- 8 Ağustos 2008
- 35.160
- 41.567
- 1.123
Ooo 5 e yükselmişsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo 5 e yükselmişsin
Evet ya sabah motivasyonum oldu çok güzel oluyor daha dinç oluyorum ve uykum hemen açılıyorOoo 5 e yükselmişsin
Takımımızın Canan Karatayı ilan ediyorum seni ekmeğin e sine tahammülü yok yemeyin kızlar akrep bizi paylıyor sonraİçeriğinin farkındayım şekerim ama işte adı ekmek.. Beynin ekmek ismini duyaraktan hayatında hep ekmek olmasına kodlanıyor. Bugün olmazsa yarın
Bende çok özledim doya doya ikea tekzen koçtaş gezmeyi.. Okadar zevkliki stres atıyorum resmen.. Sende bendensinBenim yürüyüşümün başlangıcı diyeyimEki Görüntüle 2818187 Eki Görüntüle 2818188
Devamında çekmeyi unutmuşum ama çekmeye alışıcam
Çok güzeller hangisine karar verdin sarı koltuğun fiyatı neBenim yürüyüşümün başlangıcı diyeyimEki Görüntüle 2818187 Eki Görüntüle 2818188
Ben yaklaşık 3 yıl önce ekmeksiz mi doyulmaz derdim ama artık ekmek almıyoruz hiç diyetisyenim kiziyo ben gizli yemiyorum sevmiyorum artık insanda doygunluktan çok ağırlık veriyor ve çabuk aciktiriyor kesinlikle Ellssa e katılıyorum ben ramazanda pidesiz ekmeksiz tutarım orucu deneyin daha iyi olacak gerçektenTakımımızın Canan Karatayı ilan ediyorum seni ekmeğin e sine tahammülü yok yemeyin kızlar akrep bizi paylıyor sonra
Yarın hiç ekmek yememeyi düşünüyorumda kalp atışlarım hızlanıyor nefesim daralıyor.. Karbonhidrat kafa olmuşum sanırım.. Bi deneyeceğim
Geçmiş olsun canım. Açlıktan olabilir mi menün çok zayıf geldi bana akşama kadar 1 yumurta 4 zeytinle nasıl durabildin kaçta yapmıştın kahvaltıyıBugün spordan sonra başladı neden olduğunu bilmiyorum uyuyunca biraz daha iyiyim canım
Aslında öğle yemegim de var listede ama ogleyi yiyemiyorum vakit ayırmak istemiyorum nedense akşama salatayla tavuk yapacaktım derindondurucu dan tavuk diye peynir cikartmisim yani enerjimi akşama ayirmistim o da olmadı pirasaya kaldım aslında haklısınız n bugün biraz hafif oldu yarın daha dikkat edecem uymaya listeyeGeçmiş olsun canım. Açlıktan olabilir mi menün çok zayıf geldi bana akşama kadar 1 yumurta 4 zeytinle nasıl durabildin kaçta yapmıştın kahvaltıyı
Çok geçmiş olsun canım. Daha iyisin umarımBugün biraz rahatsızlandım uyumuşum basım agridi iyiyim canım
Hayır canım yarını yok artık. İsmini ben koymadigim için maalesef öyle demek zorundayım, tarifin sahibi öyle koymuş,yapacak bir şey yok keto veya karataya uygun beslenmeye dikkat etmeye çalışıyorum. Hipoglisemi yi kalıcı olarak tedavi beslenmesi buymuş, bazen meyve yiyiyorum tabi.karatay ve keto nun favori ekmekleri badem ve mercimek ekmeğini çok tavsiye ederim, epeyi lezzetli,sıfır glutensiz. Şekeri dengenizi bozmuyorİçeriğinin farkındayım şekerim ama işte adı ekmek.. Beynin ekmek ismini duyaraktan hayatında hep ekmek olmasına kodlanıyor. Bugün olmazsa yarın
Bu çay seti çok güzelmiş :) yürüyüş yaparken için açılmış...Benim yürüyüşümün başlangıcı diyeyimEki Görüntüle 2818187 Eki Görüntüle 2818188
Bence sen içindeki sesi dinleme.Günaydın güzeller, inşallah çizgiden şaşmadığımız bir gün olur :) bu sabah 63.70 gördüm tartıda bi gaza geldim, inşallah cumaya 63.2lere inebilirim sporumu yapıcam şimdi, peşine antibiyotik sonra biraz zaman geçince kahve. Kız anam evde aralıklı oruç yapmak da zor ha, dolap hep orda ulaşılabilir.napsam bugün kahvaltı etsem mi? Birgün evde çalışıyom zaten? Böyle şeyler var aklımda
Sanırım bu spor işini ben farklı algılıyorum kızlar dedim kalk polokey 100 mekik daha çek.. sonra dedim kol hareketi de mi yapsan.... sonuç mu salonun koltuklarını tam 4 saattir siliyorum hem spor hem ramazan öncesi temizlik. Bundan büyük kardiyo yoktur herhalımm.. Niyeti bozdum ben yarın da oturma odasına girişcem