• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar şimdi heyecanla kendime kahve aldım, hasta hasta ne lattesi bilmem ama kendime keyif yapayım dedim. geldim tüm mesajları da okudum, herkes çok güzel kilo vermiş, tebrik edyiroum tek tek hepinizi öpüyorum uzaktan(mağlum virüs var:KK70:)
Az verenler, veremeyenler, artı görenler lütfen can sıkmayın. Önemli olan birbirimize destek olup yılmadan devam etmek değil mi? Ben bu takımlara bu yüzden katılıyorum hem sizlerden gaz alayım hem sizlere gaz vereyim. İnşallah haftaya hepimiz daha güzel sonuçlar göreceğiz ama bence emin olun aslolan sonuçlar değil sürecin kendisi. Ne olursa olsun her akşam gelip şuraya bildirim vermek ve bu işi sonuca götürene kadar pes etmeden devam etmek <3

motivasyon konuşmamı da bitirdiğimi göre artık işime dönebilirim, herkese hayırlı cumalar

Böyle bir motivasyon konuşmasının üzerine ne denilebilir ki sen hep konuş ekhion ekhion hiç susma :KK48::KK48::KK36::KK36::KK200:

bence bu azimle ve motivasyonla tez zamanda başarırsın, senin enercine bayılıyorum, hep motive edici yazıyosun, bazen pattislerime laf etsen de :p
Teşekkür ederim canim ama motivasyonum uckaybettigimde burası bana çok iyi geliyor sizlerin enerjisini de banka çok iyi geliyor hedefini gördüm hazirana kadar çok iyi bir karar almışsın Hazirandan sonra ülkeye ve insanlara rahatlık gelecek astrologlar öyle diyor yazı daha temkinli olmak lazım o yüzden hazirana kadar verdiğimiz kilolar kârdir canım ♥️ yani artık pattis yook :KK53::KK20: peşindeyim canım :KK15:

ya vücut da makine değil ya her zaman başka başka bi davranış gösteriyor. bence sonuçta bi eksi var mı var, ayrıca zaten kilon da düşük daha fazla versen çok hızlı vermiş olacaksın korumak zor olacak. bence az az gitsin ama öz gitsin. geç olsun güç olmasın, olduğu kadar olmadığı kader. hayat mottolarım bunlar :KK70:

yahu hiç üzgün surat yapma, bu bir süreç değil mi? önemli olan süreklilik. bu hafta 100 gider haftaya 500 gider. önemli olan en sağlıklı halimize dönüşmek ve bu öyle zırt diye hemen olamaz di mi? olsa bu sefer zırt diye o kilolar geri gelebilir de emin ol. Aynen devam ediyoruz, durmak yok yola devam :p
tesekkur ederim canim keyfim yerine geldi. dogru soyluyorsun. gecen hafta 1.5 verince sevinmistim hep boyle gider sandim. haklisin bu bir surec inis cikislari olacak.

bir de benim bi hedefim var buraya da yazayım ki kayıtlara geçsin, sonra inşallah derim ki bak bu da oldu. Benim doğum günüm haziranın başında. O zamana kadar 60 kilo olmak istiyorum hatta 5 li bişeyler görsem(mesela 59.99999) çok güzel olur. Uzun zamandır 5 görmedim çünkü 3 senedir falan. Önümde tam 2 ay var, verilecek 4.2 kilom var. Gazamız mübarek olsun, inş 32 yaşımı tamamlarken daha sağlıklı daha hareketli ve enerjik olurum, aminn. :halay:
harikasin. benim de hedefim bayrama kadar. gecen sene Ramazan da 5 kilo vermistim diyet falan hicbisey yapmadan. insallah bu sefer dikkat de edicem. veee yaza bombaaa gibi giricezzzz :KK6: :rolleyes: :21: :halay::KK68:

Kızlae selam iki üç gündür işler biraz yoğun yediklerime dikkat edemedim. dışardan sipariş edilenlerden yedim . Eski tartıyla dengelemek için kiloma +600 gr ekliyorum aslında 66.5’im hala kilo verme sürecine giremedim.:( toparlayacağım inşallah.

Eklentiler

• A385E6A3-EF1F-4E1F-B6F8-E36F3089F68C.jpeg
    A385E6A3-EF1F-4E1F-B6F8-E36F3089F68C.jpeg
    66,4 KB · Görüntüleme: 21
*** 13. Takım 720. Etap ***

LAydLiNe (68.5/68.4/0.1/%0.146)
Souldfly (66.8///%)
bi-zuzu(57.3/57/0.3/%0.524)

afrasyab08 (64.4///%)
Bravequeen (70.55///%)

berceste_( 89.5///%)
Akrrep (81.4///%)
Sibal57 (83.7///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 720. Etap Free listesi ***

dira90(58.90///%)670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
Aysegul 6666 (70.1///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye

pessinus (66.35///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (73.5///%) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
candy_candy (133.9///%) 704. Etapta 124.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye
ekhion (65.6/65.3//%)
salt (89.5/87.5//%)
knickerbockerbande (87.10///%)

krtp86 (56.7/56.2/0.5/%)
begum75 (///%)
kahvevekitapsever (///%)
elalemi (///%)
whitedress (///%)
yeninesilsosyolog (///%)
Anka (71.8///%) Özel yarışmacı, Onur konuğu :rolleyes:

13. Takım free liste ortalaması : %

Arkadaşlar kusura bakmayın bu hafta özellikle de ortasından sonra hiç iyi geçmedi dün hiç giremedim takıma bugün de evdeyim ancak şimdi girebildim kızı okula bıraktım şimdi maalesef tartı sonucum pek iyi değil

IMG_20210402_131813.jpg

Back