• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

evden çalışsam çay demler yanına bir sürü cıslı şey yapardım, işte kafada bitmeyince bazı şeyler, ne spor ne iş hiçbiri engellemiyor beni ama seni tebrik ederim bunu başarabilmen süper :KK9:
Aynen cnm cidden kafada bitirmekte çok önemli, valla bende verdimde koruyamıyorumki 🙃 51 kilo ile mezun oldum şuan 56 oldum geri 🤦

Aynen cnm cidden kafada bitirmekte çok önemli, valla bende verdimde koruyamıyorumki 🙃 51 kilo ile mezun oldum şuan 56 oldum geri 🤦
dikkat etmezsen çıkar aman diyim engellemeye çalış kendini bende 56 ya kadar inip 58-59 arası dengelemiştim bi baktım 71 olmuşum :KK43: şimdi eski kiloma dönmeye uğraşıyorum, alırken anlamıyorsun bile ama verirken canın çıkıyor

dikkat etmezsen çıkar aman diyim engellemeye çalış kendini bende 56 ya kadar inip 58-59 arası dengelemiştim bi baktım 71 olmuşum :KK43: şimdi eski kiloma dönmeye uğraşıyorum, alırken anlamıyorsun bile ama verirken canın çıkıyor
Evet ya çok sinir bozucu gerçekten, burası beni baya dengede tutuyodu aslında ama bi koptum toparlayamadım geri😔

çalışıyo musun? ben çalışıyorum ve bazen iyiki de diyorum yoksa hep evde olsam kilo falan veremezdim, evde olupta kilo verenlere hayranım
bazen akşamları elim gidiyor yiyeceklere o zamanda kendimi ya işe veriyorum yada spora ama ne zamana kadar :işsiz:
Mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum yani full evdeyim 😂😂
Bazen yeme isteğimi çok güzel bastırıyorken bazen saldırı haline dönüyor çözemedim kendimi :silah: :silah:

Mezunum üniversite sınavına hazırlanıyorum yani full evdeyim 😂😂
Bazen yeme isteğimi çok güzel bastırıyorken bazen saldırı haline dönüyor çözemedim kendimi :silah: :silah:
oyyy seni çok iyi anlıyorum, ders çalışırken yeme isteği fazla olabilir tabi, ama şunu düşün üniversiteye gideceksin ve kilolumu olmak istersin ideal kilondamı?
nasıl gidiyor dersler? ne okumak istiyosun?

oyyy seni çok iyi anlıyorum, ders çalışırken yeme isteği fazla olabilir tabi, ama şunu düşün üniversiteye gideceksin ve kilolumu olmak istersin ideal kilondamı?
Kesinliklee can sıkıntısı stres hep yeme isteğimi arttırıyor . Kendimi çok kasmak istemiyorum yeme düzenimi olmayacak kalıplara sokup verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Çünkü kendimi bildim bileli yemeyi seven ve bunu yaşamak için değil zevk için yapan biriydim. İlk amacım bunu yavaş yavaş kırmak o yüzden biraz daha zorlanıyorum.
Bu aralar pek gitmiyor sağlık sorunları sınavın yaklaşması falan bende pek hayra alamet etkiler bırakmıyor ama aşacağımı düşünüyorum hayırlısı 😂
Sınıf öğretmenliği düşünüyorum :KK73:

Kesinliklee can sıkıntısı stres hep yeme isteğimi arttırıyor . Kendimi çok kasmak istemiyorum yeme düzenimi olmayacak kalıplara sokup verdiğim kiloları geri almak istemiyorum. Çünkü kendimi bildim bileli yemeyi seven ve bunu yaşamak için değil zevk için yapan biriydim. İlk amacım bunu yavaş yavaş kırmak o yüzden biraz daha zorlanıyorum.
Bu aralar pek gitmiyor sağlık sorunları sınavın yaklaşması falan bende pek hayra alamet etkiler bırakmıyor ama aşacağımı düşünüyorum hayırlısı 😂
Sınıf öğretmenliği düşünüyorum :KK73:
makarna, pilav, hamur işi, paketli gıda yemesek sorun kalmayacak yada yediğimizde diğer öğünde dengeleyebilsek çok güzel olur bir gün başaracağız öğreneceğiz inanıyorum

sınavı stres yapma canım, öğretmenlikte nerede okuduğunun çok önemi yok, tabi çok çok isim yapmış üniversite hedefin varsa bilemem ama olmazsa da gidebildiğin her yeri yaz derim

her şey gönlüne göre olsun :KK19:

30.03.2021

Kahvaltı 08.30

Yarım tam buğday lavaş
2 yumurta
5 yeşil zeytin
Domates-salatalık-yeşillik
1 bardak kahve

Araöğün 10.00 : 2 adet kuru incir 1 kare bitter çikolata

Öğle Yemeği 11.45

Vanilyalı-Kakaolu besleyici shake

Araöğün 14.00 : 1 orta boy muz

Akşam yemeği 16.00

Kakaolu besleyici shake

3.5 litre su
13.000 adım

*shakeler bir markaya ait öğün yerine geçen shakeler. Kendim hazırlamıyorum. Tartıda vücudumda ödem oldugunu gördüğüm için sıvı beslenmeye ağırlık verdim.

