• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

23 Nisan hedeflerimiz

Ellssa Ellssa 77 (78,3)
@yeninesilsosyolog 82,5 (83,6)
@kahvevekitapsever 65,9 (66,9)
Kız ben de ramazana güvenip hedefi yüksek tutucam 62.5 diyorum wuhuuuuuu allahuekberr :)
Canım sen şanslısın hazır masaya kuruluyorsun tabi uykulu yiyemezsin bende sahuru hazırlayan olmadığından hazırlayana kadar uykum açılıyor tüm enerjimle saldırıyorum 😁😁 bugün kendimi zor tuttum sahura nuga çıkaracaktım.. Tatlı işide en temizi bir iki hurma yemek bugün ilkkez şöbiyet yedim bir tane daha da yemeyeceğim çünkü 10 gibi uyuyorum iftarı ye uyu sahuru ye uyu sabah 9 da ayaktayım ama sanırım yiyip yatmaktan artı çıktım ben bu hafta
Kız ne hazır masası? İki çocuklu kadın anayım ben, benim büyük oğlum da sahura kalkmaya heves ediyor diye ona sevdiği şeyleri hazırlamaya çalışıyorum bir de, geçen gece sigara böreği sardım mesela :D ben bu ara sürekli uykuluyum, gündüzleri çalıştığım yetmiyor geceleri de çalışıyorum. Allah çalışmaktan geri koymasın, güzel bişey ama insanın arada yatası da geliyor. Mesela şuan yatasım var ama yetiştirmem gereken bir rapor var yatamıyoringgg..İçten içe oğlum bu gece beni kaldırmayın desin de ben de sahurda su içip hurma yiyip yatayım diye hayaller kuruyorum. Çünkü bizde genelde böyle olur, ilk bi hafta kahvaltı sofrası sonra su meyveye döner olay :)

Merhaba arkadaşlar
Ben geldim zor günler geçirdim hala da devam ediyor. Bugün oruçta ilk günüm umarım rahat geçer. Herkes nasıl iyi mi kiloları merak ediyorum ben 2 -3 kg arası aldım iftara doğru tartılıp yazacağım LAydLiNe LAydLiNe
canim hosgeldin. sevindim seni gordugume. Allah buyuk canim insallah hersey yoluna girer. Annen nasil oldu iyilesti insallah.

canim hosgeldin. sevindim seni gordugume. Allah buyuk canim insallah hersey yoluna girer. Annen nasil oldu iyilesti insallah.
Hoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim

Merhaba arkadaşlar
Ben geldim zor günler geçirdim hala da devam ediyor. Bugün oruçta ilk günüm umarım rahat geçer. Herkes nasıl iyi mi kiloları merak ediyorum ben 2 -3 kg arası aldım iftara doğru tartılıp yazacağım LAydLiNe LAydLiNe
Hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim.en kısa zamanda atlatısın bu günleri inşallah🤲
💝

Hoşbulduk. Maalesef annem ameliyat oldu ama şimdide diyalize girmeye başladı hiç böbrek sorunu yoktu ameliyattan dolayı geçici olduğumu umuyoruz. Üstüne birde verem oldu. rabbim şifa versin ne diyim
Öyle mii😔, geçmiş olsun ben okumamıştım sanırım annenin rahatsızlığını. Ne ameliyatı oldu?

Merhaba arkadaşlar
Seni tekrar gördüğüme sevindim. İnşallah zor günleri kolay atlatırsın :KK19: :KK200:
Ayrıca allah kabul etsin:KK36:

Rabbim sifa versin bu mubarek gunlerin hurmetine. cok uzuldum. insallah sagligina tez zamanda kavusur.

