- 31 Ocak 2021
- 507
- 1.511
- 63
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oov diğerleri neyse de keşke kolayı içmeseydin canım yaCıslı menümü, yazayım ağzım durmayacak yoksa
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmek
Maydonoz
Tere
Domates
Ara 14.00
1 dilim muzlu rulo pasta
200 ml kola
Akşam 16.30
1 köfte
1 yk pirinç pilavı
Salata
Ara 18.00
5 tane eti burçak çikolatalı bisküvi
3 çubuk rulokat
Su 2 lt
Spor yok
Benim evde yok ya eskiden salona gidiyordum orda yapardım, bana çok zor gelirdi. Zaten hafifi bebek işi ben 4. Seviyede 20 dk yapıp pestilim çıkarak iniyordym aşağı :)faydasını gördüm tabi zayıfladım ve devam ediyorum :)
birde en düşükte yapma, sanki boşa çevirir gibi o biraz zorlamaya çalış o zaman bacak kaslarıda daha iyi çalışır
EkmekBugünkü menüm
9.30 2 dilim badem unlu ekmek 1 dilim peynir domates salatalık
12.30 yarım muz 1.sb laktozsuz süt
18.00 1 avuç içi tavuk göğüs
Küçük kase mantar sote
2.5 lt su
30 dk eliptik
Ellssa
Canım hayırdır? Bu menü ne böyle. Cuma eksilerek gelecektik hani!Cıslı menümü, yazayım ağzım durmayacak yoksa
Kahvaltı 11.30
1 yumurta ile sucuklu yumurta
1 dilim tb ekmek
Maydonoz
Tere
Domates
Ara 14.00
1 dilim muzlu rulo pasta
200 ml kola
Akşam 16.30
1 köfte
1 yk pirinç pilavı
Salata
Ara 18.00
5 tane eti burçak çikolatalı bisküvi
3 çubuk rulokat
Su 2 lt
Spor yok
Ada çayı canım. Söktürür..2 haftadır regl olamadım bir türlü ya adet söktürücü bitkisel birşey bilen varsa söylesin şiştim patlicam
Belki hamilesin2 haftadır regl olamadım bir türlü ya adet söktürücü bitkisel birşey bilen varsa söylesin şiştim patlicam
Tatlım şu g ile başlayan öğünün açılımı nedirSelam kızlar eve geldiğimde 64.5 çıktım bu eski tartıma göre 65.1 yani tam bir kilo eder:) açtım onn da etkisi var bu kiloda. gelemim menüme
Sabah (08:30)
Guacamole
30 gr lavaş
Öğlen (13:00)
Guacamole kalanı
Ara(15:00)
10 badem
Akşam (19:30)
Cacık
Patlıcan kebabı
Yeşil çay içmeyi planlıyorum
Spor sabah 10 dk yoga gece 20 dk yoga
Hareket işe yürüyerek gidip geldim 9000 adım
Su 2.5 lt
Adi Ekmek ama içinde karbonhidrat yok tatlım kendim yapıyorum 1 tatli kasigi badem yumurta glutensiz kabartma tozu içeriği o kadar