• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.
Ramazan niye fırsat ya aklıma hep şerbetli tatlılar geliyor benim börekler tatlılar özellikle kadayıf fenaa ahahaaaa diyet şeytani ilan ediyorum kendimi 😈😈😈

04.10: 2 dilim ince börek(patatesli)
- 2 yumurta
- 3 yk yulaf ile lapa
-5 zeytin

16.20: 3 yk ciğer tava + 2 3 yudum ayran

17.35: yarı yarıya sütlü türk kahvesi

20.10: 4 yk tarhana çorbası
4 yk tas kebabı
3 yk etli arpa şehriye pilavı
Bol salata

21.00: 1 tane fıstıklı baklava

1.5 lt su (arttırmaya çalışacağım)

Menümü yazıp sızacağım kızlar, çok uykusuzum güzek bi uyku çekicem inşallah. 2 canavar peşine koşmakla geçti günüm :)

Sahur 1.5 yumurta omlet, 1 kk beyaz peynir, 1.5 karışık tost(tost ekmeğinden, ay o ne kötü bişiymiş Allah affetsin de)

İftar 2 kepçe pırasa çorbası boll pul biberli, 4 yk pilav, 5 yk kuru fasulye, 3 yaprak sarma , 2 pırasa sarma, 3 yk yoğurt

Ramazan porsiyon küçültmek için gerçekten tam bi irade terbiyesi zamanı, avantaj bizden yana. İftardan beri rahatsızım o sarmaları yemiyecektim. Ama bi yandan da seviniyorum resmen midem küçülmüş ve kabul etmiyor. 3 ay önce bunların 2 katını yerdim bana mısın demezdim..

Su 1 lt, spor 2 dk plank

Merhaba canım , hoşbulduk 😊😊
Aslında haklısın , en azından kontrollü olurum..
Ramazanda sahur yapamıyorum maalesef mide rahatsızlığım var yiyip yatamıyorum mide yanması başlıyor hemen... bu yüzden iftarda ne yediysem onunla tutuyorum... tabii ölçülü yemiyorum ramazan pideside yiyorum🤭🤭 yarından itibaren menü vereyim belki buraya yazacam diye ölçülü yerim...
Ama sporu bırakmadım oruçta olsam arkadaşlarla günlük 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz akşamları... bugünde evde 60 dk yürüyüş bandında yürüdüm..👍👍
Hadi bismillah o zaman 👍
Sen spor da yapıyormuşsun bak ne güzel...iftarda da ölçülü yersen oldu bitti bu iş👍😃

Menümü yazıp sızacağım kızlar, çok uykusuzum güzek bi uyku çekicem inşallah. 2 canavar peşine koşmakla geçti günüm :)

Sahur 1.5 yumurta omlet, 1 kk beyaz peynir, 1.5 karışık tost(tost ekmeğinden, ay o ne kötü bişiymiş Allah affetsin de)

İftar 2 kepçe pırasa çorbası boll pul biberli, 4 yk pilav, 5 yk kuru fasulye, 3 yaprak sarma , 2 pırasa sarma, 3 yk yoğurt

Ramazan porsiyon küçültmek için gerçekten tam bi irade terbiyesi zamanı, avantaj bizden yana. İftardan beri rahatsızım o sarmaları yemiyecektim. Ama bi yandan da seviniyorum resmen midem küçülmüş ve kabul etmiyor. 3 ay önce bunların 2 katını yerdim bana mısın demezdim..

Su 1 lt, spor 2 dk plank
Evet haklısın , mide küçülüyor önceden yemekten sonra bir sürü abur cubuur yerdim şimdi yemekten sonra ancak çay ve şu 👍👍

Hadi bismillah o zaman 👍
Sen spor da yapıyormuşsun bak ne güzel...iftarda da ölçülü yersen oldu bitti bu iş👍😃
Ayy inşallah canım🥰 ne güzel söyledin şu ramazanı şöyle 2 -3 kilo vererek bitirsem sonrası aralıklı oruçla devam ederim diyetime 👍

Seni hep öyle düşündüm bana benziyorsun çünkü ama son diyetim biraz esnek oldu 1 yıl oldu hala hedefimi yakalayamadım ama olsun çünkü zayifliyorum ve kilo alıp kendimi kötü hissetmiyorum bekliyoruz grupta yeni arkadaşlar da çok iyiler bekleriz canım ♥️😘
Haklısın hedefi yakalayamasak bile en azından kontrollü oluyoruz .. teşekkür ederim 54 oluncaya kadar sizlerleyim yarın öğle 12 gibi tartılır kilomu yazarım başlangıç kilom olsun 👍👍

Haklısın hedefi yakalayamasak bile en azından kontrollü oluyoruz .. teşekkür ederim 54 oluncaya kadar sizlerleyim yarın öğle 12 gibi tartılır kilomu yazarım başlangıç kilom olsun 👍👍
Hadi bakalım bekliyoruz canım 😍😍😍

Su 1 lt, spor 2 dk plank
İyi uykular tatlım ♥️ hadi uyu sen
Hiç dayanamam uykusuzluga

İyi geceler herkese kahvaltım 10.00 da (yulaftan tost)
Saat 15.00 da 1 tabak yaprak sarma (epeyce yedim sayısını bilmiyorum 😬)
Akşam acıkmadım meyveyle geçiştirdim, saat 18.00 da yarım mango, yarım elma
1.5 litre su