Kizlar hepinizi tek tek alintilayamadim çok sağolun. İnşallah atlayınca yazarım ben biraz ağır geçiriyorum.
Geçmiş olsun canım, benim annem ve babamda çok ağır geçirdi. İnşallah en kısa zamanda atlatırsınız.
Bu hastalık aşırı iştahsızlık yaptı onlarda, günlerce yiyip içemediler, sonra koronayı atlattı babam, ama az kalsın bişey yiyemediği için açlıktan ölecekti. Az az da olsa süt ve muz yiyerek zamanla düzeldi.
Canınız hiç yemek istemese de, yemek için kendinizi zorlayın, yine başka bir tanındığımda bol süt içerek atlattı.
Allah ım tez zamanda şifa versin inşallah 🤲

Merhaba arkadaşlar
Hoşgeldin canım daha iyi misin? Annene çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur hemen atlatır :KK200:

Merhaba arkadaşlar
Canım Gönül iyiyiz biz sen nasılsın zor Günler adı üstünde ggececek inşallah Sen yeterki güçlü ol canım ♥️

Çok ve geçmis olsun canım dediğin gibi ameliyat sonrası belki ilaçlardan böbrekler de sorun olmuştur inşallah geçecek canım ♥️😘 Allah bu mübarek günde şifa versin inşallah

Allah acil şifalar versin canım hoşgeldin bu arada

Kizlar meraba cuma menum
Iftar: 2-3 kepce tarhana,yesil mercimekli salata,tepsi kebabi,avuc icu kadar pide
Arada: 2 dilim elmali tart(un yerine yulaf kulandim,sekeri az kattum bal kullandim)
2 litre su
Sahur yapmadim kizlar cok toktum

Merhaba arkadaşlar
Hoşgeldin,

Allah anneciğine acil şifalar versin inşallah, bu günleri bir an önce atlatsanız, sağlıkla mutlu mesut ailecek yaşayın inşallah

Herkes temizlik mi yapıyor acaba
Sibal57 Sibal57 ben de mi yulaflı biseyler yapsam acaba neden foto atmadin ki merak ettim şimdi :işsiz: :rolleyes:
Temizliğimi dün yaptım. Bugün de mutfağımı temizledim. Balkonu yıkayıp çamaşırları serdim. Katladıklarımı yerleştirdim. Yarın ıspanaklı börek var menüde. Ispanakları ısladım. Namaz. Kur'an.. Yürüyüşümü bile yaptım geldim.
Bugün menümde balık var.
Dün geceden balığımı temizledim sosladım.Mercimek çorbam düdüklüde pişiyor. Yarım demet maydanoz doğradım içine. Soğan sarımsak da ekledim. Blendirdan geçirsimmi oh miss. Hem faydalı hem ödem atıcı çorba olacak..
Büyük gün yarın benim için😀
Malzemelerimi aldım.. Ev yapımı olacak serbest günüm😍😍

Hoşgeldin canım, seni gördüğüme sevindim.en kısa zamanda atlatısın bu günleri inşallah🤲
💝

Öyle mii😔, geçmiş olsun ben okumamıştım sanırım annenin rahatsızlığını. Ne ameliyatı oldu?

Seni tekrar gördüğüme sevindim. İnşallah zor günleri kolay atlatırsın :KK19: :KK200:
Ayrıca allah kabul etsin:KK36:

Rabbim sifa versin bu mubarek gunlerin hurmetine. cok uzuldum. insallah sagligina tez zamanda kavusur.

Hoşgeldin canım daha iyi misin? Annene çok geçmiş olsun canım inşallah geçici bir durumdur hemen atlatır :KK200:

Canım Gönül iyiyiz biz sen nasılsın zor Günler adı üstünde ggececek inşallah Sen yeterki güçlü ol canım ♥️

Çok ve geçmis olsun canım dediğin gibi ameliyat sonrası belki ilaçlardan böbrekler de sorun olmuştur inşallah geçecek canım ♥️😘 Allah bu mübarek günde şifa versin inşallah

Allah acil şifalar versin canım hoşgeldin bu arada

Hoşgeldin,

Allah anneciğine acil şifalar versin inşallah, bu günleri bir an önce atlatsanız, sağlıkla mutlu mesut ailecek yaşayın inşallah
Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.

Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
canim ya imtihan dunyasi iste. ama unutma her skintinin sonu ferahliktir. demek ki önünde cok guzel gunler var. mutlu olacagin gunler yakin.
ah benim de hala 10 kg fazlam var. Ramazan guzel bi firsat aslinda insallah degerlendirebiliriz.

Back