Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben de balık burcuyum ve ben de çok çabuk etkilenirim
Balık burcu o anda etkilenir karşısındaki bak nasıl düşürdüm diye düşünürken balık burcunun ayağa nasıl kalktığını anlayamaz bile daha güçlü bir şekilde kalkar ama artık o insana güvenmez sorun bu bizim her insanı çabuk sevmemiz ve çabuk inanmamız artık sevsemde temkinli davranıyorum insanlara

Canım sen kaç kilosun çünkü az yememissin kilon önemli o yüzden soruyorum ben bu yediklerinle kilo alıyorum çünkü aslında adet olarak az ama yasaklı şeyleri çok tuketiyorsun mesela sarma yiyemem ödem yapar diye sigara böreği bana ödül yemeğim mesela
Akşam bulgur yerine salatayı bollastirip kırmızı eti iki parça yeseydin hatta üç parça

Sabah 09:00
Yeşillikli çok az tereyağlı omlet 5 zeytin 1 dilim ekmek
Öğle yine yiyemedim ve diyetisyenim en çok kızdığı şey sevmiyorum öğle yemeğini
Ara 16 :00
Türk kahvesi iki kare diyet çikolata
Akşam
Yoğurtlu kabak rendesi 1 dilim ekmek
Ara yeşil çay elma

Su 3 litre
Spor Tibet egzersizleri 1. Hafta
1 saat yürüyüş sonrası yarım saat yer hareketleri
Ellssa

canim ben 64 kiloyum. misafirlikteydim ama tabagi yarimdan fazla biraktim yiyemedim. ben bile kendime hayret ettim. en sevdigim seyler ama canim istemedi tokluk hissettim. saatlerce yol yurudum merdiven ciktim parkta yurudum yokus ciktim eritmisimdir yediklerimi de

Ben de balık burcuyum ve aynı ben de böyleyim Biz ayağa kalkıp onlardan uzaklaşınca nasıl da peşimize düşüyorlar ama

Bende balık burcuyum çok iyi anlatmışsın cnm

İyi akşamlar kızlar kahvaltı 07.00 de (lavaşın içinde 1 tane yumurta, azcık peynir var)
Öğlen 12.30 da 5 tane Izgara köfte, ayran, bol yeşillikli salata
Ara öğün 16.00 7 tane çiğ fındık, 2 tane züber toplarından yedim
Akşam yemeğim 18.30 da (çorba kabak çorbası)
Su 2 litre, 45 dk.spor

Eklentiler

• IMG_20210330_070249.jpg
    132,3 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20210330_182113.jpg
    120,1 KB · Görüntüleme: 22
Ben de balık burcuyum ve aynı ben de böyleyim Biz ayağa kalkıp onlardan uzaklaşınca nasıl da peşimize düşüyorlar ama
Kesinlikle zaten balık kaygandir elden kayıp gider. Öyle cepteymis gibi hissettirir ama yanlışın yanında durmaz. Ne övdúk yalnız balık burcunu topik de bayağı duygusalmis

Neden böyle oldu bugün?

Selam canlar

11.00 2 yumurta ile kıymalı omlet, 3 dilim tam buğday ekşi maya ekmek, 1 kk beyaz peynir, 10 zeyrin, 1 tk acuka, 1 tk zeyrinyağı ve baharatlar

19.00 3.5 kepçe tarhana, 7 yk Brüksel lahanası, 5 yk patlıcan havuç yoğurtlusu, 2 köfte

2 lt su
30 dk dans, spor karışık

Menüm

11:00
Ceviz suyu+kahve

12:30
2 yumurta ile lorlu omlet
2 dilim köy peyniri
7 yeşil 7 siyah zeytin
Kırmızı biber marul
1 ceviz

18:30
2 kaşık yahni+kemikli kuzu eti
2 kaşık bulgur pilavı+1 tavuk but fırın
1 porsiyon etli yaprak sarma
1 kase marullu cacık
1 kase brokoli salatası(havuç biber soğan marul)

Su
2,5 litre

Spor
Tibet 5 tekrar
1,5 saat yürüyüş

Kitap
Yesribde Bahar

Neden böyle oldu bugün?
canim bugun misafirlige gittim tabi cok uzak metro metrobus tekrar metro 1 saatte anca vardik. ikramda da bunlar vardi ama az yedim doymadan biraktim. sonra geri donus yolu yine 1 saat hep yurudum merdiven in cik. eve gelince de 3000 m kadar parkta tur attim. ev yokusta bi de yokus ciktim. pert oldum. iyi geldi ne zamandir evden cikamiyordum.

Akşam yemeğinde beni de al yanına bu hafta sonu ne yemek istediğine karar veremiyorum bir türlü pilav kesin olacak da yanına kofte mi yapsam biftek mi ona karar veremedim
Biliyorum derdin bu olsun diyorsunuz duyuyorum

Kahvaltı 8.30
Yarım litre limonlu su
1fincan filtre kahve

Öğle12.00
Küçük kase salata
2yk haydari
4beypazarı kurusu

Akşam 18.00
Haşlanmış karışık sebze 3yk
Brokoli salatası
Salata
Haydari
1kaşık karnıyarık

Su 2,5
Çay 3 bardak
Şimdi acayip ama acayip acıktım 2, 3 tane beypazarı kurusu attım ağzıma

Bugün o kadar çok ayakta kaldımki ölüyorum yorgunluktan daha işim yeni bitti. Bizim paşaya Kuşburnu marmelatı ula meyve suyunu yaptım. Acayip vitaminli ve lezzetli ama çooook zahmetli çok tavsiyedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…