• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gayte başarılı (alkış emojisi:) )

Gayet dengeli. Tibet spor nedir?

Temizlik günü sporuna bayıldım:) menü ii geldi bana:)

Lavaşın hepsinş yemediysen süper:) 6 saat temizlik bence spordur:)

Serbest olduğu hissediliyor. Tibet egzersizini sende yazmışsın hiç duymamıştım.
Canım internetten arastirabilirsin
Ellssa Ellssa benden önce başladı 5 tane hareket var 3 tekrar yapıyoruz her hafta 2 hareket artırıyoruz ve 21 de sabitlenecek canım araştır istersen YouTube da video var yazdığında göreceksin canım

Burda da var ekmek😀😀
Tatlım bunca hamura 20 dk mezdeke kesmezki 1 saat 20 dk yapsaydın..
Biz senle de yarıştaydık dimi😀 tüm söylediklerimi geri alıyorum😀😀😀😀
Ay kesmez valla dediğin gibi yürüyüşe çıkacaktım gündüz aksilik oldu morelim bozuldu uzunda oynayamadım akşamda çıkamadım neyse yarın telafi ediyim baaaarii. Alma kız gerii olsun ne var😂

Yarın diyeyim başlıyor benim kizlar.
Listeyi değiştirmedim diyetisyene sevdim bu haftada yapacam dedim sikilirsam değiştireceğiz
Malum yarın yasaklardayiz evde çok iyi spor yapacam diyetisyene söylemeyin :sus: hadi bakalim yarın eritilsin tüm kaloriler :spor::KK6:

1 dilim peynirle 4 dilim ekmek yeseydin iyiydi😀😀ayrıca yasak olmayıp yürümeni de hiiç kıskanmadım😎😎
Ekmek arası yaptım canim😂demek kiskanmadin😆
Ben kıskandım ciddi anlamda :rolleyes:
Kiskanmakta çok haklısın, bildiğin beynime oksijen giderek spor yapıyorum, sen de balkonda yapabilirsin, yasakta ben öyle yapıyordum güzel hava varsa😍
Hayır tam da yarışa girmişiz.. Biz külkedisi gibi camdan dışarı bakarken, kendileri kraliçe edası ile yürümekte 😀😀😀 yasaklar bile S salt tan yana iken bakalım sonuç ne olcak😀😀😀😀
Cuma günü dumur olmayalım da, kül kedisine dönüşür müşüm tekrar 😯
Bugün eşime dedim herkes dışarda ben de yürüyüşe gidecem dedim polis anonsunu duyduk :KK57: :rolleyes: herkes evine gitsin diye çıkmadım ondan sonra :KK48: ben de ondan sonra tamamen mola verdim spor da yapmadım yarın görüşürüz S salt ve Ellssa Ellssa benim ziller çaldı ona göre
Cezası çok yüksek.şaka bir yana İnşallah sağlıklı günler tüm dünyaya gelir de maskesiz gönül rahatlığıyla açık hava yuruyuslerimizi yaparız, biz de yasak yok ama insanların rahatlığını gördükçe tedirgin oluyorum. Bende maske var karşıdaki maskesiz yaklaşıyor, ben kaçıyorum resmen😑

Ekmek arası yaptım canim😂demek kiskanmadin😆

Kiskanmakta çok haklısın, bildiğin beynime oksijen giderek spor yapıyorum, sen de balkonda yapabilirsin, yasakta ben öyle yapıyordum güzel hava varsa😍

Cuma günü dumur olmayalım da, kül kedisine dönüşür müşüm tekrar 😯

Cezası çok yüksek.şaka bir yana İnşallah sağlıklı günler tüm dünyaya gelir de maskesiz gönül rahatlığıyla açık hava yuruyuslerimizi yaparız, biz de yasak yok ama insanların rahatlığını gördükçe tedirgin oluyorum. Bende maske var karşıdaki maskesiz yaklaşıyor, ben kaçıyorum resmeolayon 😑
Uyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum

Günaydın olsun ben 2 gündür duygusal atak yaşıyorum ve çok fazla alkol tükettim. Yediklerimden utandığım için de liste paylaşamadım maalesef... Ama bugün toparladım ve arınma için sıvı detoksa geri dönüyorum
Geçmiş olsun birtanem öyle ataklarda içkiden başka şeyler yonelsen daha mı iyi olur tabii sen daha iyi bilirsin. Buraya yaz duygularını belki iyi gelir

Aç karnına daha verimli spor yapıyorum ben niyeyse cnm ☺️ 25 dk üst seviye hitt kardiyo yaptım mesela acayip dincim şuan 💪 kahvesiz yapamayanlardanmısın sende ben filtre kahve ve espresso hastasıyım 😋
Kahvaltı öncesi yaptığımda aşırı iştahlı oluyorum :rolleyes: önce tüm işlerimi bitirip öyle spor yapmam lazım aklımda hicbirsey olmamalı ayy eve gidip yemek yapmam lazım supurmem lazım demeden rahat olmalı kafa :KK24: bekarken ne rahatmisiz yav şimdi onu hatırladım

Kahvaltı öncesi yaptığımda aşırı iştahlı oluyorum :rolleyes: önce tüm işlerimi bitirip öyle spor yapmam lazım aklımda hicbirsey olmamalı ayy eve gidip yemek yapmam lazım supurmem lazım demeden rahat olmalı kafa :KK24: bekarken ne rahatmisiz yav şimdi onu hatırladım
Öyle valla eve geliyodum tertemiz ev, yemek pişmiş bana keyfini sürmek kalıyodu 🙃

Bugün itibariyle karbonhidrati bırakıyorum akrebim. Doktor bana tamamen yasaklamıştı normalde ama yenik düştüm nefsime, yaptım bi hata😶artık ekmeğimi yine ya yulaf kepegi ya da bademden kendim yapacagim.iyiki varsın 🤗
Ay tatlım sen beni ciddiyemi aldın😀 şaka kız şaka yaptımdı ben😀 gönül rahatlığı ile ye😀 bugünkü menün ekmek arası lahmacun olsun mesela😀😀 veya ekmek arası makarnaa 😀😀😀

Günaydın olsun ben 2 gündür duygusal atak yaşıyorum ve çok fazla alkol tükettim. Yediklerimden utandığım için de liste paylaşamadım maalesef... Ama bugün toparladım ve arınma için sıvı detoksa geri dönüyorum
Sen ne ettin canım.. O duygusal ataklar seni dibe çektikçe çeker.. Üstelik mübarek üç aylardayız.. Hiç yapmamışsın gibi yeni bir sağlıklı sayfa olsun bugün ve sonrası..
Çok da uçlarda ceza verme kendine.. Yavaş yavaş düzene girersen daha garantili olur hedefine giden adımların.

Uyarı almak çok ayıp olur. Yasakjen dışarı çıkmak kendime yakistiramam inşallah bu durum hemen bitsin maskeden de nefret ediyorum
Bugün bana en uzak fırına gidesim var😀 sonra da marketleri turlasam yürüyüşümü tamamlarmıyım acep😌
Dün tibette 7 tekrara geçtim. Sabah yaparken zorlanmaya başladım ama çok iyi geldi.. Bırakın beni sporlanayım aşkı doldu içime..
Tur atabilirsem sonrası da 30 gün fit proğramına da başlarım bugün

Back