• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

şöyleki akşamı geçe alırsam evde yemek zorunda kalırım ve yoğurt ve meyva ile kalmayabilirim kendime güvenmiyorum
akşamı geç yersem sabahıda ileri almam gerekecek, işyerinde bu sıkıntı yaratır, sabah 8,30 da kahvaltımı yapıp işe başlıyorum akşamda çok geçe kalmam, erkenciyim çoğu açlığı uykuya vuruyorum zaten

keşke akşam 7-8 gibi yiyip ilk öğünümü öğlen yapabilsem ama sabah işyerinde modum çok düşüyor
Ben ifi çok seviyorum aslında 07:30 la başlıyordum öğlen 13:00 de bırakıyordum güzel tarafı Kahve ve çay icilmesi modum düşer zannederdim ama hiç de öyle olmamıştı benim ve sabahı kahvaltısiz geçirmeyi hayal bile edemezdim yani denedin mi peki

3 Nisan Cumartesi

9.30
Geceden 1bardak süte 3 kaşık yulaf koymustum
Yulaf lapasi 1kase üzümlü

12.00
1haslanmıs yumurta
4çeri domates
Ligt beyaz peynir
4 yeşil 3siyah zeytin
1dilim çavdar ekmeği

15.00
Tavuk sote 3kasık
Ev makarnası diyoruz kare kare varya😂 4kasık

18. 00
Yeşilçay
4tane yaprak sarması

20.00
Minik 1dilim su böreği
Diyet kurabiye 1tane

3litre su
20dk aralıksız mezdeke😂

Yulafı robottan gecirdim icine üzüm kakao ceviz hindistan cevizi biraz süt koydum 15dk fırında kaldı. Yağsız şekersiz unsuz kurabiye oldu☺️
Kendime 1litrelik bir şişe ayarladım evde bugün tam 3kere ictim 3litre yani. Devamıda geliyor yatana kadar devam ☺️
Burda da var ekmek😀😀
Tatlım bunca hamura 20 dk mezdeke kesmezki 1 saat 20 dk yapsaydın..
Biz senle de yarıştaydık dimi😀 tüm söylediklerimi geri alıyorum😀😀😀😀

İyi akşamlar kızlar menüm
Kahvaltı 08.00
2 dilim tost ekmeği ile karışık tost
Domates salatalık

Ara 10.30
150 ml muzlu smoothie

Öğle 12.00
2 kepçe mercimek çorbası
5 yk yoğurt

Ara 14.30
1 fincan şekersiz dibek kahvesi
1 top fındıklı çikolata

Akşam 17.00
10 tane karalahana sarma
1 dilim ızgara kırmızı et

Su 3lt
Spor 30 dk çeşitli egzersizler
Bolca ev temizliği Ellssa Ellssa
Yine ekmek😐

Merhabalar 😇Benim bugünkü menüm kötü oldu maalesef ama yarın tolere edeceğim 💪

Saat 11:2 yumurtadan patatesli omlet
1 küçük ev yapımı zeytinli poğaça
1 paket Altınbaşak sunta bisküvi
Domates salatalık
1 tatlı kaşığı tahinli pekmez
2 dilim peynir
Saat 17:5 parça kova tavuk
2 bardak gazoz
1,5 dilim yaş pasta😪
1 avuç kuruyemiş

Arkadaştaydım ve hep aburcubur vardı az hasarla kapatmaya çalıştım.Yarın boş günüm hem spor hem de sağlıklı öğünle telafi etmeye çalışacağım😓

Ben ifi çok seviyorum aslında 07:30 la başlıyordum öğlen 13:00 de bırakıyordum güzel tarafı Kahve ve çay icilmesi modum düşer zannederdim ama hiç de öyle olmamıştı benim ve sabahı kahvaltısiz geçirmeyi hayal bile edemezdim yani denedin mi peki
Denedim hemde çok, sabahları çok zorladı işe konsantrem modum etkilendi, halsiz kaldım, ayrıca evde yediğimde yemekle kalamadim peşine arandım ve kilo veremedim
bu şekilde isten çıkmadan yemeye daha kolay alıştım ve yaklaşık 2 aydır surdurebiliyorum
şimdilik iyi gidiyorum ama bakalım sonra ne olur bilmiyorum

Hayır tam da yarışa girmişiz.. Biz külkedisi gibi camdan dışarı bakarken, kendileri kraliçe edası ile yürümekte 😀😀😀 yasaklar bile S salt tan yana iken bakalım sonuç ne olcak😀😀😀😀
Bugün eşime dedim herkes dışarda ben de yürüyüşe gidecem dedim polis anonsunu duyduk :KK57: :rolleyes: herkes evine gitsin diye çıkmadım ondan sonra :KK48: ben de ondan sonra tamamen mola verdim spor da yapmadım yarın görüşürüz S salt ve Ellssa Ellssa benim ziller çaldı ona göre

