• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Allah göstermesin canım sakadi bile kötü 😔😔 Allahhiimmm eziyet çeken eşleri kurtarsın 🤲🤲 çünkü Kardeşim pandemi sürecinde boşanıyor onunki fiziki değil ama psikolojik şiddet çok üzücü oluyor gerçekten
Sen artık bu günü güzel ve ilerde hatırlanacak komik bir anı olarak hatırlarız inşallah :rolleyes: unutmam ki ben
Allah kardeşinin yardımcısı olsun balım..

Ayy sen unutsan ben unutturmam diyosun yanii😂😂

Menüm

11:00
Ceviz suyu+sade kahve

12:30
3 yumurta ile soğanlı yumurta
9 zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz+7 fındık+7 badem(çiğ)
2 havuç+biber+kıvırcık

18:30
Kısır (son dakika canım çekti acıcık yaptım)
Kıvırcık+acur turşusu
Yarım porsiyon kabak eşkilemesi(antep yöresi)
1 kase haşlanmış nohut

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 7 tekrar
1 saat yürüyüş

İtirazım var 👆 menü eksik😎 hani ekmek 😀😀
Midemde ekmek stoğu var zaten 😂artık ekmek yok, akrebim beni bi kere uyardi🤗
Sen de öylesin balım💝
Bugünü hafızamdan nasıl silebilirim onu düşünüyorum.
Hayır bir de polis durdursaydı asıl cila o zaman olurdu.. Düşünsene evinden bu kadar uzakta ne marketi ne fırını demezmiydi😳😳😳 evimin altı yanı yönü market ve fırın dolu😌😌😌 açıklayamazdımki ben S salt ve berceste_ berceste_ ile yarışa girdim diye😂😂😂 direk hastaneye götürürlerdi bence😂😂 bu evde kocadan eziyet görmüş kafayı yemiş diye😂😂 son zamanlarda yasaklardan dolayı durum böyleymiş ya😀
Bu yarışı ben başlattım da , inşallah sonuncu ben olmam😯

Kızlar bir sorum var sütlü hindiba kahvesi içsem (şekersiz) acaba kalorisi nedir ??? Bu saatte içmenin bir sakıncası olurmu?

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 12.00
1 yumurta ile sucuklu yumurta
5 tane kızarmış patates
1 dilim tb ekmeği
1 kk süzme peynir
5 zeytin

Ara 13.00
2 kare beyaz çikolata
1 şekersiz tk

Öğle 16.00
5 tane karalahana sarma
1 kase yoğurt

Akşam 19.00
3 yk pirinç pilavı
1 parça ızgara antrikot
1 kase salata

Spor yok
Su 3 lt

Allah kardeşinin yardımcısı olsun balım..

Ayy sen unutsan ben unutturmam diyosun yanii😂😂
Kardeşim suan iyi :KK36:
Unutturmam bu arada utandım biliyor musun ben sporu yapamadım komşuma yardıma gitmem gerekti ve Üstüne de temizlik yemek derken yapamadım azmine hayranım :KK9::KK9:

Ellssa Ellssa
Bugünki mönüm, bana cıs artı cıss yazabilirsin ama 1500 kcal aşmadım en azından, tesellim bu yönde :)

11.00 detoks içeceği( yarım kırmızı elma, 3 kereviz sapı, 3 tk yulaf, yarım tk bal, yarım çk zencefil, 4 tk yoğurt, 1 çb su blendırda bızztlandı)

12.30 5 yk menemen, evdekilerin kahvaltısından çocukların tabaklarda kalanlar :D, filtre kahve ama yoğun değil

16.30 sade türk kahvesi ve 1 dilim revani( şekeri çok ama çok az, 1 borcam için 2 yk falan, şerbeti de balla hazırladım. Çok canım çekiyordu böyle bi yöntemle yaptım, tabii un irmik vs var ama en azından şeker yok gibi :) )

18.00 1 hamburger( ekmeğinin içi alınmış, az soslu)+ yarım hamburger köftesi, 1 bardak şekersiz limonata, 1 avuç kadar patates kızartması

Su 2 lt
Spor yapacağım bebiş uyuyncs 25 dk yoga

İyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 10 30 da; 5 kaşık yumurtalı menemen
1 dilim peynir, 1 dilim eski kaşar
Salatalık
5 tane zeytin
Ara öğün 15.30 da yulaf lapası (2 kaşık yulaf, yarım muz, 2 tane çilek, 3 tane frambuaz)
Akşam 17.30; 4 kaşık bulgur pilavı
2 kepçe etli kuru fasulye
Salata
2 litre su
Sporu 2 ye böldüm bugün sabah 25 dk. Hitt kardiyo, akşam yarım saat hitt kardiyo

Menüm

11:00
Ceviz suyu+sade kahve

12:30
3 yumurta ile soğanlı yumurta
9 zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz+7 fındık+7 badem(çiğ)
2 havuç+biber+kıvırcık

18:30
Kısır (son dakika canım çekti acıcık yaptım)
Kıvırcık+acur turşusu
Yarım porsiyon kabak eşkilemesi(antep yöresi)
1 kase haşlanmış nohut

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 7 tekrar
1 saat yürüyüş
Yani şöyle menüleri görünce kendimden utanıyorum, yarın inş böyle bir şey yapacağım ben de. Ceviz suyunu da geçen annem söylemişti, tiroide de iyi geliyormuş sanırım. Ben de deniyeyim dur aklımdayken suya koyayım :)

Yani şöyle menüleri görünce kendimden utanıyorum, yarın inş böyle bir şey yapacağım ben de. Ceviz suyunu da geçen annem söylemişti, tiroide de iyi geliyormuş sanırım. Ben de deniyeyim dur aklımdayken suya koyayım :)
İyi gelmediği bir şey yokki.. Troid kabızlık kolesterol mantar egzama ve en önemlisi yağ yakıyor olması.

04.04.2021 Pazar menüm
Ellssa Ellssa pazar menüm tamamen ofsayt:KK67: tartılmaya bile korktum bu sabah

08:30
1 tane elma
biraz beyaz leblebi

13:00 Kahvaltı

yumurtalı patates
zeytin

peynir

15:00 Kaçamak Öğün
1 kase sütlaç (ama bu sefer normal öyle sulu az pirinçli falan değil)

19:00 Son Öğün
fırında patates+biber
fırında pırasa böreği
2 tane içli köfte (bu kızartma işte :(
2 dilim ıslak kek hem de kare değil yuvarlak borcamı uzun dilim kesmiştim :(

Spor: hiç yok, evi süpür sil ütü yemek derken gün anca yetti

Su : 1 litre

Bence güzel menü, haftada 1 sütlaç yenir canım bugün cumartesi sonuçta :) yalnız 1 saat eliptik yapmana saygı duydum. Ben en hafifte bile 30 dkyı asla geçemem, maşallah sana

keşke 1 sütlaçla kalabilseydim :(
güya evdekilere yapıyorum ama yapınca illa yiyorum buda zayıf noktam :(
eliptiğide şöyle, genelde dizi saatine denk getirmeye çalışıyorum yada tlc de ev programlarına o zaman vakit geçiyor

Gunaydin hanimlar,dun menu ekleyemedim
10:00 2 yumurta,4 parca sucuk,avuc ici kadar bazlama,2 lokma pogaca,4 zeytin,biraz peynir
17:00 4 sarma,6-7 kasik fasulyr piyazi
18:00 1,5 pogaca
21:30 1 avuc cekirdek
2 litre su

bu menunun ustune bu sabah 800 gram fazla ciktim,4 gun sıkcam artik

Back