- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
Dimi ya.. Acaip enerji doluyor insan.. Bir de sabah namazını kılmışsaEvet ya sabah motivasyonum oldu çok güzel oluyor daha dinç oluyorum ve uykum hemen açılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dimi ya.. Acaip enerji doluyor insan.. Bir de sabah namazını kılmışsaEvet ya sabah motivasyonum oldu çok güzel oluyor daha dinç oluyorum ve uykum hemen açılıyor
Benim yürüyüşümün başlangıcı diyeyimEki Görüntüle 2818187 Eki Görüntüle 2818188
Devamında çekmeyi unutmuşum ama çekmeye alışıcam
O yediğim ekmekler yüzüne bu haldeyim çünkü balım... Yazık bize. Çilesini yine biz çekiyoruz.Takımımızın Canan Karatayı ilan ediyorum seni ekmeğin e sine tahammülü yok yemeyin kızlar akrep bizi paylıyor sonra
Yarın hiç ekmek yememeyi düşünüyorumda kalp atışlarım hızlanıyor nefesim daralıyor.. Karbonhidrat kafa olmuşum sanırım.. Bi deneyeceğim
Hiçbiri balım.. Sarılı koltuğun renkleri hoşuma gitti ama çok küçük daha çok balkon için ve benim balkonlarım hep açık.. Yürüyüşümü cardio haline getirdim sadece. Güzel olanlar kalbimi hızlandırıyorda asıl mobilya reyonuna girmedim.. Çıktım cadde boyunca yürüdüm..Çok güzeller hangisine karar verdin sarı koltuğun fiyatı ne
Ahahahhaha ciddimiiMağazanın adını bana özelden yazsana Acaba tahmin ettiğim yer mi merak ettim.
Benim proğramımda içeriği ne olursa olsun ekmek isminde herşey cıs.. Çok mantıklı.. Biz duygusal açlıklarumızdan dolayı bu denli yedik. Midemizi değil beynimizi dinledik. İşte şimdi beyni doğru kodlamak lazım.Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisin umarım
Hayır canım yarını yok artık. İsmini ben koymadigim için maalesef öyle demek zorundayım, tarifin sahibi öyle koymuş,yapacak bir şey yok keto veya karataya uygun beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Hipoglisemi yi kalıcı olarak tedavi beslenmesi buymuş, bazen meyve yiyiyorum tabi.karatay ve keto nun favori ekmekleri badem ve mercimek ekmeğini çok tavsiye ederim, epeyi lezzetli,sıfır glutensiz. Şekeri dengenizi bozmuyor
Canısı cısım yoktu bu sefer5 Nisan menü kontrolü
begum75 menü güzel+spor
Bravequeen menü+spor
polokey2244 menü cıslı+spor
S salt menü güzel+spor
bi-zuzu menü bol cıslı
K krtp86 menü güzel+spor
ekhion menü cıslı+spor
dira90 menü güzel+spor
E elaalemi menü+spor
Ellssa menü güzel+spor
K kahvevekitapsever menü güzel
yeninesilsosyolog menü+spor
afrasyab08 menü+spor
Souldfly menü cıslı
berceste_ menü güzel+spor
@knickerbockerbonde menü güzel+spor
Sibal57 menü güzel
candy -candy menü cıslı+spor
LAydLiNe
Bildirimde Bulunmayanlar
Mehtoskuzu
Ben de balkonun için istiyorum ama sarı uymaz benim balkona gül kurusu istiyorumHiçbiri balım.. Sarılı koltuğun renkleri hoşuma gitti ama çok küçük daha çok balkon için ve benim balkonlarım hep açık.. Yürüyüşümü cardio haline getirdim sadece. Güzel olanlar kalbimi hızlandırıyorda asıl mobilya reyonuna girmedim.. Çıktım cadde boyunca yürüdüm..
Tamam canım artık senin için isimleri değiştireceğim, bakalım hayal gücümden neler ortaya çıkacakBenim proğramımda içeriği ne olursa olsun ekmek isminde herşey cıs.. Çok mantıklı.. Biz duygusal açlıklarumızdan dolayı bu denli yedik. Midemizi değil beynimizi dinledik. İşte şimdi beyni doğru kodlamak lazım.
Tavsiye ederim. Bu şekilde vücudun tüm hastalıkları da temizleniyor.. Beynimizi doğru kodlayıp sağlıklı yiyecekleri doğru zamanda yemek..
Canım bende hipoglisemi var.4 aşamalı kan verme aşaması olan şeker yükleme testi yapıldı .şeker dengende sorun varsa kesinlikle kilo vermene etki eder, daha doğrusu karşılıklı etkileşim var olumsuz yönde. Ben ilaç kullanıyorum, ilaç bana iyi geldi, ilaçtan önce yemek masasında bayılacak gibi oluyordum. Karbonhidrat çok olumsuz etkiliyor, doktor tamamen yasakladı bana.sağlıklı yağlar yiyeceksin dediKizlar bir şey soracağım benim 2 hafta önce tahlillerimde insülin direncim 4.2 çıktı. Yarın doktora gidip sonuclarimi göstereceğim ama sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Kilo vermemi yavaslatir mi mesela insülin direnci?
Görmüşümdür bişeyler.. İki öğünde de hamur işi yigen senmiydin veya ekmekCanısı cısım yoktu bu sefer
13:30 da günaydın demek geç mi kalktın güzellikGünaydın çiçeklerim
Bugün boş günüm ve size foto atmak için özel bi parkura gidecem birazdan
Şimdi işlerim var onları halledeyim kafam rahat olsun