- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
Benim için değil kendin için değiştir kilo senden gidecek benden değilTamam canım artık senin için isimleri değiştireceğim, bakalım hayal gücümden neler ortaya çıkacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim için değil kendin için değiştir kilo senden gidecek benden değilTamam canım artık senin için isimleri değiştireceğim, bakalım hayal gücümden neler ortaya çıkacak
Ay bu kız beni ipe başlattırcak az bi otur yerinde dimi amaBugünkü menüm
8.30 filtre kahve
10.30 yumurtalı ķaşık badem1 dilim peynir 1 domates 5 zeytin
16.30 ızgara etli salata
3 lt su
1 saat açık hava yürüyüş
45 dk kosubandı
Ellssa
Bende de vardı. İlaç vermişti dr. O dönem bu başladıpım proğramla tanışmıştım.. İlaca başlamadan bu programa başladım. Başlarda zorlansamda ilaç almadan devam ettim ve iyileştim şükür ama proğramı sonlandırmamıştım. Şimdi yeniden başladım.. Bu sefer sonuna kadar gidicem ve hep sağlıklı beslenerek devam inşallah.Canım bende hipoglisemi var.4 aşamalı kan verme aşaması olan şeker yükleme testi yapıldı .şeker dengende sorun varsa kesinlikle kilo vermene etki eder, daha doğrusu karşılıklı etkileşim var olumsuz yönde. Ben ilaç kullanıyorum, ilaç bana iyi geldi, ilaçtan önce yemek masasında bayılacak gibi oluyordum. Karbonhidrat çok olumsuz etkiliyor, doktor tamamen yasakladı bana.sağlıklı yağlar yiyeceksin dedi
Geç sayılmaz ama kahvaltı gecikti biraz ben de sonra fark ettim senden de hicbirsey kaçmıyor13:30 da günaydın demek geç mi kalktın güzellik
Çok üzüldüm bak şimdi benden gidecek kilo seni de mutlu etmeyecek miBenim için değil kendin için değiştir kilo senden gidecek benden değil
Hipoglisemi teshisinden beri böyle durum, yoksa önceden o kadar vahimdi ki durum, tembelin teki olmuştumAy bu kız beni ipe başlattırcak az bi otur yerinde dimi ama
Yukseklisans finallerine geldi, alzamier olduğumu düşündüm ne bellekte bir bilgi kalıyor ne baş o yastıktan kalkiyordu. Acil müdahale edilmesi gerekti. Ben o dönem daha kötü bir hastaliga yakalamdigimi düşündüm. Vücudum oturur vaziyette bile kendini kaldiramiyordu. Çok kötüydü. Zaten şeker yükleme testinde her şey ortaya çıktı. Yuklemeden 2 saat sonra sekerim 70in altına düşmüş.Bende de vardı. İlaç vermişti dr. O dönem bu başladıpım proğramla tanışmıştım.. İlaca başlamadan bu programa başladım. Başlarda zorlansamda ilaç almadan devam ettim ve iyileştim şükür ama proğramı sonlandırmamıştım. Şimdi yeniden başladım.. Bu sefer sonuna kadar gidicem ve hep sağlıklı beslenerek devam inşallah.
her gün bize yeni yürüyüş konseptleri sunuyorsunBugünkü yürüyüşümden
Gerçekten çok güzelmiş, hayran kaldımBu da benim parkım çok seviyorum nasıl cektiysem bomboş görünüyor ama çok dolu olduğu için gelmiyorum normalde
Perşembe yine buradayım
Canım bu ceviz suyunu nasil yapıyorsun. Geceden suya koyup sabah suyunu içip, sonra cevizini mi yiyiyorsun, kaç tane ceviz ne miktar suya bırakılıyor, son sorum faydaları neMenüm
11:00
Ceviz suyu+sade kahve
12:30
2 haşlanmış yumurta
1 ceviz+7 badem+7 fındık
18:30
2 kase dövmeli mercimek çorbası
Karışık turşu
1 porsiyon yumurtalı ıspanak
7 yeşil zeytin
1 porsiyon humus
Su
2,5 su
Spor
Tibet 7 tekrar
1 saat yürüyüş
Sunta bisküvi de ne ola ki?Sabah aç karnına 1 tk aspir yağı sıcak su
11:30 Az yağda 1 yumurta 4 zeytin turp salatalık 2 grisini
Öğle yok
Ara 3 bardak Siyah çay
Akşam
Pek iç açıcı değil ama yedim
Lahanayi az yağda kavurun salcayla 3 kaşık 1 kase yoğurt ve sunta bisküvi canım çekti
Su 3 olur inşallah
Spor 1 saat yürüyüş
Tibet egzersizleri 5 tekrar
Parkına bayıldım deliler gibi yürüyesim geldiBu da benim parkım çok seviyorum nasıl cektiysem bomboş görünüyor ama çok dolu olduğu için gelmiyorum normalde
Perşembe yine buradayım
Güzel yürüyüş yeriymiş, ama hakketten aradığın gibi iyi bişey şey bulmak için alışverişte gezmekte çok yoruyor insanı,Bugünkü yürüyüşümden
Uyyyyi beni de al horona da, şeyi açıp oynayalım, oy korona koron sakın bulaşma bana var ya trt çocuk çizgi film karakterleri horon tepiyo ahahaİyi akşamlar hepinize
Kahvaltı 12.30
3 çatal sucuklu yumurta
2 dilim tb ekmek
3 dilim salam
11 yeşil zeytin
Akşam 19.45
Saat geç olduğu için yemek yemedim sadece
1 kase tarhana çorbası
Havuç salatası yedim
1.5 litre su içtim
15 dk horon
2 saat yürüyüş yaptım