• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tamam kaptanım. Uzum zamandır bana hiç dönüş yapmamıştın o yüzden küsmüştüm size😄 motive de olamıyodum ilgisiz kalınca biraz😄😄
Biz ilgileniyorduk oysa balım😎 yetmiyordu sanırım.. Kaptan çok yoğun olunca fazla uğrayamıyor. Bir de hastası var.. Vakit anlayış vakti.. Küsme değil😜

Bu hafta çok ilginç bir sonuç aldım canım. Geçen hafta 67.7 ydim. Bu hafta 67.4 çıktım. Aradaki fark 300 gram ama 900 gram yağdan kilo vermişim. 600 gram kas artışı olmuş. Diyetisyene başladığım haftaki kas oranımla bu haftaki kas oranım aynı. Yani verdiğim kiloların hepsi yağdan gitmiş oluyor. Vücudumun tepkisi bir hafta çok kilo verip diğer hafta yavaşlama şeklindeymiş. Birazdan fotoğrafını çeker atarım sonuçların. Eğer bu haftayı güzel geçirirsem haftaya güzel bir sonuç alacağıma inanıyorum. Bu hafta menüme hibiskus çayı ekledi. Akşamları genelde sebze ve salata şeklinde geçireceğim. Öğle yemekleri hastanenin güzelmiş bu hafta. Kahvaltılarım dolu dolu. Listemi yine atarım gruba.
Hibiskus.. Pek severim.. Ben de alayım

Senin hırsından istiyorum azminden istiyorum motivasyonundan istiyorum. Ne yapıyorsun kendinee? 😂❤️
Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim💝
Canım takımım💝

Ben de yazayım menümü

10:00
Ceviz suyu+ sade kahve

12:30
3 yumurta ile lorlu omlet
7 siyah 7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
1 ceviz
Nane maydanoz
1 havuç
1 kase yoğurt

18:30
3 tavuk pirzola
1 porsiyon yaprak sarma
Kırmızı lahana salatası
1 kase yoğurt

Su
2,5 litre

Spor
1 saat yürüyüş
Tibet 5 tekrar

Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Canım kendim💝
Canım takımım💝
Tebrikler canım ♥️ ben şahidim ve sonuna kadar burada olacam insallah birlikte mezun olacaz En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK takım söz muuuu

Yarış canikolarım..
Bu hafta ipe de başlamayı düşünüyorum. Bilginize😀😀
Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri :KK6:

Canım kendim💝
Canım takımım💝

Tebrikler canım ♥️ ben şahidim ve sonuna kadar burada olacam insallah birlikte mezun olacaz En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK takım söz muuuu
harikasınız kızlar ay söz söz :KK36: :KK36:

Teşekkür ederim canim ama motivasyonum uckaybettigimde burası bana çok iyi geliyor sizlerin enerjisini de banka çok iyi geliyor hedefini gördüm hazirana kadar çok iyi bir karar almışsın Hazirandan sonra ülkeye ve insanlara rahatlık gelecek astrologlar öyle diyor yazı daha temkinli olmak lazım o yüzden hazirana kadar verdiğimiz kilolar kârdir canım ♥️ yani artık pattis yook :KK53::KK20: peşindeyim canım :KK15:
Tamamdır ben de senin belalınım artık menülerini didik didik incelicemm 😁

Kızlar profilleri hâlâ kapalı olan arkadaşlar var. Profillerinizden beni izleyip, sadece izlenilenlere özel açarsanız sevinirim. Liste yapmakta zorlanıyorum. Toplamda 22 kişiyiz ve tek tek takımda aramam çok zor oluyor. Listemiz henüz bitmedi. Free listeden ana listeye alacaklarım var mı tam tespit edemedim. Mesaim bittiği için eve gidince devam edeceğim listeye. Tabii ki önce diyetisyen randevum var. İnşallah güzel sonuçlar alırım diyetisyenden :dua::dua::dua:

ekhion ekhion ana listeye hoş geldin canım :KK36:
Hoşbulduk kaptanım :* profilime bakayım telefondan halletmeye çalışıcam şimdi

Back