• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Canım bende hipoglisemi var.4 aşamalı kan verme aşaması olan şeker yükleme testi yapıldı .şeker dengende sorun varsa kesinlikle kilo vermene etki eder, daha doğrusu karşılıklı etkileşim var olumsuz yönde. Ben ilaç kullanıyorum, ilaç bana iyi geldi, ilaçtan önce yemek masasında bayılacak gibi oluyordum. Karbonhidrat çok olumsuz etkiliyor, doktor tamamen yasakladı bana.sağlıklı yağlar yiyeceksin dedi
Bende de vardı. İlaç vermişti dr. O dönem bu başladıpım proğramla tanışmıştım.. İlaca başlamadan bu programa başladım. Başlarda zorlansamda ilaç almadan devam ettim ve iyileştim şükür ama proğramı sonlandırmamıştım. Şimdi yeniden başladım.. Bu sefer sonuna kadar gidicem ve hep sağlıklı beslenerek devam inşallah.

Bugünkü yürüyüşümden 😂🏃🚶

Eklentiler

• 20210406_161912.jpg
    20210406_161912.jpg
    177,7 KB · Görüntüleme: 28
  • 20210406_161749.jpg
    20210406_161749.jpg
    163,7 KB · Görüntüleme: 24
Bu da benim parkım çok seviyorum nasıl cektiysem bomboş görünüyor ama çok dolu olduğu için gelmiyorum normalde
Perşembe yine buradayım 💃🌺

Eklentiler

• IMG20210406145642.jpg
    IMG20210406145642.jpg
    250 KB · Görüntüleme: 22
Benim için değil kendin için değiştir 😂 kilo senden gidecek benden değil😀
Çok üzüldüm bak şimdi 😯benden gidecek kilo seni de mutlu etmeyecek mi😔
Ay bu kız beni ipe başlattırcak😀 az bi otur yerinde dimi ama😍😍
Hipoglisemi teshisinden beri böyle durum, yoksa önceden o kadar vahimdi ki durum, tembelin teki olmuştum
Bende de vardı. İlaç vermişti dr. O dönem bu başladıpım proğramla tanışmıştım.. İlaca başlamadan bu programa başladım. Başlarda zorlansamda ilaç almadan devam ettim ve iyileştim şükür ama proğramı sonlandırmamıştım. Şimdi yeniden başladım.. Bu sefer sonuna kadar gidicem ve hep sağlıklı beslenerek devam inşallah.
Yukseklisans finallerine geldi, alzamier olduğumu düşündüm ne bellekte bir bilgi kalıyor ne baş o yastıktan kalkiyordu. Acil müdahale edilmesi gerekti. Ben o dönem daha kötü bir hastaliga yakalamdigimi düşündüm. Vücudum oturur vaziyette bile kendini kaldiramiyordu. Çok kötüydü. Zaten şeker yükleme testinde her şey ortaya çıktı. Yuklemeden 2 saat sonra sekerim 70in altına düşmüş.
Sen karataycisin. Ben araştırdım sık beslenme bu hastalığı kalıcı düzeltmiyor .biraz kilom dengeye gelse, ilacı kullanmadigimda nasıl oluyorum deneyecem. Ama okul bitince tabi
Bugünkü yürüyüşümden 😂🏃🚶
😂😂😂😂😂her gün bize yeni yürüyüş konseptleri sunuyorsun
Bu da benim parkım çok seviyorum nasıl cektiysem bomboş görünüyor ama çok dolu olduğu için gelmiyorum normalde
Perşembe yine buradayım 💃🌺
Gerçekten çok güzelmiş, hayran kaldım 😍😍

Menüm

11:00
Ceviz suyu+sade kahve

12:30
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz+7 badem+7 fındık

18:30
2 kase dövmeli mercimek çorbası
Karışık turşu
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
7 yeşil zeytin
1 porsiyon humus

