• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Benim menüm❤️
Saat 12.00: 2 kase yoğurt çorbası
Buharda pişmiş brokoli,kabak,havuç
1 porsiyon yoğurtlu makarna salatası

Saat 16.00:3 kuru kayısı,4 kuru incir,3 ceviz

Saat 23.00:1 elma, biraz roka ve marul ile bitecek.🌼

Kaptanim iyi aksamlar sehre yeni geldim kac gundur sehir dışındaydım is icin, eger mumkunse izne ayrilmak istiyorum önümüzdeki haftalar hep sehir disinda olacagim maalesef.

Kaptanim iyi aksamlar sehre yeni geldim kac gundur sehir dışındaydım is icin, eger mumkunse izne ayrilmak istiyorum önümüzdeki haftalar hep sehir disinda olacagim maalesef.
Ne iş yapıyorsun sen çok merak ettim :KK48: şehir dışına çıkmam gerekiyorsa zaten zor düzen oturtmak ama yine de dikkat et canım ♥️

selamlar:) hemen bugün yediklerimi yazıyorum
kahvaltı
Omlet (1 yumurta, 4 az tuzlu zeytin, 14 gr cheddar, 2 mantar)
ara
1 hurma
öğlen
1 paket altınbaşak, 1 bardak az yağlı süt
ara
1 muz, 1 kaşık kakao
akşam
1,5 tabak sebze çorbası
salata
1 tabak etli kuru fasulye
ayran
spor yok:(
2 lt su
Saatlerini yazmamışsın canım.

ufaktan bir cıs günü olmuş ama azar azar yemişsin, spor olsaydı güzel olurdu:)

karbonhidrat oranı biraz fazla gibi ama kalori ii görünüyor canım:) spor ve suda iise tamamdır:)

bence fena değil, 20:30'daki ekleri öğlen yesen gün içinde eritirdim ama kalori olarak ii gibi. biraz hareket de olsa daha güzel olurmuş.

kaçamak günü olmuş, ahh o börekler pişmese hayat daha güzel olacak.

sabah kalkınca sporu bende hayatıma yerleşirmeye çalışıyorum. başaracağım inşallah. menü de seyahat olduğu için karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
Bugün ipin ucu kaçtı biraz ( buraya yazdıktan sonrada bir iki bişey aşırdım 🙄🙄) toparlayacağım inşallah

İyi geceler kızlar :KK68:

Bugün diyetisyende harika bir sonuç gördüm. Onun tartısına göre 67,7 yim ve geçen haftaya göre 1,4 kilo vermişim. Bunun da 1,3 ü yağdan.

Diyetisyenden sonra da hiç ara vermeden spora gittim. Merak etmeyin diye uğrayayım dedim.

Yarın ve pazar günü maalesef ki çalışıyorum. Gelmem çok zor olacak. Akşamları uğramaya çalışırım ama gelemezsem haberiniz olsun.

Hafta sonu herkes yediklerine dikkat etsin lütfen. Bütün hafta boyunca emek emek verdiğimiz kiloları hafta sonu almanızı istemiyorum.

Ellssa Ellssa canım üçüncülüğünü tebrik ederim harika bir sonuç :nazar::KK9::KK9:

Tebrikler canimm :sampiyon::halay: ben de yarış yapıyorum kadın tum kadinlar kulübüne kafa tutmuş:işsiz::rolleyes:. Ama olsun haftaya yine yarış talep ediyorum :KK76: yenilen pehlivan güreşe doymazmis 😘
Tamam canım ben varım.. Mehtoskuzu Mehtoskuzu gibi seninle de hedefimize ulaşana kadar her hafta yarıştayız.. Kabul mü😜😀😀

Anka Anka cım 2. liğini buruk da olsa tebrik ederim canım. Bu hafta sen kazandın ama haftaya şansın yok çabuk iyileş gel aramıza. Bol bol vitamin al ihmal etme sakın

Yeni gelen arkadaşların hepsinin bilgilerini not aldım. Free listeyi iki haftadır güncelleyemiyorum vakitsizlikten. Ama haftaya deneme süresi dolanlar olacak. Duruma göre onları da listeye alacağım inşallah. O yüzden herkes dikkatli olsun hafta sonu. Herkese iyi geceler, kocaman öpücükler :KK68: :KK68:

İyi geceler kızlar :KK68:

Bugün diyetisyende harika bir sonuç gördüm. Onun tartısına göre 67,7 yim ve geçen haftaya göre 1,4 kilo vermişim. Bunun da 1,3 ü yağdan.

Diyetisyenden sonra da hiç ara vermeden spora gittim. Merak etmeyin diye uğrayayım dedim.

Yarın ve pazar günü maalesef ki çalışıyorum. Gelmem çok zor olacak. Akşamları uğramaya çalışırım ama gelemezsem haberiniz olsun.

Hafta sonu herkes yediklerine dikkat etsin lütfen. Bütün hafta boyunca emek emek verdiğimiz kiloları hafta sonu almanızı istemiyorum.

Ellssa Ellssa canım üçüncülüğünü tebrik ederim harika bir sonuç :nazar::KK9::KK9:
Teşekkür ederim kaptanım🌸
Allah kolaylıklar versin.. Sen merak etme takımın bekçisi burda😜
Hafta sonu cıss felan yok.. Hafta içi de o cısı eritmeye çalışarak hiç kilo verilmezki.. Bu kısır döngüyü hiçbirimiz istemiyoruz.
Haftaya CUMA takımımız ilk 3 e girecek.. Dimi kızlar💃💃💃💃💃💃

selam kizlar
niyetliydim bugun, ödül niyetine de abarttim galiba biraz
19.30 yarim tabak dolma, ceyrek ekmek tost, bir tane baklava
gece yatmadan maydanoz kurunu icerim
Ne ödülü canım. Sen kendine ceza vermişsin.. Ödül insanı mutlu eder. Sen mutlu oldunmu cısları yiyerek😕

Back