• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Takımımızın Canan Karatayı ilan ediyorum seni 😂😂 ekmeğin e sine tahammülü yok yemeyin kızlar akrep bizi paylıyor sonra💓
Yarın hiç ekmek yememeyi düşünüyorumda kalp atışlarım hızlanıyor nefesim daralıyor.. Karbonhidrat kafa olmuşum sanırım.. Bi deneyeceğim
O yediğim ekmekler yüzüne bu haldeyim çünkü balım... Yazık bize. Çilesini yine biz çekiyoruz.

Çok güzeller hangisine karar verdin sarı koltuğun fiyatı ne
Hiçbiri balım.. Sarılı koltuğun renkleri hoşuma gitti ama çok küçük daha çok balkon için ve benim balkonlarım hep açık.. Yürüyüşümü cardio haline getirdim sadece. Güzel olanlar kalbimi hızlandırıyorda😀😀 asıl mobilya reyonuna girmedim.. Çıktım cadde boyunca yürüdüm..

Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisin umarım 🙏

Hayır canım yarını yok artık. İsmini ben koymadigim için maalesef öyle demek zorundayım, tarifin sahibi öyle koymuş,yapacak bir şey yok 😀keto veya karataya uygun beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Hipoglisemi yi kalıcı olarak tedavi beslenmesi buymuş, bazen meyve yiyiyorum tabi.karatay ve keto nun favori ekmekleri badem ve mercimek ekmeğini çok tavsiye ederim, epeyi lezzetli,sıfır glutensiz. Şekeri dengenizi bozmuyor
Benim proğramımda içeriği ne olursa olsun ekmek isminde herşey cıs.. Çok mantıklı.. Biz duygusal açlıklarumızdan dolayı bu denli yedik. Midemizi değil beynimizi dinledik. İşte şimdi beyni doğru kodlamak lazım.
Tavsiye ederim. Bu şekilde vücudun tüm hastalıkları da temizleniyor.. Beynimizi doğru kodlayıp sağlıklı yiyecekleri doğru zamanda yemek..

5 Nisan menü kontrolü

begum75 begum75 menü güzel+spor
Bravequeen Bravequeen menü+spor
polokey2244 polokey2244 menü cıslı+spor
S salt menü güzel+spor
bi-zuzu bi-zuzu menü bol cıslı
K krtp86 menü güzel+spor
ekhion ekhion menü cıslı+spor
dira90 dira90 menü güzel+spor
E elaalemi menü+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
K kahvevekitapsever menü güzel
yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog menü+spor
afrasyab08 afrasyab08 menü+spor
Souldfly Souldfly menü cıslı
berceste_ berceste_ menü güzel+spor
@knickerbockerbonde menü güzel+spor
Sibal57 Sibal57 menü güzel
candy candy -candy menü cıslı+spor
LAydLiNe LAydLiNe

Bildirimde Bulunmayanlar

Mehtoskuzu Mehtoskuzu

5 Nisan menü kontrolü

begum75 begum75 menü güzel+spor
Bravequeen Bravequeen menü+spor
polokey2244 polokey2244 menü cıslı+spor
S salt menü güzel+spor
bi-zuzu bi-zuzu menü bol cıslı
K krtp86 menü güzel+spor
ekhion ekhion menü cıslı+spor
dira90 dira90 menü güzel+spor
E elaalemi menü+spor
Ellssa Ellssa menü güzel+spor
K kahvevekitapsever menü güzel
yeninesilsosyolog yeninesilsosyolog menü+spor
afrasyab08 afrasyab08 menü+spor
Souldfly Souldfly menü cıslı
berceste_ berceste_ menü güzel+spor
@knickerbockerbonde menü güzel+spor
Sibal57 Sibal57 menü güzel
candy candy -candy menü cıslı+spor
LAydLiNe LAydLiNe

Bildirimde Bulunmayanlar

Mehtoskuzu Mehtoskuzu
Canısı cısım yoktu bu sefer :KK5:

günaydınlar kızlar:)
musmutlu spor dolu bir günümüz olsun:) sabah 15 dk dans ettim, işe de yürüyerek geldim. tartıda 65.1'dim(eski tartıya göre (65.7) :) cuma hedefim 64.8 eski tartıya göre (65.4)

Hiçbiri balım.. Sarılı koltuğun renkleri hoşuma gitti ama çok küçük daha çok balkon için ve benim balkonlarım hep açık.. Yürüyüşümü cardio haline getirdim sadece. Güzel olanlar kalbimi hızlandırıyorda😀😀 asıl mobilya reyonuna girmedim.. Çıktım cadde boyunca yürüdüm..
Ben de balkonun için istiyorum :KK48: ama sarı uymaz benim balkona gül kurusu istiyorum

Kizlar bir şey soracağım benim 2 hafta önce tahlillerimde insülin direncim 4.2 çıktı. Yarın doktora gidip sonuclarimi göstereceğim ama sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Kilo vermemi yavaslatir mi mesela insülin direnci?

Benim proğramımda içeriği ne olursa olsun ekmek isminde herşey cıs.. Çok mantıklı.. Biz duygusal açlıklarumızdan dolayı bu denli yedik. Midemizi değil beynimizi dinledik. İşte şimdi beyni doğru kodlamak lazım.
Tavsiye ederim. Bu şekilde vücudun tüm hastalıkları da temizleniyor.. Beynimizi doğru kodlayıp sağlıklı yiyecekleri doğru zamanda yemek..
Tamam canım artık senin için isimleri değiştireceğim, bakalım hayal gücümden neler ortaya çıkacak :KK45:

Kizlar bir şey soracağım benim 2 hafta önce tahlillerimde insülin direncim 4.2 çıktı. Yarın doktora gidip sonuclarimi göstereceğim ama sizin bu konuda bir fikriniz var mı? Kilo vermemi yavaslatir mi mesela insülin direnci?
Canım bende hipoglisemi var.4 aşamalı kan verme aşaması olan şeker yükleme testi yapıldı .şeker dengende sorun varsa kesinlikle kilo vermene etki eder, daha doğrusu karşılıklı etkileşim var olumsuz yönde. Ben ilaç kullanıyorum, ilaç bana iyi geldi, ilaçtan önce yemek masasında bayılacak gibi oluyordum. Karbonhidrat çok olumsuz etkiliyor, doktor tamamen yasakladı bana.sağlıklı yağlar yiyeceksin dedi

Back