• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

S salt @kahvevekitapsever ekhion ekhion kızlar ana listemize hoş geldiniz. Bundan sonra vereceğiniz her bir gram takım için çok önemli. Lütfen yerken bunu aklınızdan çıkartmayın :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

K knickerbockerbande @begum75 @elaalemi @yeninesilsosyolog kızlar sizler de haftaya hazır olun. Uygun olanları listeye alacağım.

whitedress whitedress canım senin daha önceki bilgilerine ulaşamadım. Beni bu konuda bilgilendirirsen çok sevinirim.
Günaydın olsun. Daha önceki bilgilerim yok çünkü eski hesabıma hicbir şekilde erişim sağlayamıyorum bu yeni bir hesap. eski hesabımın ne e mail hatırlıyorum ne de şifre... Çokkk uzun zaman oldu.

Yarış canikolarım..
Bu hafta ipe de başlamayı düşünüyorum. Bilginize😀😀
Ben de sporu artirayım bari ne yapayim😮
Ben sporumu da yaptım ona göre canım:KK76:
Yariscilar ilk günden hazırlanmaya başladı demek,saat sabah 6,artık günde 2 sefere çıkarayım bu sporu🏋
Canım sana kötü bir haberim var ip atlama bu kiloyla ben çok severim ama 78 kilo olmadan atlamam senin de 73 kiloyla atla dizlerini sakatlarsincsuan en güzeli yürüyüş ve pilates hareketleri :KK6:
Maalesef dizlerim problemli olduğundan benim de sporum çok sınırlı ama süreyi artiririm ben de😍
Güzel Hatunların Haftalık Hedefleri

berceste_ berceste_ 86 (88,1)
Ellssa Ellssa 79 (80,4)
@polokey2244 70 (71,3)
@kahvevekitapsever 66,9 (68)
Mehtoskuzu Mehtoskuzu 77 (77,6)
S salt 85 (86)
afrasyab08 afrasyab08 63 (64,3)
@Sibal57 81,9 (82,8)
@bi-zuzu 57 (56,5)
ekhion ekhion 63,7 (64,2)
Ellssa Ellssa gördün mü aramızda iki kilo farkla hedefi büyük tutan arkadaşlarımızı berceste_ berceste_ 😯

3 tane kutu vardı, hepsini doldurdum. Başlangıö kilosu, şimdiki kilo ve boy. Acaba yanlış yeri mi yapıyorum
Doğru yapmışsın canım beden kitle indeksin 25 altında olduğu için çıkmıyor yani normal kilo sınırları içindesin ☺️

02 Nisan menü kontrolü

@begum75 menü güzel+spor
@Sibal57 menü güzel
@polokey2244 menü cıslı+spor
@kahvevekitapsever menü güzel
S salt menü cıslı+spor
@krtp86 menü
@Bravequeen menü+spor
@bi-zuzu menü cıslı
afrasyab08 afrasyab08 menü cıslı+spor
K knickerbockerbande menü güzel+spor
@yeninesilsosyolog menü cıslı+spor
Mehtoskuzu Mehtoskuzu menü cıslı+spor
LAydLiNe LAydLiNe menü cıslı+spor
berceste_ berceste_ menü cıslı+spor
ekhion ekhion menü+spor
Menümde cıss yok canım diyetisyenin izniyle yedim 😂😂

Sadece kendime söz veriyorum... Çünkü Her sabah aynaya bakıp sana güveniyorum diyorum .. Sadece kendime güveniyorum.. Çünkü her giysi dolabını açtığımda sadece ben zorlanıyorum..Özür diliyorum kendimden. Bunca ağırlığı yüklediğim için.. Artık duygusal patlamaları yiyerek telafi etmeyeceğim..
Yıkıldığım yerden yine ben kalkacağım..Kendime söz olsun..
13.takım da şahidim olsun..
Canım kendim💝
Canım takımım💝
Helal olsun, bizede ders olsun. Bu arada tabiki sende hep tam destektin ama ben kaptan için söyledim onu yanlış anlama asla emeğini azımsayamam Allah razı olsun başaracağız ☺️

Güzel hareket 50 tane yapıyor musun :KK9: :KK9: :KK9:
squat ve plank da yap daha etkili olur hangi bölgemde yağ birikimi var
Valla ben bunu 25 x 4 yapıyorum, çünkü popolu bi insanım. Bel basen oranım iyi ama iki tarafı da inceltmem gerek biraz, plank yapıyorum arada severim de. Ama kalça kemiğimde bi sıkıntı var yapısal, o yüzdek squat pek yapmıyorum.

