• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
Boşanma aşamasında olduğunu biliyordum da hastalarını bilmiyordum canım önce sağlık gerisi hallolur önemli bir dönemden geçiyorsun Ama sonrası aydınlık olacak canım
Güçlü dur biz burada yanındayız her zaman
Bizlerde sorunlar yaşıyoruz sadece kilo için burada değiliz iinsallah sen de iyiki olmuş bazı seyler dediğin zaman o 10 kilo da gitmiş olacak canım ben inaniyorum :KK68: :KK36:

Temizliğimi dün yaptım. Bugün de mutfağımı temizledim. Balkonu yıkayıp çamaşırları serdim. Katladıklarımı yerleştirdim. Yarın ıspanaklı börek var menüde. Ispanakları ısladım. Namaz. Kur'an.. Yürüyüşümü bile yaptım geldim.
Bugün menümde balık var.
Dün geceden balığımı temizledim sosladım.Mercimek çorbam düdüklüde pişiyor. Yarım demet maydanoz doğradım içine. Soğan sarımsak da ekledim. Blendirdan geçirsimmi oh miss. Hem faydalı hem ödem atıcı çorba olacak..
Büyük gün yarın benim için😀
Malzemelerimi aldım.. Ev yapımı olacak serbest günüm😍😍
Ben de kalktım egzersizimi yaptım sonra evi temizledim güzelce çamaşır yıkadım gömlekleri sonra onları utuledim :21: Yemeğim dünden vardı salatami yaptım
Rahatladım miss gibi iftar saatimi bekliyorum

Allah hepinizden razı olsun kızlar ne kadar seviyorum burayı ortamı iyi ki vardısız. Rabbim tüm hastalarımıza şifa versin inşallah. Bende sizleri gördüğüme çok sevindim. Annem yumurtalık kanserinden ameliyat oldu ama birçok organını aldılar 2. Ameliyatıydı 1,5 ay oldu hala iyileşmedi. Babamda ağır koah hastası onu demiyorum bile. Bizde eşimle boşanıyoruz öyle yani neyse sizi sorunlarımla birde üzmeyim Herkesin kendine derdi var zaten. Evet arkadaşlar temmuzda yine Türkiye yolcusuyum o zamana kadar 10 kg vermek istiyorum.
Canım , annene çoook geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah 🤲🤲🤲
Canım , eşinle arandaki sorun çözülemeyecek gibi mi ? Yuvayı kimse yıkmak istemez bi terapistle görüşseniz belki sorunlar çözülür iki çocuğunuz var zorlu bir süreç Rabbim yardımcınız olsun...

İyi akşamlar hepinize

Sahur 04.40
2 haşlanmış yumurta
Salata
Krem peynir
1.5 dilim ekmek
Çay

İftar 19.50
3 yk çorba
2 küçük börek (parmak kadar)
2 çatal ziron
2 çatal sarımsaklı mısır unlu patlıcan
1 dilim ekmek
Bol salata

2 litre su

Çok geçmiş olsun canım, inşallah tez zamanda iyileşirler.
Senin için de hayırlısı ne ise o olsun inşallah, tabi çocukların var, yuvan huzurla devam etse en iyisiydi ama düzelemeyecek bi durumsa, devam etmen senin ve çocukların için sağlıklı ve huzurlu olmayacaksa, sen daha iyisini bilirsin..
Biz hep burdayız, yanındayız, yalnız değilsin unutma Gönülcüm💝

Canım , annene çoook geçmiş olsun Rabbım şifa versin inşallah 🤲🤲🤲
Canım , eşinle arandaki sorun çözülemeyecek gibi mi ? Yuvayı kimse yıkmak istemez bi terapistle görüşseniz belki sorunlar çözülür iki çocuğunuz var zorlu bir süreç Rabbim yardımcınız olsun...
Nerdesin sen :KK5: niye hiç gelmiyorsun mezun mu oldun yoksa

Selam kızlar

Kahvaltı 08.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği ile tost
15 zeytin

Öğlen 14.30
Noodle

Akşam 20.00
6 yk bulgur pilavı
1 kepçe taze fasulye
Salata

Ara 20.30
1 kaşık dondurma

1,5 lt su
4000 adım
Noddle cok görür oldum yine senin listen de miydi canım 🤔 alışkanlık yapıyor dikkat et derim tuzu bağımlılık yapiyor ben hemen bıraktım baktım her markete gittiğimde alıyorum bıraktım hemen

Nerdesin sen :KK5: niye hiç gelmiyorsun mezun mu oldun yoksa
Merhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...

