- 4 Şubat 2020
- 102
- 349
- 53
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaptan izne ayırdı canım bugün seni.kolay gelsin işlerindeKaptanim iyi aksamlar sehre yeni geldim kac gundur sehir dışındaydım is icin, eger mumkunse izne ayrilmak istiyorum önümüzdeki haftalar hep sehir disinda olacagim maalesef.
Ne iş yapıyorsun sen çok merak ettimKaptanim iyi aksamlar sehre yeni geldim kac gundur sehir dışındaydım is icin, eger mumkunse izne ayrilmak istiyorum önümüzdeki haftalar hep sehir disinda olacagim maalesef.
Aaa çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?Yok canım anka korona oldu ondan oldu![]()
Saatlerini yazmamışsın canım.selamlar:) hemen bugün yediklerimi yazıyorum
kahvaltı
Omlet (1 yumurta, 4 az tuzlu zeytin, 14 gr cheddar, 2 mantar)
ara
1 hurma
öğlen
1 paket altınbaşak, 1 bardak az yağlı süt
ara
1 muz, 1 kaşık kakao
akşam
1,5 tabak sebze çorbası
salata
1 tabak etli kuru fasulye
ayran
spor yok![]()
2 lt su
Teşekkürler canımtebrikler canim supersin![]()
Geçmiş olsun iyi umarım hafif atlatırsın
AA ciddi misin çok geçmiş olsun canım haberim yoktu kaptanla yarisiyorsunuz ya hirslandin verdin sandımAllah acil şifalar versin
Sağolun kızlar baya ağır geçti de çok şükür artık ateş olmayınca diğer şikayetler de geçer zamanla inşallahAaa çok geçmiş olsun canım şimdi nasılsın?
Bugün ipin ucu kaçtı biraz ( buraya yazdıktan sonrada bir iki bişey aşırdımufaktan bir cıs günü olmuş ama azar azar yemişsin, spor olsaydı güzel olurdu:)
karbonhidrat oranı biraz fazla gibi ama kalori ii görünüyor canım:) spor ve suda iise tamamdır:)
bence fena değil, 20:30'daki ekleri öğlen yesen gün içinde eritirdim ama kalori olarak ii gibi. biraz hareket de olsa daha güzel olurmuş.
kaçamak günü olmuş, ahh o börekler pişmese hayat daha güzel olacak.
sabah kalkınca sporu bende hayatıma yerleşirmeye çalışıyorum. başaracağım inşallah. menü de seyahat olduğu için karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
İnşallah canım sağlıkla atlar insallahhSağolun kızlar baya ağır geçti de çok şükür artık ateş olmayınca diğer şikayetler de geçer zamanla inşallah![]()
Tamam canım ben varım..Tebrikler canimmben de yarış yapıyorum kadın tum kadinlar kulübüne kafa tutmuş
. Ama olsun haftaya yine yarış talep ediyorum
yenilen pehlivan güreşe doymazmis
![]()
Teşekkür ederim kaptanımİyi geceler kızlar![]()
Bugün diyetisyende harika bir sonuç gördüm. Onun tartısına göre 67,7 yim ve geçen haftaya göre 1,4 kilo vermişim. Bunun da 1,3 ü yağdan.
Diyetisyenden sonra da hiç ara vermeden spora gittim. Merak etmeyin diye uğrayayım dedim.
Yarın ve pazar günü maalesef ki çalışıyorum. Gelmem çok zor olacak. Akşamları uğramaya çalışırım ama gelemezsem haberiniz olsun.
Hafta sonu herkes yediklerine dikkat etsin lütfen. Bütün hafta boyunca emek emek verdiğimiz kiloları hafta sonu almanızı istemiyorum.
Ellssa canım üçüncülüğünü tebrik ederim harika bir sonuç
![]()
Ne ödülü canım. Sen kendine ceza vermişsin.. Ödül insanı mutlu eder. Sen mutlu oldunmu cısları yiyerekselam kizlar
niyetliydim bugun, ödül niyetine de abarttim galiba biraz
19.30 yarim tabak dolma, ceyrek ekmek tost, bir tane baklava
gece yatmadan maydanoz kurunu icerim
Evet başlamam lazımSana terlemeli spor lazım canım
Ya arkadaş yaaBireyselde 3.olmuşummmm
Bian takımda mı derece aldı dedim ama olmamış.. Hadi kızlar haftaya takımı dereceye sokalım..
Souldfly canım sonuncu olmuşsun maalesef.. 2 topiğe yazman gerekiyor.. Unutma olur mu?
Teşekkürler tatlımMerhaba canım öncelikle bu haftaki başarın için tebrikler
listede yokum ama hedefimi yazayım bana da motivasyon olsun 65.0'ı hedefliyorum:)