nası doymam lazım diye düşünmiyim ya

yani her gün patates yiyo olsam haklısın da bi gün denk gelmiş böyle ayrıca öyle dolu dolu da yemedim, eskiden olsa bunun iki katını yerdim çok rahat ve üstüne o makarnayı da gömerdim. Kalori ile beraber günlük karbonhidrat alımımı sayıyorum asıl ve dün 150 gr falandı, ok düşük değil ama normal bi insanın alabileceği sınırlar içerisinde.
Ben kendime çok keskin sınırlar çizersem çabuk bırakırım, böyle bi yapım var. hayatı kendime eziyet haline getirmeden de hedeflerime ulaşabileceğimi düşünüyorum. Genel olarak da sağlıklı beslenen biriyim, öyle arada hamur işi kaçamağım olur, haftasonu kahvaltısında simiti kaçırırım, güzel su böreği görürsem affetmem gibi vs vs..
Eskiden yine listelere bağlı bi diyet uygulamadım ama doğum kilolarımı vermek için bu takımlara girmiştim, burada insanlar ne yemiş hımm sağlıklı tarifler, hadi takımı birinci yapalım falan derken eğleniyorum. O yüzden tekrar geldim.
Bu son kilo alışım benim için çok önemli bi sınava denk geldi ve gerçekten çok düzensiz ve pis beslendim. 1.5 ayda 4 kilo falan aldım. Yediklerimi anlatsam ağzınız uçuklar
işte böyle, şeceremi yazdım. yani haftada bi öğünde pattis yemişim ne olmuş yani