Öyle tabii ama kilo bu hafta güzel gider diye düşündüm ama sporlarim ve diyetim çok iyiydiTebrikler canım
Tebrikler canım
Tebrikler canım
Olsun canım. Sonuçta sen de verdin.. 300 gram da olsa pis yağlar eksilmekte.. Aynen devam her hafta eksilen kilolarımız, artan özgüvenimiz olacak
Bacım sende koşmadın uçtun ya bu hafta maşallah o neydi gızzTebrikler canım
E ben de sana yetişmeye çalışayım o halde koşa koşa.. Dur yerinde sakın kıpraşma
Tebrikler canım
Canım geçmişi okumuyomusun? Bir önceki sayfada kaptanın kilosu.. Koş bak hemenLAydLiNe , canım kaç oldun bu hafta, beni geçtin mi merak içindeyim
İlk günler dikkat edemesemde son günler dümeni doğrultma ya çalıştım, senin beni geçeceğini düşünerek hırslandım. Ama çok ta veremedim
Sana terlemeli spor lazım canımValla bilemedim bende son 2,3 gündür de midemde bişe bile kalmıyor ilginç
O zaman haftaya da sen uçuştasın balımÖyle tabii ama kilo bu hafta güzel gider diye düşündüm ama sporlarim ve diyetim çok iyiydi
Gerçi adet haftam ve adet olamadım bu hafta da olmazsam atlayacak büyük ihtimal
Sağlıklı olalım da kilolar gider bir şekilde
Ay ben sana kıpraşma diyorum sen ne diyosunBacım sende koşmadın uçtun ya bu hafta maşallah o neydi gızzanacımm hemen harekete geçmeliyim atlamalıyım zıplamalıyım yatıp yuvarlanma modundan cıkmalıyım
İnşallah canım yaBu günü unutma
Hedefe ulaştığında hatırlatacağım sana
Beni dün poğaçamdan ettinAy ben sana kıpraşma diyorum sen ne diyosun
Bu hafta tek hareketin sağından soluna solundan sağına dönmek olsun.. Tabi yatarken
AbooooBeni dün poğaçamdan ettinbunun üstüne nasıl yatarım ben horona kaçarr
Ay beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallahAbooookadının içindeki canavarı uyandırdım ben ne ettim
Hu huu canımmm horon seni çok yorar bak kıyamam sanabak yataraktan poğaça da yiyebilirsin sonuçta o da hareket.. Çene hareketi
Geçmiş o kadar hızlı birikiyor ki yetişemiyorum canımCanım geçmişi okumuyomusun? Bir önceki sayfada kaptanın kilosu.. Koş bak hemen
68.5 oldu sanırım canımGeçmiş o kadar hızlı birikiyor ki yetişemiyorum canım
Aslında bakmıştım ama göremedim
Geçmiş o kadar hızlı birikiyor ki yetişemiyorum canım
Aslında bakmıştım ama göremedim
Ooo maşallah68.5 oldu sanırım canım
68.5 oldu sanırım canım
Daha ne olucakti acaba canim koskoca 2 kg gitmiş
Gördüm kaptanım, tebrik ederimAysegul 6666 sonuç bu canım. Haftaya bana yetişmeni istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?