Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm size motive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz
Biz ilgileniyorduk oysa balım yetmiyordu sanırım.. Kaptan çok yoğun olunca fazla uğrayamıyor. Bir de hastası var.. Vakit anlayış vakti.. Küsme değil

Hibiskus.. Pek severim.. Ben de alayım

Senin hırsından istiyorum azminden istiyorum motivasyonundan istiyorum. Ne yapıyorsun kendinee?
Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim
Canım takımım

Ben de yazayım menümü

10:00
Ceviz suyu+ sade kahve

12:30
3 yumurta ile lorlu omlet
7 siyah 7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz
Nane maydanoz
1 havuç
1 kase yoğurt

18:30
3 tavuk pirzola
1 porsiyon yaprak sarma
Kırmızı lahana salatası
1 kase yoğurt

Su
2,5 litre

Spor
1 saat yürüyüş
Tibet 5 tekrar

Tebrikler canım ben şahidim ve sonuna kadar burada olacam insallah birlikte mezun olacaz takım söz muuuu

Yarış canikolarım..
Bu hafta ipe de başlamayı düşünüyorum. Bilginize
Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri

Tebrikler canım ben şahidim ve sonuna kadar burada olacam insallah birlikte mezun olacaz takım söz muuuu
harikasınız kızlar ay söz söz

Tamamdır ben de senin belalınım artık menülerini didik didik incelicemm

Hoşbulduk kaptanım :* profilime bakayım telefondan halletmeye çalışıcam şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…