- 30 Ocak 2018
- 1.776
- 4.257
- 133
o da olur canısı yeter ki kapı gıcırdasınUyyyyi beni de al horona da, şeyi açıp oynayalım, oy korona koron sakın bulaşma bana var ya trt çocuk çizgi film karakterleri horon tepiyo ahaha
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o da olur canısı yeter ki kapı gıcırdasınUyyyyi beni de al horona da, şeyi açıp oynayalım, oy korona koron sakın bulaşma bana var ya trt çocuk çizgi film karakterleri horon tepiyo ahaha
Su altınbaşak var ya tatsız tuzsuz bişey o işteSunta bisküvi de ne ola ki?
Gel birlikte yürüyelimParkına bayıldım deliler gibi yürüyesim geldi
Adını sen mi koydun sunta gibi tatsız olduğu içinSu altınbaşak var ya tatsız tuzsuz bişey o işte
Ne güzel olurduGel birlikte yürüyelim
Ya tadı güzel değil tek başına ama cidden tok tutuyor. Menülerin sonunda 2 3 dilim yiyip üzerine su içtin mi gerçekten baya gideri var. Ben humus sevdiğim için bazen onu humusa batırarak yiyorum. Bazen de labneye batırarak. Ama öyle denk gelirse yani.aklınızda olsun. Ama humusu marula sürüp yemek, havuç batırıp yemek en güzeli canım çekti vallaAdını sen mi koydun sunta gibi tatsız olduğu için
Benim diyet felsefem; bişeyi ya ağzımın tadıyla severek az da olsa yemeliyim, yada hiç yememeliyim. Tadını sevmediğim şeyleri diyete uygun diye yiyemiyorum. Onu hiç yemem daha iyi diye düşünüyorum, tabi sağlıklı olan bu olmayabilir
Ne güzel olurdu
Humus ta ne ola ki diyecem şimdi ayıp olacak ama?Ya tadı güzel değil tek başına ama cidden tok tutuyor. Menülerin sonunda 2 3 dilim yiyip üzerine su içtin mi gerçekten baya gideri var. Ben humus sevdiğim için bazen onu humusa batırarak yiyorum. Bazen de labneye batırarak. Ama öyle denk gelirse yani.aklınızda olsun. Ama humusu marula sürüp yemek, havuç batırıp yemek en güzeli canım çekti valla
Haşlanmış nohutla yapılan bir meze çeşidiHumus ta ne ola ki diyecem şimdi ayıp olacak ama?
Kendi kendine canını çektiren ekhionYa tadı güzel değil tek başına ama cidden tok tutuyor. Menülerin sonunda 2 3 dilim yiyip üzerine su içtin mi gerçekten baya gideri var. Ben humus sevdiğim için bazen onu humusa batırarak yiyorum. Bazen de labneye batırarak. Ama öyle denk gelirse yani.aklınızda olsun. Ama humusu marula sürüp yemek, havuç batırıp yemek en güzeli canım çekti valla
Haşlanmış Nohut ve tahini Blender dan geçir al sana humus tabii tadı çok güzeldir ben de severimHumus ta ne ola ki diyecem şimdi ayıp olacak ama?
Aslında genelde sunta derim ama arkadaşlardan da diyenler var aslında tadı güzel sertliğinden dolayı öyle diyorum benAdını sen mi koydun sunta gibi tatsız olduğu için
Benim diyet felsefem; bişeyi ya ağzımın tadıyla severek az da olsa yemeliyim, yada hiç yememeliyim. Tadını sevmediğim şeyleri diyete uygun diye yiyemiyorum. Onu hiç yemem daha iyi diye düşünüyorum, tabi sağlıklı olan bu olmayabilir
Ne güzel olurdu
İlginç, hiç yemedim ama adını duymuştum.Haşlanmış Nohut ve tahini Blender dan geçir al sana humus tabii tadı çok güzeldir ben de severim
Döneceksin elbetteAslında genelde sunta derim ama arkadaşlardan da diyenler var aslında tadı güzel sertliğinden dolayı öyle diyorum ben
Senin felsefenle kilo veremiyorum ben canım. Önceden ne yersem yetim fit olduğum zamanlar sanki hiç olmamış gibi oldum ama yine o günlere döneceğim insallah
Sen önceden yediklerini gördüğümde biliyorsun çok Şaşırıyorum nazarim mi degdi yoksa ama porsiyonları o çok iyi ayarlıyordun önceden canımDöneceksin elbette
Benim felsefe bu aralar bende de işe yaramıyor zaten, haklısın
Sonunda neden öyle gulmusum anlamadim Aysegul 6666 porsiyon ayarlaması önemli sen kalori sayardin önceden öyle hatırlıyorumSen önceden yediklerini gördüğümde biliyorsun çok Şaşırıyorum nazarim mi degdi yoksa ama porsiyonları o çok iyi ayarlıyordun önceden canım
Hiç sorma, geçen yıl çok konsantre olmuştum diyete, menülerim düzenli ve dengeliydi. Geçen yıl izindeydim, çalışmıyordum evde yalnızdım ve menülerimi düzenleme imkanım daha çoktu, onun da etkisi var.Sen önceden yediklerini gördüğümde biliyorsun çok Şaşırıyorum nazarim mi degdi yoksa ama porsiyonları o çok iyi ayarlıyordun önceden canım
Tatlım ben karataycı değilim.. Takdir ediyorum tabii ama karatay düzeninde beslenmiyorum.Çok üzüldüm bak şimdi benden gidecek kilo seni de mutlu etmeyecek mi
Hipoglisemi teshisinden beri böyle durum, yoksa önceden o kadar vahimdi ki durum, tembelin teki olmuştum
Yukseklisans finallerine geldi, alzamier olduğumu düşündüm ne bellekte bir bilgi kalıyor ne baş o yastıktan kalkiyordu. Acil müdahale edilmesi gerekti. Ben o dönem daha kötü bir hastaliga yakalamdigimi düşündüm. Vücudum oturur vaziyette bile kendini kaldiramiyordu. Çok kötüydü. Zaten şeker yükleme testinde her şey ortaya çıktı. Yuklemeden 2 saat sonra sekerim 70in altına düşmüş.
Sen karataycisin. Ben araştırdım sık beslenme bu hastalığı kalıcı düzeltmiyor .biraz kilom dengeye gelse, ilacı kullanmadigimda nasıl oluyorum deneyecem. Ama okul bitince tabi
her gün bize yeni yürüyüş konseptleri sunuyorsun
Gerçekten çok güzelmiş, hayran kaldım
Akşam yatmadan 1 cevizi kırıp kupama ıslatıyorım. Sabah suyunu içip,kahvaltı ile de cevizi yiyorum..Canım bu ceviz suyunu nasil yapıyorsun. Geceden suya koyup sabah suyunu içip, sonra cevizini mi yiyiyorsun, kaç tane ceviz ne miktar suya bırakılıyor, son sorum faydaları ne