Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Gunaydin kizlar.Bi kacgundur psikolojik olarak pek iyi değildim.Bazi ailevi sorunlar.Hersey ust uste geldi.Bi de Surekli ağrılar falan derken spor da yapamadım.Artık toparlamam gerekiyor biliyorum.Bugunki kg bildirimi ile yeniden başlayım.
Geçen hafta:58.2kg
Bugün
+500gr.Regl geldi gelecek.Asiri şişti karnım.

Canım ilk satıra bu haftaki kiloları da yazsan daha güzel olur sanki. Aynı anda görebiliriz kaçtan kaça düşüleceğini. Sana zahmet olmazsa

Ellerine sağlık
Nasıl yani bugünün mü geçen cumanın kilsunu mu?
Bu hedef listesi bugünkü kilolar için. Yani geçen cuma belirlenmişti..

Ben bunu yeni haftanın listesi sandım canım. Tamamdır o zaman

Yeni haftanın listesini yaparken öyle yapalım
İşte dedim ya yanlış anladı ya da ben can sıkıntısından anlayamıyorum
Arkadaşlar görsün diye güncelledim. Hedeflerine ulaştıklarını..
Ben ve berceste_ ulaştık mesela hedefimize

İnşallah 7li rakamları en yakın zamanda görürüz, seninle yakın gidiyoruz

ya vücut da makine değil ya her zaman başka başka bi davranış gösteriyor. bence sonuçta bi eksi var mı var, ayrıca zaten kilon da düşük daha fazla versen çok hızlı vermiş olacaksın korumak zor olacak. bence az az gitsin ama öz gitsin. geç olsun güç olmasın, olduğu kadar olmadığı kader. hayat mottolarım bunlar
selam kizlar
gecen hafta 64.4
bugun 64.3
-100 gr (
neyse bu da bisey. en azindan almadim.
yahu hiç üzgün surat yapma, bu bir süreç değil mi? önemli olan süreklilik. bu hafta 100 gider haftaya 500 gider. önemli olan en sağlıklı halimize dönüşmek ve bu öyle zırt diye hemen olamaz di mi? olsa bu sefer zırt diye o kilolar geri gelebilir de emin ol. Aynen devam ediyoruz, durmak yok yola devam

Kızlar şimdi heyecanla kendime kahve aldım, hasta hasta ne lattesi bilmem ama kendime keyif yapayım dedim. geldim tüm mesajları da okudum, herkes çok güzel kilo vermiş, tebrik edyiroum tek tek hepinizi öpüyorum uzaktan(mağlum virüs var)
Az verenler, veremeyenler, artı görenler lütfen can sıkmayın. Önemli olan birbirimize destek olup yılmadan devam etmek değil mi? Ben bu takımlara bu yüzden katılıyorum hem sizlerden gaz alayım hem sizlere gaz vereyim. İnşallah haftaya hepimiz daha güzel sonuçlar göreceğiz ama bence emin olun aslolan sonuçlar değil sürecin kendisi. Ne olursa olsun her akşam gelip şuraya bildirim vermek ve bu işi sonuca götürene kadar pes etmeden devam etmek <3

motivasyon konuşmamı da bitirdiğimi göre artık işime dönebilirim, herkese hayırlı cumalar

bir de benim bi hedefim var buraya da yazayım ki kayıtlara geçsin, sonra inşallah derim ki bak bu da oldu. Benim doğum günüm haziranın başında. O zamana kadar 60 kilo olmak istiyorum hatta 5 li bişeyler görsem(mesela 59.99999) çok güzel olur. Uzun zamandır 5 görmedim çünkü 3 senedir falan. Önümde tam 2 ay var, verilecek 4.2 kilom var. Gazamız mübarek olsun, inş 32 yaşımı tamamlarken daha sağlıklı daha hareketli ve enerjik olurum, aminn.

Amin inşallah 7 li rakamlar benim en mutlu olduğum 80 kiloya ulaştığını moda hep dimariyordum ve diyeti birakltim bu sefer 70 e ineceğim inşallah
bence bu azimle ve motivasyonla tez zamanda başarırsın, senin enercine bayılıyorum, hep motive edici yazıyosun, bazen pattislerime laf etsen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…