Denedim hemde çok, sabahları çok zorladı işe konsantrem modum etkilendi, halsiz kaldım, ayrıca evde yediğimde yemekle kalamadim peşine arandım ve kilo veremedim
bu şekilde isten çıkmadan yemeye daha kolay alıştım ve yaklaşık 2 aydır surdurebiliyorum
şimdilik iyi gidiyorum ama bakalım sonra ne olur bilmiyorum
Ben de hiç öyle yapamıyorum sabah öğle aç kalabiliyorum ama akşamı eş geçmiyorum çok fazla

Ben de hiç öyle yapamıyorum sabah öğle aç kalabiliyorum ama akşamı eş geçmiyorum çok fazla
Akşam işten eve gelip iş güç derken oturana kadar saat 8-9 arası oluyo,sonra spora başlayıp direk uzanıyorum, bazen 10-10:30 gibi bile uyuyorum

ramazandan sonra nasip olursa tekrar denerim olmadı ama yaz geliyor dondurma meyva çeşidini geç saatlerde yemek korkutuyor beni, duruma göre bakarım yine

Akşam işten eve gelip iş güç derken oturana kadar saat 8-9 arası oluyo,sonra spora başlayıp direk uzanıyorum, bazen 10-10:30 gibi bile uyuyorum

ramazandan sonra nasip olursa tekrar denerim olmadı ama yaz geliyor dondurma meyva çeşidini geç saatlerde yemek korkutuyor beni, duruma göre bakarım yine
Yaz meyveleri beni de korkutuyor ama kirazı eriği kesinlikle bir oturuş da yerim yaa

İyi geceler kızlar bu saati bekledimki menüm arada kaynasın :KK53:
Kahvaltı 11.30 da
Saat 16.00 da 1 avuç çiğ fındık, 6 tane çilek
Akşam 18.00 1 kase ayran aşı çorbası
7/8 kaşık karnabahar yemeği
Saat 19.00 da 1 tane çizkek, çeyrek wafle :eek:
Su 1 litre 🙈 spor yok 😬

Eklentiler

• IMG_20210403_114446.jpg
    IMG_20210403_114446.jpg
    141,7 KB · Görüntüleme: 27
03.04.2021 Cumartesi Menüm
Ellssa Ellssa

09:00 Kahvaltı
2 yumurta+3 yemek kaşığı yulaf+kaşar peyniri+baharatlarla tost
5 zeytin
10 badem

13:30 Öğlen (evdekilerle 2.kahvaltı faslı)
4 dilim sucuk
5 zeytin
2 dilim ekmek

14:30
1 kase sütlaç (sulu ayırdım kendime pirinci çok azdı birde çok az şekerli yaptım, tabi bu bahane değil :KK43:

19:30
İstavrit balığı
bol salata

spor: 60 dakika eliptik
su: 1,5 litre
Bence güzel menü, haftada 1 sütlaç yenir canım bugün cumartesi sonuçta :) yalnız 1 saat eliptik yapmana saygı duydum. Ben en hafifte bile 30 dkyı asla geçemem, maşallah sana

Merhaba kızlar, bugün arkadaslarimizdaydik ve bence çok iyi idare ettim.
9-10 arası 40dk spor yaptım
Sabah 10:30 kahvaltı: 1 az peynirli omlet
Öğlen 13:30 : 3 küçük sigara böreği + bol söğüş ve çay
Ara: bir meyve
Akşam: salata ve haşlanmış et.
2 litre su
Gece de kahve içtik. Kahve yanında olan profiterol e hayır diyebildim ve o muhteşem tabaklardan sadece 3 tane börek yedim bence çok iradeliydim :halay:

Kara lahana :KK36: bayılırııımmm :kk77: iyi ki hatırlattın canım en yakın zamanda sarmalıyım :KK36:
Ben bugün sarma sardım ama lahana yoktu buzlukta asma vardı, ondan sarabildim. Bil bakalım neden? BurAda mönülerine sarma yazanlar yüzünden aklıma düştü resmen. Yoksa oturup yapmam iki çocukla, çok zor :)
Merhaba kızlar, bugün arkadaslarimizdaydik ve bence çok iyi idare ettim.
9-10 arası 40dk spor yaptım
Sabah 10:30 kahvaltı: 1 az peynirli omlet
Öğlen 13:30 : 3 küçük sigara böreği + bol söğüş ve çay
Ara: bir meyve
Akşam: salata ve haşlanmış et.
2 litre su
Gece de kahve içtik. Kahve yanında olan profiterol e hayır diyebildim ve o muhteşem tabaklardan sadece 3 tane börek yedim bence çok iradeliydim :halay:
Seninle gurur duydum kardeşim gerçekten, git aynada kendini öp 🧡

cumartesi menusu
11:00 1 haslanmis yumurta,5 zeytin,3 pankek(yukaf unu biraz bal),1 tatli kasigi fistik ezmesi,1 cay kasigi bal,2 kasik mantar
16:00 1kepce yogurt corbasi,7 lahana sarma
17:00 2 pankek,1 cay kasigi fistik ezmesi,1 cay kasigi bal
20:30 2 ısırık pizza
3 litre su

Back