- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.561
- 1.123
Tatlım menün gayet sağlıklı olursa, ağırlık yapmaz ve uyuyup kalmazsın..Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söyledi ki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç
ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar
Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür
Ekmek hamur işi ve pilavdan uzak ol. İşin kolay.. Döngüyü kısırlaştırmamak senin elinde