Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya da şerbetlileri şekersiz al balla yapabiliriz, baklavalar değil de revaniyi öyle yaptım geçen çok canım çektiğinde. Baya hafif olduBir porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin ama şerbetli tatlılardan uzak durmaya çalış canım.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin kardeşimCanım ben iki hafta ara verebilir miyim acaba? Ailece korona geçiriyoruz ve hiç devam etmeye halim yok maalesef.
Çok üzüldüm canım ağır şeyler yememeye çalış vücut hem coronayla hem sondirimle ugrasmasin ve suyu çok iç 4 litre kadar bitki çayı da iç canım Allah şifa versin tez zamanda iyiles ve dön aramızaKizlar hepinizi tek tek alintilayamadim çok sağolun. İnşallah atlayınca yazarım ben biraz ağır geçiriyorum.
Canım sen şanslısın hazır masaya kuruluyorsun tabi uykulu yiyemezsin bende sahuru hazırlayan olmadığından hazırlayana kadar uykum açılıyor tüm enerjimle saldırıyorum bugün kendimi zor tuttum sahura nuga çıkaracaktım.. Tatlı işide en temizi bir iki hurma yemek bugün ilkkez şöbiyet yedim bir tane daha da yemeyeceğim çünkü 10 gibi uyuyorum iftarı ye uyu sahuru ye uyu sabah 9 da ayaktayım ama sanırım yiyip yatmaktan artı çıktım ben bu haftaKızlae her hafta olduğu gibi çok güzel kilo verenler var ama galiba ramazan bize yaramadı, çünkü kilo alanlar da çoğunlukta gibi. İnşallah haftaya toparlarız, daha iyi olur iftarları hafif geçirmeyi unutmayalım, sahurlar zaten hafif oluyo sanki.ben uyku sersemi çok yiyemiyo gibiyim