• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gerçekten özlemişim :KK68: çok teşekkürler ama yemeklerde çok güzeldi afiyet olsun ♥️😍
İnanır mısın Amasya dibimizde ama neredeyse son 1 senedir hiç gitmedim ben de özlemişim. Bugün öyle bir yürümüşüm ki ayaklarım şişti 15 bin adım atmışım bir sürü şey de yedim eritemedim bu adıma rağmen 🙈

İnanır mısın Amasya dibimizde ama neredeyse son 1 senedir hiç gitmedim ben de özlemişim. Bugün öyle bir yürümüşüm ki ayaklarım şişti 15 bin adım atmışım bir sürü şey de yedim eritemedim bu adıma rağmen 🙈
Erimistir yaa mutlu yenilen yemekler kilo yapmaz der diyetisyenim arada öyle olur :KK68: pandemi olmasa gidilir ama çok sıkıntılı annemi babamı çok özledim 🥺 biraz daha sabredecez artık bitsinde

Erimistir yaa mutlu yenilen yemekler kilo yapmaz der diyetisyenim arada öyle olur :KK68: pandemi olmasa gidilir ama çok sıkıntılı annemi babamı çok özledim 🥺 biraz daha sabredecez artık bitsinde
İnanır mısın son bir yıldır ilk kez dışarıda yemek yedim eşimle yalnızdık çocuklar da yoktu. Baş başa geçirdiğimiz bir gün oldu çok mutlu oldum. Bu enerji bir süre götürür beni☺️

Tebrikler canım öncelikle..
Sakın bulaşma ekmeğe.. İlk 3 gün zorlanabilirsin ama sonra alışırsın ve tıkır tıkır gider kilolar. Ohh miss..
Milkshake şekerlimiydi 😀😀
teşekkürler canım. genelde 1 2 dilim yiyorum tam buğday falan tercih ediyorum. sanırım hazır değilim ramazandan sonra 1 2 dilimi de kesmeyi düşüneceğim önerin ve desteğin için teşekkürler.. içtiğim şeyde ne aslında bilmiyorum :) okuldaki bi öğretmen arkadaşım kahvaltı diye okulda onu içiyor 500 ml hazırlıyor 200 kaloriymiş, tadına bakmam için ikram etti şu meşhur bi mamalarla çaylarla zayıflatıyorlarmış ya ondandı h ile başlayan. tadını çok beğendim acaba alsam mı diye düşünmeye başladım dışarıda özellikle az kalorili bi menü bulamıyorum dürüm yemekten iyidir ... besin kaynağı olarak yalan değilse içeriği temiz duruyor güvenemiyorum da ama vanilyalısı güzeldi keyifle içtim.

Humus ta ne ola ki diyecem şimdi ayıp olacak ama🤔?
Kesin bi yapıp ye, benim yerime de yr, marula sürüp sürüp ye, klasik tariften ayrı üzerine de sumak serp yerken lütfen :)
Kendi kendine canını çektiren ekhion ekhion 😂😂😂
Her daim arkadaşım her daim. Bazı yemeklere aşığım gerçekten.
Hiç sorma, geçen yıl çok konsantre olmuştum diyete, menülerim düzenli ve dengeliydi. Geçen yıl izindeydim, çalışmıyordum evde yalnızdım ve menülerimi düzenleme imkanım daha çoktu, onun da etkisi var.
Eylül'de göreve döndüm, Kasım'dan beri kayınvalidem sağolsun bizde, çocuk için. Çoğu günler yemekleri o yaptığı için ben de hazır olanları yiyorum, kendime ayrı menü oluşturacak vaktimde motivasyonumda olmuyor 😔 sadece dengelemeye, ölçülü yemeye çalışıyorum, o da herzaman mümkün olmuyor. Spor desen hak getire😔, biliyorsun geçen yıl hergün 1 saat yoğun tempoda yürürdüm ve menülerim daha sağlıklıydı. O günlerdeki gibi olmak istiyorum, bi türlü olamıyorum 🙄
Bir kez yapmışsın bence yine yapabilirsin, ha gayret 🧡

Canlar bugün başıma bazı talihsiz olaylar geldi. Yemek saatinde yemeğe çıkamadım sonra toplu pizza söylendi ondan yidim:( çıkıntılık yapabileceğim bir ortam yoktu. Neyse akşam telafi ettim. Artık yarın da mikemmel beslenicem inşallah.