Merhaba canım , hiç iradeli olamadım maalesef bir ileri iki geri çok bunaldım kaçtım ☹☹ çok kilo aldım şuan ramazan oruç tutuyorum hiç dikkat edemiyorum .. ama ramazan sonrası sizlerle tekrar başlamak istiyorum... listeyede girebiliyorum listede olmak bana iyi gelecek inşallah tekrar mezun olurum...
Canım, hoşgeldin 😃
Ramazan sonrasını bekleme, bugünden başla. Ramazan da bi fırsat aslında, iyi değerlendirmek lazım..
Ben de burdan uzak kalınca hoop hemen alıyorum, şuan da eskisi kadar iyi kilo verdiğim söylenemez ama en azından burda oldukça kilo da almıyorum, azar azar da olsa veriyorum..
En azından kontrol altında tutuyorum kendimi.
Sen de bekleme, gel derim:KK19:

Kaçma ya gel sen 😍 senin ya hep ya hiç diyorsun ve bırakıyorsun esnek ol biraz hadi gel bekliyoruz :KK36:

Canım, hoşgeldin 😃
Ramazan sonrasını bekleme, bugünden başla. Ramazan da bi fırsat aslında, iyi değerlendirmek lazım..
Ben de burdan uzak kalınca hoop hemen alıyorum, şuan da eskisi kadar iyi kilo verdiğim söylenemez ama en azından burda oldukça kilo da almıyorum, azar azar da olsa veriyorum..
En azından kontrol altında tutuyorum kendimi.
Sen de bekleme, gel derim:KK19:
Merhaba canım , hoşbulduk 😊😊
Aslında haklısın , en azından kontrollü olurum..
Ramazanda sahur yapamıyorum maalesef mide rahatsızlığım var yiyip yatamıyorum mide yanması başlıyor hemen... bu yüzden iftarda ne yediysem onunla tutuyorum... tabii ölçülü yemiyorum ramazan pideside yiyorum🤭🤭 yarından itibaren menü vereyim belki buraya yazacam diye ölçülü yerim...
Ama sporu bırakmadım oruçta olsam arkadaşlarla günlük 1.5 saat yürüyüş yapıyoruz akşamları... bugünde evde 60 dk yürüyüş bandında yürüdüm..👍👍

Kaçma ya gel sen 😍 senin ya hep ya hiç diyorsun ve bırakıyorsun esnek ol biraz hadi gel bekliyoruz :KK36:
Ne güzel anlattın benim hayatım öyle hep ya siyah ya beyaz sevmiyorum bu huyumu yine azda olsa törpilemeye çalışıyorum esnek olmak lazım çok haklısın canım 🥰🥰

Ayy iyiki varsınız modum değişti azda olsa bu ramazanda sizlerle kilo vermek güzel olacak sonrası tam bir asılma olur

canim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.

canim ben de ayni durumdayim ama en azindan almiyorum burada oldugumdan beri. bence gelmelisin cunku ramazan buyuk bi firsat.
Haklsın canım , inşallah yarından itibaren aranızda olacam .. Evet ramazan tam bir arınma benim için tek öğün beslenme çeşiti..

Ne güzel anlattın benim hayatım öyle hep ya siyah ya beyaz sevmiyorum bu huyumu yine azda olsa törpilemeye çalışıyorum esnek olmak lazım çok haklısın canım 🥰🥰

Ayy iyiki varsınız modum değişti azda olsa bu ramazanda sizlerle kilo vermek güzel olacak sonrası tam bir asılma olur
Seni hep öyle düşündüm bana benziyorsun çünkü ama son diyetim biraz esnek oldu 1 yıl oldu hala hedefimi yakalayamadım ama olsun çünkü zayifliyorum ve kilo alıp kendimi kötü hissetmiyorum bekliyoruz grupta yeni arkadaşlar da çok iyiler bekleriz canım ♥️😘

Back