• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

makarna, pilav, hamur işi, paketli gıda yemesek sorun kalmayacak yada yediğimizde diğer öğünde dengeleyebilsek çok güzel olur bir gün başaracağız öğreneceğiz inanıyorum

sınavı stres yapma canım, öğretmenlikte nerede okuduğunun çok önemi yok, tabi çok çok isim yapmış üniversite hedefin varsa bilemem ama olmazsa da gidebildiğin her yeri yaz derim

her şey gönlüne göre olsun :KK19:
Bende buna inanıyorumm :KK68: :KK68:
Çokk teşekkürler bende öyle yapmayı düşünüyorum

11.45
-2 yumurta
- 3yk lor peynir
-7 zeytin
-1 havuç
-yarım simit
-1 yeşil çay

12.10: türk kahvesi+ 2 kare bitter

15.40: 3 yk yulaf lapası

17.30: türk kahvesi

18.15
-6 yk etli nohut
-3 yk yoğurt

2 lt su
Spor yok

Hep ulaşmak istediğim kafa yapısındasın şu an ahahhha

Evett balık burcuyum çok mu belli 😂
Çabuk etkilenir balık burcu insanlarin düşüncelerinden bende balık burcuyum ama beni yukseleninle ay burcum etkiler balık burcumu genelde ailem fark eder duygusallığımi 40 yaşındayım 20 li yaslarda çok üzüldüm artık gardim çok yüksektir. Sana tavsiyemdir kimseye iyilik yapsan da güvenme ve anlık tepkiler geliştir seni uzenler belli tavırların olsun en yakinlarin bile olsa

Devamlılığı olacak spor ile kilo vermek en mantıklısı bence
Evet canım kesinlikle ben 20 li yaslarimin sonuna kadar günde 4 saat spor yapardım diyete gerek yokki ne zaman evlendim Spor yok ama beslenme aynı cilginlikta :olamaz: :rolleyes: yine az kilo aldım bence

Çabuk etkilenir balık burcu insanlarin düşüncelerinden bende balık burcuyum ama beni yukseleninle ay burcum etkiler balık burcumu genelde ailem fark eder duygusallığımi 40 yaşındayım 20 li yaslarda çok üzüldüm artık gardim çok yüksektir. Sana tavsiyemdir kimseye iyilik yapsan da güvenme ve anlık tepkiler geliştir seni uzenler belli tavırların olsun en yakinlarin bile olsa
Ben de balık burcuyum ve ben de çok çabuk etkilenirim

selam kizlar
10.00 maydanoz suyu
10.30 yumurta salatasi
14.00 bes tane yaprak sarma, iki catal patates salatasi, bir tane sigara boregi, iki kasik sutlac
19.00 iki kasik bulgur, bir parca kirmizi et, salata
1 lt su
gece yatmadan da maydanoz suyu icerim
hala acim az yedim ve bugun gunum yollarda gecti bacaklarim tutmuyor. o yetmemis gibi bi de bizim burda buyuk bi park var orda iki tur attim sonra yokus ciktim bayiliyordum resmen.

Ben de balık burcuyum ve ben de çok çabuk etkilenirim
Muhabbetin başını bilmiyorum ama ben de ikizler burcuyum, ve düz analitik mantık yanım daha ağır basar, duygusuz biriyim galiba 🙄 herkesin ağladığı ortamlarda asla ağlayamam, taş kesilirim. Yılda bi iki kere ağlayabiliyorum ancak, o da yalnız olduğumda😫

İyi akşamlar herkese,
Çok sık ve dengesiz beslendim bugün, ama toplamda çok değil sanırım 🤔

09:30
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 zeytin, 2 kaşık yumurtasız menemen

13:00
Yarım kase kabak yemeği, 3 mercimek köftesi, yeşillik.

15:30
5 mercimek köftesi, az yufka, turşu, bol yeşillik.

