• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar kahvaltım 11.30 da,
Saat 16.00 da 1 avuç beyaz leblebi, espresso
Akşam 18.00 1 porsiyon hamsi tava, salata
Su 1 litre

Eklentiler

• IMG_20210416_095952.jpg
    IMG_20210416_095952.jpg
    129,5 KB · Görüntüleme: 20
Bir porsiyon sütlü tatlı yiyebilirsin ama şerbetli tatlılardan uzak durmaya çalış canım.
Ya da şerbetlileri şekersiz al balla yapabiliriz, baklavalar değil de revaniyi öyle yaptım geçen çok canım çektiğinde. Baya hafif oldu
Canım ben iki hafta ara verebilir miyim acaba? Ailece korona geçiriyoruz ve hiç devam etmeye halim yok maalesef.
Çok geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin kardeşim

Ramazan ayı ile birlikte proğrqmımın 2.seviyesine girdim..
2.seviyede pazar günleri serbest günüm ve ben 4 haftadır hiç cıss tüketmedim..

Benim cıslarım;
Şeker ve şekerli gıdalar
Un ve unlu gıdalar
Pirinç
Makarna
Mısır
Nar eşkisi
Tüm meyveler
Patates
Tüm paket ürünleri
Neskafe ve çeşitleri(türk kahvesi hariç)
Tüm asitli ve şekerli içecekler

Buraya ilk geldiğimde 85 i görmüştüm.

85
12 Mart Cuma- 82,4
19 Mart 83,6 bu kiloda apayrı yaşamın 1.seviyesine başladım..

26 Mart Cuma- 81,4
2 Nisan Cuma- 80,4
9 Nisan Cuma- 79,6

13 Nisan Ramazana giriş ve 2.seviye

15 Nisan Perşembe- 78,3

Menümü de yazıp kaçayım ben 🌺 Ellssa Ellssa

Sahur 6 yk güllaç, bol sütlü, şekersiz ballı, bol fındıklı

İftar 2 tane şinitzel büyük parça, 10 tane patates kızartması, 1 domates, 2 kocaman marul yaprağı, çok az ketçap mayonez sos(ev yapımı), 1 tk acılı sos

Su 1 lt yaptım şimdiden, 1.5u geçicem inşallah

Spor 5bin adım, 10 dk kalça hareketi

Menüm

Sahur 4:00
7 hurma
3 kupa su

İftar 19:23
1 büyük bardak ceviz suyu

19:40
Yarım porsiyon tereyağlı kabak tava
1 kaşık patlican ezme
4 kaşık tereyağlı dövme pilavı
1 kase yoğurt
1 ceviz
Bol salata

Su
2,5 litre

Spor
Tibet egzersizi 9 tekrar
1,5 saat yürüyüş

Kizlar hepinizi tek tek alintilayamadim çok sağolun. İnşallah atlayınca yazarım ben biraz ağır geçiriyorum.
Çok üzüldüm canım ağır şeyler yememeye çalış vücut hem coronayla hem sondirimle ugrasmasin ve suyu çok iç 4 litre kadar bitki çayı da iç canım Allah şifa versin tez zamanda iyiles ve dön aramıza

Kızlae her hafta olduğu gibi çok güzel kilo verenler var ama galiba ramazan bize yaramadı, çünkü kilo alanlar da çoğunlukta gibi. İnşallah haftaya toparlarız, daha iyi olur 🧡🧡🧡 iftarları hafif geçirmeyi unutmayalım, sahurlar zaten hafif oluyo sanki.ben uyku sersemi çok yiyemiyo gibiyim 😁😁
Canım sen şanslısın hazır masaya kuruluyorsun tabi uykulu yiyemezsin bende sahuru hazırlayan olmadığından hazırlayana kadar uykum açılıyor tüm enerjimle saldırıyorum 😁😁 bugün kendimi zor tuttum sahura nuga çıkaracaktım.. Tatlı işide en temizi bir iki hurma yemek bugün ilkkez şöbiyet yedim bir tane daha da yemeyeceğim çünkü 10 gibi uyuyorum iftarı ye uyu sahuru ye uyu sabah 9 da ayaktayım ama sanırım yiyip yatmaktan artı çıktım ben bu hafta

Back