• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tünaydın kızlar uyan kahvaltı yap evi toparla okula hazırlan derken bi koşuşturmacada buluyorum kendimi. Hava çok güzel rüzgar artmazsa okul çıkılı yğrüyüş düşünüyorum birde iç bacak basen eritme videosu arıyırum varmı önerisi olan.. Zayıflmaktan çok sıkılaşmaya ihtiyacım var

Olmaz olmaz diyetisyenin listesinin dışına çıkmazsan hiçbir şey olmaz :KK39:
Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geri :KK48: cuma gelişinde göreceğiz ama en önemlisi adet olmam inşallah oluyorumdur :dua::dua::dua:

Ayşegül cumaya bomba bir sonuçla geliyorum gardını al :KK48::KK48::KK48:

pessinus pessinus sen nasılsın canım :KK53::KK53::KK53:
İyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldi☺️ diyet anlamında daha hazır hissetmiyorum değerlerim düşmüştü ilaç almaya başladım düzelsin yenibhir diyetisyene baslayacagim

Olmaz olmaz diyetisyenin listesinin dışına çıkmazsan hiçbir şey olmaz :KK39:
Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geri :KK48: cuma gelişinde göreceğiz ama en önemlisi adet olmam inşallah oluyorumdur :dua::dua:
İyi olmaya çalışıyorum canım Amasya aşıya geldik ve eşim için şimdi de geziyoruz iyi geldi☺️ diyet anlamında daha hazır hissetmiyorum değerlerim düşmüştü ilaç almaya başladım düzelsin yenibhir diyetisyene baslayacagim
Benim için de gez 😍😍😍 çok özledim ya :mad: kasımdan beri gitmiyorum amasyaya

Geçmiş olsun canım, neyin var? Kan değerlerin mi düştü? Şimdi nasılsın?
Memlekette gezmek gibisi yoktur, iyi gezmeler👍

İlk üye olurken Ayşegül yazdım, bi çok kişi Ayşegül olduğu için sistem kabul etmedi, bi kaç şey daha denedim yine olmadı, benimde Kur'an daki ayet sayısı aklıma geldi, 6666 Kur'an'daki ayet sayısı yani canım.
Menü konusunda haklısın, geçen yıl çoğu zaman ayrı hazırlıyordum kendime, menü ve sporlarım çok iyiydi, 96 kilodan 66 'ya düştüm 7-8 ayda. Sanırım bu yıl aynı enerjiyi ve boş vakti bulamıyorum 😔

Haklısın canım, inşallah öyle yaparım👍
Açıklama için teşekkür ederim balım. İçim rahatladı💝

Geçen yıl da aynı sensin bu yıl da balım. İstersen bulursun ve ben inanıyırum sana başarırsın bunu.
Hadi göreyim seni bugün itibariyle menün gayet sağlık içersin ve erken bildirimli olsun.. Can olsun, kas olsun...

Herkes, herşey üstüne gelebilir ama bizi en çok biz terkedersek yıkılırız.. Kendine sadece sen sahip çıkarsın...

Kendine iyilik yapmaya bugünden başla.. Mutlu olmak senin de hakkın🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söyledi :KK57: ki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi :KK51: ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç :KK64:

ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar

Ellssa Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah :KK53: beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah :dua: şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam :KK51: inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür :KK5:

Aslında bugün güzel bir gelişmede yaşandı bu konuda eşim benimle istersem her akşam saat 10'da yürüyüşe çıkabileceğini söyledi :KK57: ki yıllardır savaşını verdiğim bir konudur kendisi :KK51: ama ben bu teklife ne sevinebildim ne heveslendim ne mutlu olabildim çünkü kendime güvenim yok ben saat 9da kızları yatırmaya girdiğimde onlarla uyuyorum eşimin teklifi kızları uyuttuktan sonra geçerli ve ben yapamayacakmışım gibi geliyor. yani uyumadan kızları uyutucam bu kadar, yapmam gereken sadece bu ama yapabileceğime dair inancım yok hiç :KK64:

ben bi bittim ama neden niye bilmiyorum aslında bugüne kadar hiç olmadığı kadar desteğe sahibim bu aralar hem eşimden hem çevremden çünkü onlar da benim çok kötü bıraktığımın farkındalar

