Kız ben de ramazana güvenip hedefi yüksek tutucam 62.5 diyorum wuhuuuuuu allahuekberr :)23 Nisan hedeflerimiz
Ellssa 77 (78,3)
@yeninesilsosyolog 82,5 (83,6)
@kahvevekitapsever 65,9 (66,9)
Kız ne hazır masası? İki çocuklu kadın anayım ben, benim büyük oğlum da sahura kalkmaya heves ediyor diye ona sevdiği şeyleri hazırlamaya çalışıyorum bir de, geçen gece sigara böreği sardım mesela ben bu ara sürekli uykuluyum, gündüzleri çalıştığım yetmiyor geceleri de çalışıyorum. Allah çalışmaktan geri koymasın, güzel bişey ama insanın arada yatası da geliyor. Mesela şuan yatasım var ama yetiştirmem gereken bir rapor var yatamıyoringgg..İçten içe oğlum bu gece beni kaldırmayın desin de ben de sahurda su içip hurma yiyip yatayım diye hayaller kuruyorum. Çünkü bizde genelde böyle olur, ilk bi hafta kahvaltı sofrası sonra su meyveye döner olay :)Canım sen şanslısın hazır masaya kuruluyorsun tabi uykulu yiyemezsin bende sahuru hazırlayan olmadığından hazırlayana kadar uykum açılıyor tüm enerjimle saldırıyorum bugün kendimi zor tuttum sahura nuga çıkaracaktım.. Tatlı işide en temizi bir iki hurma yemek bugün ilkkez şöbiyet yedim bir tane daha da yemeyeceğim çünkü 10 gibi uyuyorum iftarı ye uyu sahuru ye uyu sabah 9 da ayaktayım ama sanırım yiyip yatmaktan artı çıktım ben bu hafta