• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

30 MART SALI

10.00
Bir kuru kayısı
Türk kahvesi

12.00
Tavada yumurta1tane
Domates
Yağsız beyaz peynir
4 yeşil 3siyah zeytin
Ceviz 2dilim kepek ekmeği

15.00
Patates yemeği
Yoğurt

17.00
Yarım poaca
Adaçayı

19.30
Çiğköfte
Marul

2.5litre su
Leslie 15dk sonra telefon caldı müziğe kendimi kaptırdım 1saat falan horondan halaya mezdekeden miskete oynadım valla acayip terledim umarım poaca yanmıstırr😂😂

Günaydın topigimizin fit ve çıtır kadınları nasılsınız bugün ben 3 gündür Tibet egzersizlerini yaptım. Kolay ve neden bilmiyorum kendimi mutlu hissediyorum yapınca acaba çok mu anlam yükledim ki :KK48: şimdi sıcak su çörek otu ve aspir yağımi icecem
Sonra kahvaltı hazırlığı ders derken Çarşamba işte evdeyiz yine ookulllar kapandı yine :KK43: önemli olan sağlıkli olmak tabii

Günaydın topigimizin fit ve çıtır kadınları nasılsınız bugün ben 3 gündür Tibet egzersizlerini yaptım. Kolay ve neden bilmiyorum kendimi mutlu hissediyorum yapınca acaba çok mu anlam yükledim ki :KK48: şimdi sıcak su çörek otu ve aspir yağımi icecem
Sonra kahvaltı hazırlığı ders derken Çarşamba işte evdeyiz yine ookulllar kapandı yine :KK43: önemli olan sağlıkli olmak tabii
Günaydın cnm tibet egzersizi ne olaki merak ettim🙃, bizide yakında yeniden evden çalışmaya yollucak gibiler 😔 çok arttı vakalar ya

Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane :(
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri :(

Aslında böyle kilo verenler var yediklerini dikkat etmeyip sporu çok yaparak kilo vermeye çalışıyorlar sporu bırakmaları gerektiğinde de bocaliyorlar çünkü çok yemeye alışmış oluyorlar o yüzden diyet sporla desteklenmeli ama sırf sporla zayıflamaya çalışmak sonrası için tehlikeli onu demek istiyorum
işte o benim :olamaz:
spor ve yemeyle indim, sonra sporu bırakıp tabi yemek işini de abartınca yine aldım, şimdi daha dengeli şekilde vermeye uğraşıyorum sonrasında ne olur bilmem ama yeme düzenimi oturtmam şart

Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane :KK43:
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri :KK43:
kır pidesi kötü olmuş:işsiz: ama olsun gün içinde telafi edersiniz
geçmiş olsun aman dikkat edin ılık ılık sıvı tüketin

Günaydın cnm tibet egzersizi ne olaki merak ettim🙃, bizide yakında yeniden evden çalışmaya yollucak gibiler 😔 çok arttı vakalar ya
Asınin da güvenilirliği olmadığı ortaya çıktı en iyisi kapanmak sağlıklı olalım da
Tibet egzersizleri Ellssa Ellssa de gördüm hergun menüsünün altına yazıyor ya araştırdım daha önce de yapayım deyip yapmadığım egzersiz olduğunu fark ettim ve bu hafta itibariyle yapıyorum tavsiye ederim 5 tane kolay ama güzel hareket sen de başla deneyimlerimizi yazalım buraya

Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane :KK43:
Geçmiş olsun canım çok topluluğa karışma bugün istersen ve test yaptır tekrar geçmiş olsun bol su iç bugün 4 litre

gecmis olsun canim. balin icine kök zencefil rendele, biraz corekotu biraz limon suyu. sabahlari ac karna tuket sifa olur insallah. kir pidesini de erken yemissin yakarsin aksama kadar.

Bende baslayim diyorum baslayamadim bi turlu canim,nerdesinizi Corumdami

Asınin da güvenilirliği olmadığı ortaya çıktı en iyisi kapanmak sağlıklı olalım da
Tibet egzersizleri Ellssa Ellssa de gördüm hergun menüsünün altına yazıyor ya araştırdım daha önce de yapayım deyip yapmadığım egzersiz olduğunu fark ettim ve bu hafta itibariyle yapıyorum tavsiye ederim 5 tane kolay ama güzel hareket sen de başla deneyimlerimizi yazalım buraya
Bakarım bi canım netleşti artık evden çalışcam ben bir süre daha, vaktim bol olur yaparım bol bol 🙃

Öyle öyle balım. Enerjin değişiyor çünkü.. Ajandana not alıyosun dimi. Haftada 2 sayı artacak çünkü. Şaşırmazsın.

Günaydın, ben de sabah 4 tekrr tibet yaptım henüz bi etkisini görmedim.günüm de kötü başladı oğlum kkr pidesi istesi ona lırken dayanamadım ben de yedim 1.5 tane :(
Bir de boğazlarım çok kötü ağrıyor sabahtan beri :(
4 le değil balım 3 le başlanıyor..
Geçmiş olsun. Ada çayı iç iyi gelir.

Back