Ellssa Ellssa cim bu akşam erkenden yazıcam menümü inşallah :KK53: beter bi menü gene ama o kısma takılmayın o düzelecek inşallah :dua: şu yürüyüş işini de yaparsam inşallah bugün kızları yatırırken yatmicam koltukta oturucam :KK51: inşallah yaparım yaa yürüyüş + hafif ve dengeli menüler beni hiç zorlamadan 90lı kilolara götürür :KK5:
ne guzel bak esin de destekliyor. hem o yuruyus moral de olur. insan bi rahatlamis hissediyor kendini. yapanlar nasil yapti neyin eksik sen de yaparsin. az sabir az irade. yapabilirsin zor degil

Eşimle beraber gecenin 3 ün de bile olsa kalkar yürüyüşe çıkardım, bu fırsatı kaçırmamalısın, hergün böyle yürüsen muhteşem olur👍

Hayır tatlım. Menü kontrolü yaptığımdan bu yana böyle.. 1 gün için yaparsam size haksızlık olur.. Genel konuşuyorum.

bende dünkü menümden sonra olunca dedim kızdırdık herhalde, yaa tabi istenmese de zaman zaman kötü menüler geliyor :( yani kendi adıma diyeyim de

Açıklama için teşekkür ederim balım. İçim rahatladı💝

Geçen yıl da aynı sensin bu yıl da balım. İstersen bulursun ve ben inanıyırum sana başarırsın bunu.
Hadi göreyim seni bugün itibariyle menün gayet sağlık içersin ve erken bildirimli olsun.. Can olsun, kas olsun...

Herkes, herşey üstüne gelebilir ama bizi en çok biz terkedersek yıkılırız.. Kendine sadece sen sahip çıkarsın...

Kendine iyilik yapmaya bugünden başla.. Mutlu olmak senin de hakkın🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
Rica ederim canım, bugüne kadar kimse merak edip sormamıştı sanırım 😃
Fikirlerin, inancın, desteğin için teşekkür ederim canım, tamamdır inşallah 💐

Ben hep uyuyorum mesela hiç yemeden kilo almistim geçen adet olamadigimda kendimi mehter marsina benzetiyorum üç ileri iki geri :KK48: cuma gelişinde göreceğiz ama en önemlisi adet olmam inşallah oluyorumdur :dua::dua:

Benim için de gez 😍😍😍 çok özledim ya :mad: kasımdan beri gitmiyorum amasyaya
Kuzum sana fotoğraf çektim eve gecince atacağım ☺️☺️

selam kizlar
Ellssa Ellssa cim sana ozenip kendime cok guzel bi pijama takimi aldim ama 38 beden. moral oldu bana. onu giyebilmek icin zayiflamayi hizlandiricam.
Harikasın tatlım.. Ben de indirimlerden mont manto tarzı şeyler alıcam kendime ve bu bedenime göre olmayacak.. Kilolu olduğumdan bu yıl da es geçecektim kendimi ama dün akşam edho yu izlerken, ordaki salınan hatunları görünce ampul yandı beynimde 😀😀 dedim alayım ama istediğim bedende.. Ay bi mutlu oldum😍😍 oturuşum bile değişti.. Düşüncesi bile mutlu etti beni.. Söz dedim.. Salına salına sen de giyeceksin dedim.. Kıyamam sana dedim hep mutlu ol dedim. Dedimde dedim😆😆😆
Canım kendim.. Kilo gittikçe daha bi güzel oluyorum bence😍😍😍
Hadi hep birlikte güzelleşelim🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

Back