• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim💝
Canım takımım💝
HARIKASINNNN... sende bu azim oldukca sen daha neler basarirsin. "yikildigim yerden yine ben kalkacagim" tuttum bu sozu.

Teşekkürler canım ♥️ senin kilo bildirimin profilindekini diyorum güncellendin mi 1 Mart yazıyor da🤔🤔
Güncel güncel canısı 71.3 anında güncelliyorum :KK70:diyete başlangıç tarihim 1 Mart :KK36: gözümün önünde dursun ki ayda ne kadar yol katetmişim göreyim diye yazdım o tarihi.. başlangıcım 75.4 tam 1 ay 1 günün sonunda 71.3 :halay: bak simdi yazdım yine gaza geldim :KK71:

Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri :KK6:
Teşekkür ederim canım. Düşündüğüm de bu idi zaten.. Hatta 70 i görmeden başlamayayım düşüncesindeyim. Ben başka arayışlara bakıcam artık😍😄

E3A8CD69-7F0E-4352-A0FB-60F73FEB0C1D.jpeg
B12BF5AC-9E76-41CF-A4B5-1E3B104DEB99.jpeg

Selam canlar, şimdi mönümü yazacağım bugün çok yoğun bigündü ve berbat beslendim :( yarın telafi edip sağlıklı güzel şeyler yicem inşallah. Aslında bugün de aşırı sağlıksız sayılmaz ama sebze meyve yoktu, bir de akiam yemeği çok geç ve ekmek yedim. Yazalım bakalım.

07.30 Uyanınca bir bardak sirkeli su
09.00 yarım simit, yarım kk süzme peynir, 3 zeytin, 1 çay bardağı açık çay
11.00 civarı bi orta boy latte, şekersiz light süt ile

Şimdi burda saatlerce bi açlık var, iş koşturmacası, cumalarım hep böyle toplantılar yüzünden

20.30 3.5 dilim beyaz ekmek:(, 1.5 yumurtadan omlet, 1 kk beyaz peynir, 6 zeytin, 3 yemek kaşığı coleslaw salatası, 1 tk acuka

2.5 lt su
2500 adım, başka da spor yok, ilaçlardan da sürekli midem ekşiyo :( spora inş yarın yahut pazar başlarım tekrar

Kızlae selam iki üç gündür işler biraz yoğun yediklerime dikkat edemedim. dışardan sipariş edilenlerden yedim . Eski tartıyla dengelemek için kiloma +600 gr ekliyorum aslında 66.5’im hala kilo verme sürecine giremedim.:KK43: toparlayacağım inşallah.
İnşallah, pes etmek yok, bildirim vermeye devamm

Arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta özellikle de ortasından sonra hiç iyi geçmedi dün hiç giremedim takıma bugün de evdeyim ancak şimdi girebildim kızı okula bıraktım şimdi maalesef tartı sonucum pek iyi değil

Eki Görüntüle 2815511
İnşallah haftaya toparlarsın candy ciğim ,canını sıkma

İyi akşamlar kızlar
Ellssa Ellssa
Bugün 57.0 hedef 56.5

Menüm
Kahvaltı 09.30
2 haşlanmış yumurta
2 dilim tb ekmeği
1 yk kapyabiberli kahvaltılık
4 zeytin
1 üçgen karper peynir
Tere roka maydanoz

Ara 13.30
100 ml vanilyalı smoothie

Akşam 16.30
2 kepçe mercimek çorbası

Hiç doymadığım için tekrar akşam:) 18.30
1 kase yoğurt
1 kase mercimek çorbası

Ara 19.30
2 tane çilekli küp gofret
1 çorba kasesi yerfıstıklı cips

Su 2 lt
Spor yok..

Hadi gofret neysede Cips çok oldu bi cezayı hak ettim. Görenin ceza yazan elleri dert görmesin.. 😂😂😂
Ayakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom 😁

Eveeet alalım hedefleri...

Hedeflwrinizi yazarken yanına bugünkü kilonuzu da yazın hanımlar...
Kız bütün mesajları okicam diye göbeğim çatladı, gözümden uyku akıyor ama hedef mesajını kaçıramam 😁 bu hafta 64.2 geldim, haftaya hedefim 63.7 kilo. Hadi bakalım, inş tuttururuz.

Sizlerden bir ricam da lütfen menülerinizi akşam 10:00 olmadan paylaşın olur mu?

Cepten girince muhabbetle liste kontrolünü birlikte göremiyorum.. Gözden kaçırmayayım diye

İki lafın belini de kırmak istiyorum😀
Ya ben bazı akşamlar çocuklar uyuduktan sonra ancak giriyorum o da 10.30 oluyor. Olmadı yemekten sonra hemen girip menümü atarım sadece. Çünkü mesajları da okumak istiyorum açınca genelde ama artık böyle yapiciiz büyük yerden istek geldi :)
Merhabalar 🥰 Bugünüm şöyleydi:
Saat 11: Peynirli kuymak 5 kaşık
5 adet sunta bisküvi
Domates salatalık
3 dilim beyaz peynir
2 ceviz

Saat 14:1 kuru incir 1 kuru kayısı

Saat 16.30: Yarım ızgara levrek
5 kaşık taze bezelye yemeği
3 adet ızgara mantar 🍄

Saat 20: 1 adet orta boy muz 🍌 yiyeceğim 💁🏻‍♀️ (Çünkü gece yine işteyim bugün sabaha kadar😇)
Kolay gelsiin 🧡
Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim💝
Canım takımım💝
Canım kendim diyip omzumu öpmeyi çok seviyorum ben de, bu mesajınla gaza geldim.

Menüm
Kahvaltı (11:00)
40 gr lavaş
20 gr tulum
20 gr sucuk
1 çk ev yapımı sos
1 çk pesto sosu
4 az tuzlu zeytin
1 çk pekmez
Ara (12:00)
Sade kahve 2 hurma
Ara (15:00)
2 ev yapımı az kalorili kurabiye,1 bardak yeşil çay
Akşam (19:00)
7 köfte
Salata
Ayran
2 kaşık ıspanak yemeği
Gece(00:32)
1 bardak laktozsuz süt
1.5 lt su, 25 dk başlangıç yoga

Bugünkü menüm

Kahvaltı 10.00
Domates salatalık
2 kk süzme peynir
1 çk tereyağ
2 yumurta (tereyağda pişmiş)
1 tk nutella
2 dilim tb ekmeği
2,5 dilim beyaz ekmek
7-8 tane zeyrin
Şekersiz limonata

Ara 12.30
Sade Türk kahvesi
Avuç içi kadar fındık badem

İkindi 17.00
1 tabak peynirli makarna

Akşam19.30
1 büyük kase tonbalıklı yeşil salata

Spor 40 dk açıkhavada yürüyüş 6000 adım

Suyu bilmiyorum ma az bence

Ayakta bacağı havaya çekip sonra geri atma hareketi var ya, her bacağa 50şer hadi bakalım. Ay ne güzel kız yattığım yerden yazıyom 😁
Güzel hareket 50 tane yapıyor musun :KK9: :KK9: :KK9:
squat ve plank da yap daha etkili olur hangi bölgemde yağ birikimi var

Back