Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Evet listede yoktum ben hep yapıyorum. Bugün biraz geç attım unutmuşum attım sandım kontrol edemedim

Aman allahım sigara böreği mantı nescafe bu nasıl bir menüdür? Miktar olarak az yemişsin ama çok sağlıksız olmuş. Su ne kadar içtin? Spor nerede?

Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm size motive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz

Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm size motive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz

Canım geçmişi okuduysan eğer benim de kişisel sıkıntılarım vardı. Takıma hiç dönüş yapamadım. Lütfen böyle şeyleri üzerine alınma. Ben hepinizi çok seviyorum ve inanın bana kilo verebilmenizi en az sizin kadar çok istiyorum

Evet biliyorum. Çokkk teşekkürleerr o zaman bu moralle müthiş başlayacağım haftaya ve çok hafif haftasonu geciricem söz size

Senden daha güzel menüler bekliyorum artık. Öğle yemeğin hiç olmamış. Pastayı tolere edebiliriz ama genel anlamda menün çok sağlıksız olmuş. Protein hiç yok bu menüde. Su çok az. Yürüyüş çok güzel. Artık daha düzenli menüler yaz lütfen. Sağlık olsun yediklerin

Atmıştımm işte burda buldumm. Tamamdır söz veriyorum ilk önce kendime sonra size çok teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_20210402-211115.png
    291,5 KB · Görüntüleme: 25
LAydLiNe canım diyetisyen tartısında sonuç nasıldı bu hafta neler önerdi merak ettim

Bu hafta çok ilginç bir sonuç aldım canım. Geçen hafta 67.7 ydim. Bu hafta 67.4 çıktım. Aradaki fark 300 gram ama 900 gram yağdan kilo vermişim. 600 gram kas artışı olmuş. Diyetisyene başladığım haftaki kas oranımla bu haftaki kas oranım aynı. Yani verdiğim kiloların hepsi yağdan gitmiş oluyor. Vücudumun tepkisi bir hafta çok kilo verip diğer hafta yavaşlama şeklindeymiş. Birazdan fotoğrafını çeker atarım sonuçların. Eğer bu haftayı güzel geçirirsem haftaya güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Bu hafta menüme hibiskus çayı ekledi. Akşamları genelde sebze ve salata şeklinde geçireceğim. Öğle yemekleri hastanenin güzelmiş bu hafta. Kahvaltılarım dolu dolu. Listemi yine atarım gruba.

Hatta gecen hafta cumayla arada tam 1.1 kilo fark varr

Şimdi gördüm mesajını canım. Çok geç atmışsın bugün. Akşam vaktim olursa free listeyi güncellerim. Ama haftaya senden cuma günü saat 11:30 a kadar mutlaka bildirim bekliyorum. Ayrıca harika bir sonuç ama bugün o sonucu biraz baltalamışsın

Kizlar menüm aynı sadece arada arkadaşımın doğum gününde 1 dilim pasta yedim cisli
Su 2 litre ve Spor yok

Evet bugün büyük bi hata yaptım annemin doğum günüydü attım zannettim çektim ama atmamışım sonradan çok üzüldüm benim hatamdı normalde erkenden atıyorum her cuma hatta pazarteside. Daha dikkatli olurum. Evet ya bu arada o gazla suya da dikkat edemedim hala içiyorum ama maximum 2litre olur yatana kadar. İnşallah telafi ederim önümüzdeki günlerde böyle hesap veriyor gibi olmak beni hırslandırıyor bu arada ilginize teşekkür ederim

Yaz menünü yaz ben bilmiyorum eski menünü
Bunu sen mi diyorsun hiç menü yazmayan hatun
Ama yine de senin için n yazacam canım
Sabah
Çörekotu aspir yağı 1 tk 1 bardak sıcak su
Kapya biberle omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek cay
Öğle1 bardak neskafe 1 dilim pasta
Ara çay
Akşam kabak haşlama 1 kase yoğurt
Su iki litre spor
Tibet egzersizi başka yok bugün dinlenme gibi oldu yarın yaparım insallah

supersin tatliya hayir demissin. ben batti balik yan gider der tatliyi da yerdim

Aman allahım sigara böreği mantı nescafe bu nasıl bir menüdür? Miktar olarak az yemişsin ama çok sağlıksız olmuş. Su ne kadar içtin? Spor nerede?
detoks suyu yaptim icine fazladan ne koyduysam tadi cok kotuydu dokmek zorunda kaldim. yarin dikkat edicem. aaa 40 dakika dans etmistim yazmamisim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…