- 24 Şubat 2021
- 258
- 343
- 23
- 26
Evet listede yoktumCanım cuma günleri tartılıp, tartı fotoğrafı atman gerekiyor. Sabah saat 11:30 a kadar. Bugün sabah ki tartı mesajlarını incele lütfen. Kilo bildirimi yapmadığın için seni free listeye bile alamadım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet listede yoktumCanım cuma günleri tartılıp, tartı fotoğrafı atman gerekiyor. Sabah saat 11:30 a kadar. Bugün sabah ki tartı mesajlarını incele lütfen. Kilo bildirimi yapmadığın için seni free listeye bile alamadım.
selam kizlar
10.00 bi tane sigara boregi, omlet, 2 bardak cay
12.00 nescafe
18.00 bir tabak manti
misafir gelecek diye kendime ozel biseyler hazirlayamadim. telasim vardi. mantiya kaldim yoksa eskisi gibi bu cisssli seyleri canim cekmiyor. gercekten de yavas yavas biseylere alistigimi farkettim. ekmek hic tuketmiyorum artik. su icmeye calisiyorum. misafirlikte bile tabagimi bitiremiyorum artik. seviyorum seni 13. takim. seviyoreee sizi kizlaaarrr![]()
Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm sizeKızlar takım olarak suyu çok az içiyoruz. Yarından itibaren herkesten en az 2,5 lt su içmelerini istiyorum. İki haftadır diyetisyenim bana sabah uyanınca 2 bardak su içiriyor. Sizler de uyanır uyanmaz iki bardak su için lütfen.
Evet listede yoktumben hep yapıyorum. Bugün biraz geç attım unutmuşum attım sandım kontrol edemedim
Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm sizemotive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz
![]()
Hatta gecen hafta cumayla arada tam 1.1 kilo fark varrAtmadın canım. Ben görmedim tartı fotoğrafını. Nereye attın?
Evet biliyorum. Çokkk teşekkürleerr o zaman bu moralle müthiş başlayacağım haftaya ve çok hafif haftasonu geciricem söz sizeCanım geçmişi okuduysan eğer benim de kişisel sıkıntılarım vardı. Takıma hiç dönüş yapamadım. Lütfen böyle şeyleri üzerine alınma. Ben hepinizi çok seviyorum ve inanın bana kilo verebilmenizi en az sizin kadar çok istiyorum![]()
![]()
2 NİSAN CUMA
8.30
Ilık limonlu su
11.30
Yarım simit
4zeytinsiyah
14. 00
Patates salatası
Mücver bol yoğurtlu
Haşhaşlı çörek bir parca
Yarım simit daha
Ezme biraz
Bool cay
valla saat 16.ya kadar masadan kalkmadık
17.00
Büyük fincan türk kahvesi
Küçük dilim pasta
annemin doğum günü pastasıydı çok zorladılar
19.00
3tane zeytinyağlı yaprak sarma
1litre su
40dk yürüyüş
Atmıştımm işte burda buldumm. Tamamdır söz veriyorum ilk önce kendime sonra size çok teşekkür ederimSenden daha güzel menüler bekliyorum artık. Öğle yemeğin hiç olmamış. Pastayı tolere edebiliriz ama genel anlamda menün çok sağlıksız olmuş. Protein hiç yok bu menüde. Su çok az. Yürüyüş çok güzel. Artık daha düzenli menüler yaz lütfen. Sağlık olsun yediklerin![]()
LAydLiNe canım diyetisyen tartısında sonuç nasıldı bu hafta neler önerdi merak ettim
Bitanesin
Seni bu takımdan mezun etmeden göndermeyeceğim canım![]()
Senin hırsından istiyorum azminden istiyorum motivasyonundan istiyorum. Ne yapıyorsun kendinee?BitanesinCanımsın
![]()
Hatta gecen hafta cumayla arada tam 1.1 kilo fark varr![]()
Kizlar menüm aynı sadece arada arkadaşımın doğum gününde 1 dilim pasta yedim cisli
Su 2 litre ve Spor yok
Evet bugün büyük bi hata yaptım annemin doğum günüydü attım zannettim çektim ama atmamışım sonradan çok üzüldüm benim hatamdı normalde erkenden atıyorum her cuma hatta pazarteside. Daha dikkatli olurum. Evet ya bu arada o gazla suya da dikkat edemedim hala içiyorum ama maximum 2litre olur yatana kadar. İnşallah telafi ederim önümüzdeki günlerdeŞimdi gördüm mesajını canım. Çok geç atmışsın bugün. Akşam vaktim olursa free listeyi güncellerim. Ama haftaya senden cuma günü saat 11:30 a kadar mutlaka bildirim bekliyorum. Ayrıca harika bir sonuç ama bugün o sonucu biraz baltalamışsın![]()
Bunu sen mi diyorsun hiç menü yazmayan hatunYaz menünü yaz ben bilmiyorum eski menünü![]()
supersin tatliya hayir demissin. ben batti balik yan gider der tatliyi da yerdimHerkese selam
Kahvaltı 07.20
1 simit
1 yeşil biber
2 tk krem peynir
1 haşlanmış yumurta
Ara 08.30
Sade Türk kahvesi
Öğlen 13.40
1 simit
2 tk krem peynir
2 tk salça
1 bardak kola
Akşam 18.00 ( dışarda yedim)
2 parça panelenmiş tavuk
1 avuç kadar kızarmış patates
4-5 yudum kola
12 bin adım
1 litre su
Canımın çokça simit çektiği belli oluyodur herhalde
Akşam canım tatlı istedi. Sevgilim de gel yiyelim dedi ama ben yemeyelim boşver eve gidelim dedimbugünün de güzelliği bu olsun bakalim
detoks suyu yaptim icine fazladan ne koyduysam tadi cok kotuydu dokmek zorunda kaldim. yarin dikkat edicem. aaa 40 dakika dans etmistim yazmamisim.Aman allahım sigara böreği mantı nescafe bu nasıl bir menüdür? Miktar olarak az yemişsin ama çok sağlıksız olmuş. Su ne kadar içtin? Spor nerede?