Arzu eden kıyma da ekliyor üzerine. Tabi benimki daha bol yoğurtluydu :dondurma:
Offfki ne offf 😀Bunun kıymalısını kayınvalidemde yapıyo cnm tam yapılışı bumudur onunkinin bilmiyorum tabi ama çok lezzetli oluyo 😋🙃

Selam bugün diyetisyen gunumdu ve 2 kilo ödem yapmışım ve haftasonu diyet yapmama rağmen kilo aldım 1 kilo
Bu hafta bazı şeyleri değiştirdik ve yediklerimi artırdı diyetisyen 😂
Az yiyormusum doyunca devam edemiyorum dedim
Bakalım inşallah ödemi atmayı başarırız eğer atarsam 85 i bile görebilirim aslında :KK14: sahurda simit bir verdi bana :KK48: hadi bakalım bayrama gözle görülür bir incelme istiyorum inşallah
3 ana 3 ara öğün şeklindemi listen canım, bende genelde 2 öğün bazende 1 ara yapıyorum, ama bazen aşırı açlık krizine giriyorum yediklerim azmı geliyo acaba

Sahur 1 Haşlanmış yumurta 3 zeytin tere
İftar
Şehriye çorbası 1 tavuk pirzola fırın patates salata 1/4 pide daha da az aslında
Ara neskafe kadayıf (diyetisyene izinli) ama persembeden sonra yok tatlı falan
Siyah çay 3badem3 kaju bir avuç içi çekirdek
Yeşil çay icecem şimdi
Kiraz sapı bir de
Su 2 lt ye tamamlayacam
Spor
Tibet 9 tekrar 💃💃 bugün hızlı bir gündü ve 10000 adım attım Ellssa Ellssa

3 ana 3 ara öğün şeklindemi listen canım, bende genelde 2 öğün bazende 1 ara yapıyorum, ama bazen aşırı açlık krizine giriyorum yediklerim azmı geliyo acaba
Normal zamanda evet 6 öğün ama bazen 7 8 bile oluyor özellikle akşam hafif yedirdiginde akşam iki ara yaptırıyor bana
Ama ben çok ara yapmayı sevmiyorum ona kızıyor zaten 🙈🙈🙈
Ben acıkınca hayvan gibi yeyip sonra bir daha uğraşmak istemeyen biriyim ama öyle olmuyor işte az az sık sık yediriyor😒

Yok canım yaa maalesef başka bir sebepten dolayı değişti. Konuşursak bir gün anlatırım. Haklı olduğum bir konuda diretince sürgün yeri gibi görüp acile görevlendirdiler. İnşallah çabucak alışırım :KK68: Çok teşekkürler :KK200:
Hmm, üzüldüm ve kızdım canım😠
İnşallah en kısa zamanda hak yerini bulur, sıkma canını.
Alma mazlumun ahını, çıkar aheste aheste...

Normal zamanda evet 6 öğün ama bazen 7 8 bile oluyor özellikle akşam hafif yedirdiginde akşam iki ara yaptırıyor bana
Ama ben çok ara yapmayı sevmiyorum ona kızıyor zaten 🙈🙈🙈
Ben acıkınca hayvan gibi yeyip sonra bir daha uğraşmak istemeyen biriyim ama öyle olmuyor işte az az sık sık yediriyor😒
Ayy evet ya sürekli bişeyler hazırlamak sinir bozucu geliyo banada 😂 ben akşam yemeğinden sonra aşırı acıkıyorum bazen ama yemiyorum geç diye iyimi yapıyorum kötümü bilemedim ama diyetisyen akşam yemeğşnden sonra bi ara öğün verdiyse kötü bişey değildir heralde 😁 açım şuan yemek yemenin yolunu yapıyorum :KK53:🙈

Ayy evet ya sürekli bişeyler hazırlamak sinir bozucu geliyo banada 😂 ben akşam yemeğinden sonra aşırı acıkıyorum bazen ama yemiyorum geç diye iyimi yapıyorum kötümü bilemedim ama diyetisyen akşam yemeğşnden sonra bi ara öğün verdiyse kötü bişey değildir heralde 😁 açım şuan yemek yemenin yolunu yapıyorum :KK53:🙈
Yiyebilirsin ki akşam aç kalma diyor bana diyetisyen salatalık ye 3 kaşık yoğurt ye bunları yiyebilirsin aç uyuma bence

İyi akşamlar kızlar bugün itibariyke chloe tinge başladım spor olarak, sabah aç karnına 24 dk yaptım kahvaltım 11.de (3 yemek kşığı yulaf, az biraz yoğurt, fındık ve meyveli), saat 16.00 da 1 dilim wasa 1 kaşık süzme peynir, akşam yemeğim 18.00 da
Su 2 litre
Tatlım rica etsem resim yerine yazar mısın menünü.. Resim bazen açılmıyor açıldıpındaysa gözüm şaşı oluyor ne nedir diye😀

Offfki ne offf 😀Bunun kıymalısını kayınvalidemde yapıyo cnm tam yapılışı bumudur onunkinin bilmiyorum tabi ama çok lezzetli oluyo 😋🙃
Olmaz mııı eline sağlık kayınvalidenin canım. Cıslı olan heeerşey lezzetli oluyo nedense :-)

İyi akşamlar kızlar bugün itibariyke chloe tinge başladım spor olarak, sabah aç karnına 24 dk yaptım kahvaltım 11.de (3 yemek kşığı yulaf, az biraz yoğurt, fındık ve meyveli), saat 16.00 da 1 dilim wasa 1 kaşık süzme peynir, akşam yemeğim 18.00 da
Su 2 litre
Sonuclari merak ediyorum canim,önceden böyle sporlar yaptinmi ilk defami

Back