Plank yaparken yanlara dönülüyor ya onu seviyorum bir de baya yanma hissediyorum. Bir de side crunch denen yanlara dönerek mekik çekme.
Güzel hareket 50 tane yapıyor musun :KK9: :KK9: :KK9:
squat ve plank da yap daha etkili olur hangi bölgemde yağ birikimi var

Bugünkü menüm

Kahvaltı 10.00
Domates salatalık
2 kk süzme peynir
1 çk tereyağ
2 yumurta (tereyağda pişmiş)
1 tk nutella
2 dilim tb ekmeği
2,5 dilim beyaz ekmek
7-8 tane zeyrin
Şekersiz limonata

Ara 12.30
Sade Türk kahvesi
Avuç içi kadar fındık badem

İkindi 17.00
1 tabak peynirli makarna

Akşam19.30
1 büyük kase tonbalıklı yeşil salata

Spor 40 dk açıkhavada yürüyüş 6000 adım

Suyu bilmiyorum ma az bence
Sabahki ekmek bi tık az olsa makarnaya rağmen güzel menü canım. Bence akşam yemeğini daha erken bitir, bubyağ yakımını hızlandırıyormuş

Günaydınn bugün baya hırslı kararlı uyandım. Uyanır uyanmaz yarım litre su içtim aç karnına. Dün suyumu az içmiştim bugün telafi etmem gerek
Bende sabah uyanır uyanmaz su içiyorum.Sanki gece uykuda kuzu yemiş gibi.:KK48: Gercekten su icmek baya farkettiriyor.

gunaydin kizlar
yuruyuse cikasim var ama bu yasaklar yuzunden evdeyim. dans edicem artik. sabah kahvaltida pek dikkat edemedim aslinda. aksami kurtarayim bari. su icmeye calisiyorum bugun. ben bi yerde hata yapiyorum ama nerde? 3 ay oldu hala 2 kilo gitmis

gunaydin kizlar
yuruyuse cikasim var ama bu yasaklar yuzunden evdeyim. dans edicem artik. sabah kahvaltida pek dikkat edemedim aslinda. aksami kurtarayim bari. su icmeye calisiyorum bugun. ben bi yerde hata yapiyorum ama nerde? 3 ay oldu hala 2 kilo gitmis
Vücudun direnö gösteriyor olabilir, kaçamakların fazla olabilir.istersen kalori say biraz ama kalori saymak da istediğini ye kalori sınırını aşma demek değil. Hem sağlıklı beslen ama hem de sınırla. Bir de akiam yemek işini erkenden bitir en geç 19.00dan sonra ağza bişi atma. Bunlar aslında kendime de söylediklerim, gızım sana söylüyom gelinim sen de işit 😁

gunaydin kizlar
Kahvaltıda ben de günlerdir canım çekiyordu Boşnak mantısı, internette pratk tarif buldjm yaptım. Valla boş yere kalori ve karbonhidrat aldım, canım sıkkın. Tadını sevmedim ama yedim de işte 6 7 tane :(

Valla ben bunu 25 x 4 yapıyorum, çünkü popolu bi insanım. Bel basen oranım iyi ama iki tarafı da inceltmem gerek biraz, plank yapıyorum arada severim de. Ama kalça kemiğimde bi sıkıntı var yapısal, o yüzdek squat pek yapmıyorum.

Plank yaparken yanlara dönülüyor ya onu seviyorum bir de baya yanma hissediyorum. Bir de side crunch denen yanlara dönerek mekik çekme.
25x4 çok güzel Side crunch güzel ben de yapıyorum hergun ludge hareketini o zaman tavsiye ederim yapabilirsen kegel hareketini yapıyorum en sonunda 30 kere bacakları açıp kapatıyorum iç bacak ve bademleri çalıştırıyor kalça zorlamadan yapabilirsin belki çok güzel ama spor yapmam canım ♥️

Kahvaltıda ben de günlerdir canım çekiyordu Boşnak mantısı, internette pratk tarif buldjm yaptım. Valla boş yere kalori ve karbonhidrat aldım, canım sıkkın. Tadını sevmedim ama yedim de işte 6 7 tane :KK43:
Yedikleri den pişman olma.yarina telafisi var nasıl olsa

25x4 çok güzel Side crunch güzel ben de yapıyorum hergun ludge hareketini o zaman tavsiye ederim yapabilirsen kegel hareketini yapıyorum en sonunda 30 kere bacakları açıp kapatıyorum iç bacak ve bademleri çalıştırıyor kalça zorlamadan yapabilirsin belki çok güzel ama spor yapmam canım ♥️
Spor insana zinde hissettiriyo keşke her gün dçher gün daha çok yapabilsem, lunge da arada denk geliyor yapıyorum. Nike training uygulamasını seviyorum oradan seçip yapıyorum bazen. Bazen de biyere bakasım gelmiyo geçiyorum mata kafama göre aklıma gelen karın basen bacak kol Allah ne verdiyse yapıyorum yarım saat. Esneme hareketleri ve denge gerektiren yoga pozlarını çok seviyorum.diz kapaklarımda ve belimde cidd esneyememe problemi var bence. Bu egzersizleri sürekli yaparak inşallah daha iyi olurım diye ümidim🧡

Birbirimize spor da önerelim gazlayalım :)

Back