- 13 Mart 2021
- 135
- 367
- 18
Normalde ben de öyleyim ama bugün kendimi tutasım geldisupersin tatliya hayir demissin. ben batti balik yan gider der tatliyi da yerdim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Normalde ben de öyleyim ama bugün kendimi tutasım geldisupersin tatliya hayir demissin. ben batti balik yan gider der tatliyi da yerdim![]()
Teşekkürler balımYa akrep harikasın. Ben herkesin yorumuna yetişemezken sana valla helal olsun. Ayrıca tebrik ederim![]()
Kilo bildirimi canım.. Çok Geç yaptın ya bildirimi. Kaptan görmedi sanırımNasıl yani bildirim derkenaslında yapıyorum
Biz ilgileniyorduk oysa balımTamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm sizemotive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz
![]()
Hibiskus.. Pek severim.. Ben de alayımBu hafta çok ilginç bir sonuç aldım canım. Geçen hafta 67.7 ydim. Bu hafta 67.4 çıktım. Aradaki fark 300 gram ama 900 gram yağdan kilo vermişim. 600 gram kas artışı olmuş. Diyetisyene başladığım haftaki kas oranımla bu haftaki kas oranım aynı. Yani verdiğim kiloların hepsi yağdan gitmiş oluyor. Vücudumun tepkisi bir hafta çok kilo verip diğer hafta yavaşlama şeklindeymiş. Birazdan fotoğrafını çeker atarım sonuçların. Eğer bu haftayı güzel geçirirsem haftaya güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Bu hafta menüme hibiskus çayı ekledi. Akşamları genelde sebze ve salata şeklinde geçireceğim. Öğle yemekleri hastanenin güzelmiş bu hafta. Kahvaltılarım dolu dolu. Listemi yine atarım gruba.
Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..Senin hırsından istiyorum azminden istiyorum motivasyonundan istiyorum. Ne yapıyorsun kendinee?![]()
Nasıl aynıKizlar menüm aynı sadece arada arkadaşımın doğum gününde 1 dilim pasta yedim cisli
Su 2 litre ve Spor yok
Hergun verdiğim menü demek istedim ama aşağıdaNasıl aynıhani nerde ben neden görmedim
![]()
Tebrikler canımSadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim
Canım takımım![]()
Gördüm balım.. Anladım evet demek istediğini deHergun verdiğim menü demek istedim ama aşağıdatekrar yazdım kaptan ana yaz göreyim dedi yazdım canım
![]()
Ben sporumu da yaptım ona göre canımGözlere şenlikbu hafta yarış var, bunları dusunmemem lazım
uslu kız olacağım
![]()
Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleriYarış canikolarım..
Bu hafta ipe de başlamayı düşünüyorum. Bilginize![]()
Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim
Canım takımım![]()
harikasınız kızlar ay söz sözTebrikler canımben şahidim ve sonuna kadar burada olacam insallah birlikte mezun olacaz
takım söz muuuu
Teşekkürler canımharikasınız kızlar ay söz söz![]()
![]()
Tamamdır ben de senin belalınım artık menülerini didik didik incelicemmTeşekkür ederim canim ama motivasyonum uckaybettigimde burası bana çok iyi geliyor sizlerin enerjisini de banka çok iyi geliyor hedefini gördüm hazirana kadar çok iyi bir karar almışsın Hazirandan sonra ülkeye ve insanlara rahatlık gelecek astrologlar öyle diyor yazı daha temkinli olmak lazım o yüzden hazirana kadar verdiğimiz kilolar kârdir canımyani artık pattis yook
peşindeyim canım
![]()
Ay hadi İnşallah olucak olucak olucakkharikasin. benim de hedefim bayrama kadar. gecen sene Ramazan da 5 kilo vermistim diyet falan hicbisey yapmadan. insallah bu sefer dikkat de edicem. veee yaza bombaaa gibi giricezzzz![]()
![]()
![]()
![]()
Hoşbulduk kaptanım :* profilime bakayım telefondan halletmeye çalışıcam şimdiKızlar profilleri hâlâ kapalı olan arkadaşlar var. Profillerinizden beni izleyip, sadece izlenilenlere özel açarsanız sevinirim. Liste yapmakta zorlanıyorum. Toplamda 22 kişiyiz ve tek tek takımda aramam çok zor oluyor. Listemiz henüz bitmedi. Free listeden ana listeye alacaklarım var mı tam tespit edemedim. Mesaim bittiği için eve gidince devam edeceğim listeye. Tabii ki önce diyetisyen randevum var. İnşallah güzel sonuçlar alırım diyetisyenden
ekhion ana listeye hoş geldin canım
![]()
Bu azimle inşallah görürsün, takımda hep aktifsin bizi de gazlıyosun ve kendin de çok iyi gidiyorsunBenim doğum günüm de 8 Kasım ve ben de doğumgünümde 60 lı kilolarda olmak. Asıl hedefim 55.. Görürmüyüm bilmiyorum o zamana kadar..