19:00
7 mercimek köftesi, turşu, bol yeşillik 😃

2 litre su, bahçede kızın peşinde koşturdum yarım saat kadar.

kizlar menum
10:00 2 kuru kayisi
11:00 2 ince dilim tam bugday tuzlu kek(ben bunu ekmek niyetine yiyorum,bir buyuk tepside yarim cay bardagi zeytinyagi var),2 haslanmis yum,5 zeytin
13:00 1 tatli kasigi fistik ezmesi
17:30 yarim izgara balik,3-4 kasik karnabahar yemegi,salata
3 litre su

selam kizlar
10.00 maydanoz suyu
10.30 yumurta salatasi
14.00 bes tane yaprak sarma, iki catal patates salatasi, bir tane sigara boregi, iki kasik sutlac
19.00 iki kasik bulgur, bir parca kirmizi et, salata
1 lt su
gece yatmadan da maydanoz suyu icerim
hala acim az yedim ve bugun gunum yollarda gecti bacaklarim tutmuyor. o yetmemis gibi bi de bizim burda buyuk bi park var orda iki tur attim sonra yokus ciktim bayiliyordum resmen.
Menün ve sporun çok güzel, bi de su içmeye alışsan muhteşem olacak 👍

İyi akşamlar herkese,
Çok sık ve dengesiz beslendim bugün, ama toplamda çok değil sanırım 🤔

09:30
Çeyreğin çeyreği ekmek, 1 zeytin, 2 kaşık yumurtasız menemen

13:00
Yarım kase kabak yemeği, 3 mercimek köftesi, yeşillik.

15:30
5 mercimek köftesi, az yufka, turşu, bol yeşillik.

19:00
7 mercimek köftesi, turşu, bol yeşillik 😃

2 litre su, bahçede kızın peşinde koşturdum yarım saat kadar.
mercimek koftesi yarina biraz sislik yapar,cumaya kadar maydanoz falan tuket canim bence canim

kizlar menum
10:00 2 kuru kayisi
11:00 2 ince dilim tam bugday tuzlu kek(ben bunu ekmek niyetine yiyorum,bir buyuk tepside yarim cay bardagi zeytinyagi var),2 haslanmis yum,5 zeytin
13:00 1 tatli kasigi fistik ezmesi
17:30 yarim izgara balik,3-4 kasik karnabahar yemegi,salata
3 litre su
Menüne ve suyuna bayıldım👏

İyi akşamlar kızlar bugün cozuttum reglim gelmek üzere tatlı krizlerimle baş edemiyorum artık
Kahvaltı 09.00
Yarım simit
1 üçgen peynir
4 zeytin

Öğle 12.00
2 kepçe yayla çorbası
Servis kaşığı etli pirinç pilavı

Akşam 16.00
25 tane falan mezgit
Salata

Ara 17 ile 19.30 arası gidip gelip yedim
9 kare beyaz çikolata

Su 2 lt
Spor 30 dk yürüyüş

Selam kızlar bugün;
Kahvaltı 8:00 ; 5 kokteyl domates + 3 küçük salatalık + 2 hindi füme + 75gr peynir
Ara öğün 11:00 ; protein bar + laktozsuz sütle nescafe
Öğlen 12:30 ; salata + tahıllı ton balığı
Akşam 20:00 ; bir kase mercimek çorbası + minicik ekmek içine bir köfte ve bol soğan
2 lt su içtim daha içmeye devam
Şimdi de kahve yapıp yanında şekersiz kuru meyveli bitter çikolata yiyeceğim. Regl oluyor olduğum için canım tatlı istiyor ama

Kızlar menümü yazıp hemen kaçıyorum misafirim var..
Kahvaltı 10.30
Yarım simit
1 yumurta ile sucuklu yumurta

Akşamın saatleri çok karışık Kızlar kimi 5 te kimi 17 45 te.. en iyisi ben hepsine bi saat koyayım 19.30 olsun... çünkü son lokmamı o saatte attım

19.30 da
2 dilim ekmek
3 tavuk şiş
Bol salata
1.5 litre su
Bütüüüünn gün ayaktaydım ölmek üzereyim ( bunu hala mutfağı toparlamak ile uğraşan bir zavallı diyor.. )

Back