Su
2,5 su

Spor
Tibet 7 tekrar
1 saat yürüyüş
Canım bu ceviz suyunu nasil yapıyorsun. Geceden suya koyup sabah suyunu içip, sonra cevizini mi yiyiyorsun, kaç tane ceviz ne miktar suya bırakılıyor, son sorum faydaları ne

Sabah aç karnına 1 tk aspir yağı sıcak su
11:30 Az yağda 1 yumurta 4 zeytin turp salatalık 2 grisini
Öğle yok
Ara 3 bardak Siyah çay
Akşam
Pek iç açıcı değil ama yedim 🙈
Lahanayi az yağda kavurun salcayla 3 kaşık 1 kase yoğurt ve sunta bisküvi canım çekti
Su 3 olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Tibet egzersizleri 5 tekrar

İyi akşamlar hepinize

Kahvaltı 12.30
3 çatal sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmek
3 dilim salam
11 yeşil zeytin

Akşam 19.45
Saat geç olduğu için yemek yemedim sadece
1 kase tarhana çorbası
Havuç salatası yedim

1.5 litre su içtim
15 dk horon
2 saat yürüyüş yaptım

İyi akşamlar herkese, hayırsız kaçak geldi:oops:
Cuma memlekete gittiğim için yoğunluktan menü yazamadım, açıkçası menü yazacak yüzüm de yoktu, neler yediğimi ne siz sorun ne ben söyleyeyim:olamaz:
Bugün itibariyle daha dikkat etmeye başladım, inşallah cumaya kadar toparlayabilirim, - çıkmak hayal oldu zaten + çıkmazsam ne ala:KK51:

13:00
3 yarım ay şeklinde ıspanaklı gözleme, 1 lokma helva, çay

16:00
2 elma

19:30
Yarım tabak lahana sarması (yarıya bulgurlu-pirinçli)

2 litre su, spor yok 😔

Sabah aç karnına 1 tk aspir yağı sıcak su
11:30 Az yağda 1 yumurta 4 zeytin turp salatalık 2 grisini
Öğle yok
Ara 3 bardak Siyah çay
Akşam
Pek iç açıcı değil ama yedim 🙈
Lahanayi az yağda kavurun salcayla 3 kaşık 1 kase yoğurt ve sunta bisküvi canım çekti
Su 3 olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Tibet egzersizleri 5 tekrar
Sunta bisküvi de ne ola ki?🤔

Iyi aksamlar kızlar
Kahvaltı 10.00
Tb undan 1krep
Bol maydanoz nane marul salatalik
1dilim peynir 3zeytin 1cay kaşığı pekmez

12.00 şekersiz türk kahvesi

14.00 papatya çayı

18.00 Akşam
1kase tarhana çorbası
4kasik bulgur pilavı tavuklu
Brokoli salata ayran

20.00 1sutlu filtre kahve.

2 5lt..Leslie 3mile.45dak.

Selam canlaaar
Ellssa Ellssa

12.00 3/4 simit, 2 kk peynir, 1 yumurtadan omlet, 12 zeytin ama kuru sıkı zeytinlerden :) , 1 bardak açık çay
14.30 1 kare bittee çook kakaolu çikolata, duble türk kahvesi
18.30 2 kepçe yoğurt çorbası, 2 yk şehriye pilavı, 1.5 tavuk pirzola, 4 yk yoğurt

20 dk denge yoga, yürüyüşe çıkamadım, 15 dklık leslie yapacağım şimdi birinde gördüm canım çekti

İyi akşamlar hepinize

Kahvaltı 12.30
3 çatal sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmek
3 dilim salam
11 yeşil zeytin

Akşam 19.45
Saat geç olduğu için yemek yemedim sadece
1 kase tarhana çorbası
Havuç salatası yedim

1.5 litre su içtim
15 dk horon
2 saat yürüyüş yaptım
Uyyyyi beni de al horona da, şeyi açıp oynayalım, oy korona koron sakın bulaşma bana var ya trt çocuk çizgi film karakterleri horon tepiyo ahaha

Back