Muhabbete orta yerinden atlayacağım ama üniversiteye hazırlanırken diyete başladım ve üniversiteye gittiğimde müthiş özgüvenliydim. Kilo alınca da büyük bir mobbing yaşadım. Üniversite yaşantısını gerçekten çok etkiliyor kilo. Kiloluyken derslere bile gitmek istemiyordum ve gitmediğim için sınıfta kaldım. Çok önemli bir noktaya değinmişiniz.

Üniversiteye mutlaka ideal kiloda gidin :))

Muhabbete orta yerinden atlayacağım ama üniversiteye hazırlanırken diyete başladım ve üniversiteye gittiğimde müthiş özgüvenliydim. Kilo alınca da büyük bir mobbing yaşadım. Üniversite yaşantısını gerçekten çok etkiliyor kilo. Kiloluyken derslere bile gitmek istemiyordum ve gitmediğim için sınıfta kaldım. Çok önemli bir noktaya değinmişiniz.

iyi yaptınız :))
birde ilk sene kilo alınır diye bir muhabbet var kilolu gidilince üstüne daha da almak kötü olur :(

30.03.2021 Salı menüm
Ellssa Ellssa

08:30 Kahvaltı (bu kahvaltı az geldi yumurta iki olunca leblebiye gerek kalmıyordu)

1 haşlanmış yumurta
peynir
3 zeytin
yarım avuç leblebi

13:00 Öğlen Yemeği
tuzsuz kabak çorbası (evden getirdim ve tuz atmayı unutmuşum )
2 tane kadınbudu köfte

17:00 Son Öğün
1 elma + 1 muz + tarçın
yoğurt
biraz leblebi

Spor: 45 dk eliptik planlıyorum

Su: 2 litre

Ben beden egitimciyim uniye gittiğimde 65 kilo yağsız tamamen kaslı 😍 gittim. birinci sınıfta ise düzeni tutturamamaktan resmen file döndüm. Ama mobing nasıl yapılır ya heralde kiloma.biri laf etse üstünden geçerim😡😡 ikinci yıl tabii düzene soktum daha sağlıklı beslendim.
Mobingi takıldım ve insanlar ne kadar insafsız senin bir anlık dalga gectigin şey karşındaki insanın hayatını etkiliyor belki de hiç mi umursamazlar aklim almiyo

iyi yaptınız :))
birde ilk sene kilo alınır diye bir muhabbet var kilolu gidilince üstüne daha da almak kötü olur :KK43:
O benim işte :olamaz: filinta gittim fil olarak bitirdim ilk yılı :rolleyes::rolleyes: ama işte sporla kilo vermemek gerektiğini yine bende anlamış olun diye anlatıyorum size :işsiz:

Ben beden egitimciyim uniye gittiğimde 65 kilo yağsız tamamen kaslı 😍 gittim. birinci sınıfta ise düzeni tutturamamaktan resmen file döndüm. Ama mobing nasıl yapılır ya heralde kiloma.biri laf etse üstünden geçerim😡😡 ikinci yıl tabii düzene soktum daha sağlıklı beslendim.
Mobingi takıldım ve insanlar ne kadar insafsız senin bir anlık dalga gectigin şey karşındaki insanın hayatını etkiliyor belki de hiç mi umursamazlar aklim almiyo
Ah ah neler yaşadım... İnsanlar yeter ki zayıf noktanızı farketmesin. Zayıf noktadan vurmakta çok başarılıyız. 🥺

genelde karşılaşılan bir durum, şaşırdık mı hayıııııırr :KK70:

sporla neden kilo vermiyoruz onu anlayamadım
Aslında böyle kilo verenler var yediklerini dikkat etmeyip sporu çok yaparak kilo vermeye çalışıyorlar sporu bırakmaları gerektiğinde de bocaliyorlar çünkü çok yemeye alışmış oluyorlar o yüzden diyet sporla desteklenmeli ama sırf sporla zayıflamaya çalışmak sonrası için tehlikeli onu demek istiyorum

Ah ah neler yaşadım... İnsanlar yeter ki zayıf noktanızı farketmesin. Zayıf noktadan vurmakta çok başarılıyız. 🥺
Anlıyorum seni belki bana da yapmaya çalışan olmuştur ama böyle insanları fena benzetrim ortamda ben ve mobingin ona geri çeviririm genelde aslında manipülasyon yapma özelliğim var bunu fark ettiğinden beri yapmıyorum sadece hak edenlere yapıyorum hem ben vicdanen rahatım hem de ortam olarak daha kolay oluyor burcun ne canım çok merak ettim balık mi

Anlıyorum seni belki bana da yapmaya çalışan olmuştur ama böyle insanları fena benzetrim ortamda ben ve mobingin ona geri çeviririm genelde aslında manipülasyon yapma özelliğim var bunu fark ettiğinden beri yapmıyorum sadece hak edenlere yapıyorum hem ben vicdanen rahatım hem de ortam olarak daha kolay oluyor burcun ne canım çok merak ettim balık mi
Hep ulaşmak istediğim kafa yapısındasın şu an ahahhha

Evett balık burcuyum çok mu belli 😂

Back