Teşekkür ederim balımTebrikler canım
Yok canım anka korona oldu ondan olduTebrik ederim canım ilk üçtesinyalnız anka baya hırs yapmış ikinci olmuş bu hafta
Benim hedefim 88 olmakBen haftalık hedefleri not aldım.berceste_ senin kaçtı?
Diğer arkadaşlar da yazın haftaya CUMA hedefinizi.. Not alıyorum..
canım yazdıktan sonra evden çıkmıştım, diğer hafta o şekilde göndereyim.Canım yazdığın kağıda kullanıcı adını yazman lazım
Geçmiş olsun iyi umarım hafif atlatırsınYok canım anka korona oldu ondan oldu
tebrikler canim supersinBireyselde 3.olmuşummmm
Bian takımda mı derece aldı dedim ama olmamış.. Hadi kızlar haftaya takımı dereceye sokalım..
@Souldfly canım sonuncu olmuşsun maalesef.. 2 topiğe yazman gerekiyor.. Unutma olur mu?
AA ciddi misin çok geçmiş olsun canım haberim yoktu kaptanla yarisiyorsunuz ya hirslandin verdin sandımYok canım anka korona oldu ondan oldu
Tebrikler canimmBireyselde 3.olmuşummmm
Bian takımda mı derece aldı dedim ama olmamış.. Hadi kızlar haftaya takımı dereceye sokalım..
@Souldfly canım sonuncu olmuşsun maalesef.. 2 topiğe yazman gerekiyor.. Unutma olur mu?
ufaktan bir cıs günü olmuş ama azar azar yemişsin, spor olsaydı güzel olurdu:)26 Mart cuma menüm
Kahvaltı 11.30
1 pors menemen
Çeyrek beyaz ekmek
3 zeytin
1 kk süzme peynir
Öğle 16.30
Yarım hamburger bigking
2 soğan halkası
3 ince dilim patates kızartması
Ara 19.00
Yarım dilim kakaolu kek
250 ml süt
Su 2 lt
Spor yok
Bugünde böyle oldu yinede herşeyden azcık yediğim için mutluyum.
karbonhidrat oranı biraz fazla gibi ama kalori ii görünüyor canım:) spor ve suda iise tamamdır:)12.00
-2 yumurta
-3 yk yulaf lapası
- 2yk lor peynir
-1 yk erik marmelatı
- 2 dilim sucuk
- 5 6 dilim kızarmış patates
- çeyrek simit
14.20: türk kahvesi
16.45: 1 lahmacun + ayran
20.00: 1 elma +Türk kahvesi
bence fena değil, 20:30'daki ekleri öğlen yesen gün içinde eritirdim ama kalori olarak ii gibi. biraz hareket de olsa daha güzel olurmuş.Selam kızlar
Kahvaltı 08.30
1,5 parça krep
1 çk bal + 1 tk kaymak
8 zeytin
3 kiraz domates
18.45
1 kase tarhana çorbası
8 yk basmati pirinç pilavı
8 yk tavuk sote
Salata
20.30
Filtre kahve demliyorum
1 tane küçük ekler yicem.
1 lt su
1000 adım
Sabah 85.6 çıkmıştım. Yarına kadar kendime müsade ediyorum. Haftaya cumaya kadar 84 kiloyu hedefliyorum. Hadi bakalım, risk budur
kaçamak günü olmuş, ahh o börekler pişmese hayat daha güzel olacak.İyi akşamlar,
12:30
1 tabak mercimek çorbası, çeyreğin yarısı ekmek.
16:00
1 dilim ıspanaklı börek, 1 elma
18:00
2 dilim ıspanaklı börek
1 dilim revani
Birazdan 1 elma, 1 portakal yiyeceğim.
2 litre su, spor yok
sabah kalkınca sporu bende hayatıma yerleşirmeye çalışıyorum. başaracağım inşallah. menü de seyahat olduğu için karbonhidrat ağırlıklı olmuş.Kızlar selam
Kahvalti 10
1 omlet
Ara ogun 15.00
Yarim yufkadan gözleme
Aksam yemegi
1 meyve suyu 200ml yarım yufkadan peynirli gozleme
Yolda olduğumuz için böyle
Su 1lt ictim
Sabah uyanınca 6dk hit cardio yaptim
Merhaba canım öncelikle bu haftaki başarın için tebriklerBen haftalık hedefleri not aldım.berceste_ senin kaçtı?
Diğer arkadaşlar da yazın haftaya CUMA hedefinizi.. Not alıyorum..
biraz az olmuş gerçekten canım ama kilo vermek adına ii bir şey sanırım. :)Sabah 1 yumurta 1 zeytin bolca tere
Ara sade neskafe
Öğle yok
Akşam yoğurt bol salata
Su 1 litre suyu ikiye tamamlarım
Ben bugün hicbirsey yiyemedim bilerek yapmadım okula gittim spora ara verdim bugün
Aslında öğle ve araları es geçmek iyi bir şey değil ama okula gittim ve geldiğimde hasta gibiydim (ki yemek yemedigim içinmiş ama gözüm almadı yattım sadece) şuan yesilcayimi iciyorumve kuru kayısi da var yanındabiraz az olmuş gerçekten canım ama kilo vermek adına ii bir şey sanırım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?