Eklentiler

• IMG_20210417_111047.jpg
    IMG_20210417_111047.jpg
    132,2 KB · Görüntüleme: 21
Yarın oruçsan eğer, iftardan önce tartılman daha doğru olur, çünkü sahurda yediklerin için sabah ve öğle tartılmak yanıltıcı olabilir.
Bizde bu hafta oruç olanlar cuma bildirimini perşembe iftardan önce tartılarak yaptık.
Oruç değilsen, sabah kahvaltıdan önce tartıl bence👍

Yarın oruçsan eğer, iftardan önce tartılman daha doğru olur, çünkü sahurda yediklerin için sabah ve öğle tartılmak yanıltıcı olabilir.
Bizde bu hafta oruç olanlar cuma bildirimini perşembe iftardan önce tartılarak yaptık.
Oruç değilsen, sabah kahvaltıdan önce tartıl bence👍
Ayşegül ya yazını görünce eklemek istedim. Vücut iftar vaktine kadar çok fazla su kaybettiği için aslında çıkan rakam gerçek rakamlar olmuyormuş insan daha düşük görünce seviniyor da ramazan bitince gerçekle yüzleşme biliyoruz🤭 aslında en ideali sahurdan 12 saat sonrası sanırım öğleden sonra 3-4 gibi.

Ayşegül ya yazını görünce eklemek istedim. Vücut iftar vaktine kadar çok fazla su kaybettiği için aslında çıkan rakam gerçek rakamlar olmuyormuş insan daha düşük görünce seviniyor da ramazan bitince gerçekle yüzleşme biliyoruz🤭 aslında en ideali sahurdan 12 saat sonrası sanırım öğleden sonra 3-4 gibi.
Doğru, bence de daha mantıklı 👍
Sabah 12 gibi tartılayım deyince, sahurdan sonra şişkinlik olur diye düşünmüştüm..ama iftara çok yakın tartılmak da yanıltıcı olabilir, haklısın canım 👍

ay deme yaa. valla oturup aglarim :mad:
ben de seviniyorum ne guzel kilo veriyorum diye.

Merhaba arkadaşlar
Ben geldim zor günler geçirdim hala da devam ediyor. Bugün oruçta ilk günüm umarım rahat geçer. Herkes nasıl iyi mi kiloları merak ediyorum ben 2 -3 kg arası aldım iftara doğru tartılıp yazacağım LAydLiNe LAydLiNe
Canım annen ve baban için çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Hayatta her şey bizim için hakkında hayırlısı.. Aramıza dönmene çok sevindim

tek ogun oluyor benimki bazen. gecen sene bu sebepten 5 kilo verdim hic dikkat etmedigim halde. bu yuzden firsat :KK76:
Geçen sene ben de kilo vermiştim ama bu sene hiç gitmiyor sanki bennde tek öğün başladım ama sahur olmayınca oruç gibi hissetmiyorum bakalım pazartesi diyetisyenim geldi yüzyüze görüşeceğiz ne diyecek bakalım

ay deme yaa. valla oturup aglarim :mad:
ben de seviniyorum ne guzel kilo veriyorum diye.
Muhakkak gidiyordur canım ama bazı zamanlar vardır tartilmak doğru sonuçları vermez bu da onun gibi. Zamanı tutturursan sorun yok☺️ sen dikkat et zaten gidecektir 300-400 Gr oynar en fazla sanırım

canim ya imtihan dunyasi iste. ama unutma her skintinin sonu ferahliktir. demek ki önünde cok guzel gunler var. mutlu olacagin gunler yakin.
ah benim de hala 10 kg fazlam var. Ramazan guzel bi firsat aslinda insallah degerlendirebiliriz.
🙏
Boşanma aşamasında olduğunu biliyordum da hastalarını bilmiyordum canım önce sağlık gerisi hallolur önemli bir dönemden geçiyorsun Ama sonrası aydınlık olacak canım
Güçlü dur biz burada yanındayız her zaman
Bizlerde sorunlar yaşıyoruz sadece kilo için burada değiliz iinsallah sen de iyiki olmuş bazı seyler dediğin zaman o 10 kilo da gitmiş olacak canım ben inaniyorum :KK68: :KK36:
Çok teşekkür ederim 🥰
Canım , annene çoook geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah 🤲🤲🤲
Canım , eşinle arandaki sorun çözülemeyecek gibi mi ? Yuvayı kimse yıkmak istemez bi terapistle görüşseniz belki sorunlar çözülür iki çocuğunuz var zorlu bir süreç Rabbim yardımcınız olsun...
Birlikte terapi almıyoruz istemiyor o ayrı kişiye gidiyor ben ayrı. O istemiyor artık sanırım yapacak birşey yok. Teşekkür ederim atlatmaya çalışıyorum. Seni gördüğüme de çok sevindim. Bende buradayım Ramazan hem ruhumu hem bedenimi arındırsın inşallah.
Senin için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah, tabi çocukların var, yuvan huzurla devam etse en iyisiydi ama düzelemeyecek bi durumsa, devam etmen senin ve çocukların için sağlıklı ve huzurlu olmayacaksa, sen daha iyisini bilirsin..
Biz hep burdayız, yanındayız, yalnız değilsin unutma Gönülcüm💝
Ay Ayşegülcüğüm özelmişim seni çok tatlısın. Varlığın yeter çok teşekkür ederim.
Canım annen ve baban için çok geçmiş olsun. Rabbim tez zamanda şifa versin.. Hayatta her şey bizim için hakkında hayırlısı.. Aramıza dönmene çok sevindim
Bende burada olduğum için çok mutluyum
Teşekkür ederim

Back