13.00 3 dilim pizza
19.00 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tavuk pirzola, bol marul salatası
Su 2 lt, spor 3 tibet, başka bir şey yapamayacağım yoğun bi gündü ve adet oldum :( uzanıcam şimdi

Canlar bugün başıma bazı talihsiz olaylar geldi. Yemek saatinde yemeğe çıkamadım sonra toplu pizza söylendi ondan yidim:KK43: çıkıntılık yapabileceğim bir ortam yoktu. Neyse akşam telafi ettim. Artık yarın da mikemmel beslenicem inşallah.

13.00 3 dilim pizza
19.00 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tavuk pirzola, bol marul salatası
Su 2 lt, spor 3 tibet, başka bir şey yapamayacağım yoğun bi gündü ve adet oldum :KK43: uzanıcam şimdi
Ben de kötü bişey oldu sandım, korktum. Allah iyiliğini versin emi😳
Pizza yemişsin evet, ama bence diğer öğünlerle dengelemişsin, yarın da hafif yersen bişeycik kalmaz merak etme.

saat 9 da yasaklar başlıyor, sitede mi oturuyorsunuz?
çıkamadığınız günler leslie yapabilirsiniz evde
Evet site çevresinde yürüyoruz her pazar yürüyoruz bi sıkıntı olmadı hiç çok şükür biraz da şehre uzağız sakin bir yerde oturuyoruz

Evet menümü yazmaya geldim çok heyecanlıyım :rolleyes:

Bugünkü menüm :KK59:

Kahvaltı yok

Ara 9.00
Sade Türk kahvesi
1 bitter

Öğlen 12.30
İskender :oops:
Salata

Ara16.00
Şekersiz neskafe

Akşam 20.00
Yoğurtlu brokoli karnabahar
Kabak yemeği
1 kase mercimek çorbası

2 dilim tb ekmek

Spor yürüyüş (henüz yapmadık güncellerim)
Su 2 lt

İnanır mısın son bir yıldır ilk kez dışarıda yemek yedim eşimle yalnızdık çocuklar da yoktu. Baş başa geçirdiğimiz bir gün oldu çok mutlu oldum. Bu enerji bir süre götürür beni☺️
İnsan nasıl özlüyor dimi ben de bayagdir dışarda yemiyorum eşimle sağlık olsun da hala mangal istiyorum ben ya :mad:

Evet menümü yazmaya geldim çok heyecanlıyım :rolleyes:

Bugünkü menüm :KK59:

Kahvaltı yok

Ara 9.00
Sade Türk kahvesi
1 bitter

Öğlen 12.30
İskender :oops:
Salata

Ara16.00
Şekersiz neskafe

Akşam 20.00
Yoğurtlu brokoli karnabahar
Kabak yemeği
1 kase mercimek çorbası

2 dilim tb ekmek

Spor yürüyüş (henüz yapmadık güncellerim)
Su 2 lt
Harika.bir.baslangic candy cim çok güzel bugün menün

Kesin bi yapıp ye, benim yerime de yr, marula sürüp sürüp ye, klasik tariften ayrı üzerine de sumak serp yerken lütfen :)

Her daim arkadaşım her daim. Bazı yemeklere aşığım gerçekten.

Bir kez yapmışsın bence yine yapabilirsin, ha gayret 🧡
Ben de sumak atarım.. Kırmızı biber, ince doğranmış maydanoz ve zeytinyağını iyice ısıtıp dökerim üstlerine servis tabaklarının. Mükemmel lezzet ve görünüm ...

Tünaydın kızlar uyan kahvaltı yap evi toparla okula hazırlan derken bi koşuşturmacada buluyorum kendimi. Hava çok güzel rüzgar artmazsa okul çıkılı yğrüyüş düşünüyorum birde iç bacak basen eritme videosu arıyırum varmı önerisi olan.. Zayıflmaktan çok sıkılaşmaya ihtiyacım var

Canım instagramda bir sürü egzersiz yapan, yaptıran kişi var. Seda Altın diye bir kadın sık sık iç bacak egzersizi yaptırıyor. İncele istersen sayfasını. Ama benim hala şahsi düşüncem bol bol yürüyüş. Yürüyüş ve yüzme vücudun her yerini çalıştıran sporlardan.

Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geri :KK48: cuma gelişinde göreceğiz ama en önemlisi adet olmam inşallah oluyorumdur :dua::dua::dua:

Senin metabolizmanın isyanı bence canım o. Bundan sonra bu düzende gidersen ben inanıyorum ki her şey daha güzel olacak. Zayıfladıkça hem metabolizma, hem vücut normaline dönüyor. Ama biraz zaman lazım :KK39:

Back