Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Tebrikler canım

Olsun canım. Sonuçta sen de verdin.. 300 gram da olsa pis yağlar eksilmekte.. Aynen devam her hafta eksilen kilolarımız, artan özgüvenimiz olacak
Öyle tabii ama kilo bu hafta güzel gider diye düşündüm ama sporlarim ve diyetim çok iyiydi
Gerçi adet haftam ve adet olamadım bu hafta da olmazsam atlayacak büyük ihtimal
Sağlıklı olalım da kilolar gider bir şekilde

Tebrikler canım

E ben de sana yetişmeye çalışayım o halde koşa koşa.. Dur yerinde sakın kıpraşma

Tebrikler canım
Bacım sende koşmadın uçtun ya bu hafta maşallah o neydi gızz anacımm hemen harekete geçmeliyim atlamalıyım zıplamalıyım yatıp yuvarlanma modundan cıkmalıyım

Canım geçmişi okumuyomusun? Bir önceki sayfada kaptanın kilosu.. Koş bak hemen

O zaman haftaya da sen uçuştasın balım

Bacım sende koşmadın uçtun ya bu hafta maşallah o neydi gızz anacımm hemen harekete geçmeliyim atlamalıyım zıplamalıyım yatıp yuvarlanma modundan cıkmalıyım
Ay ben sana kıpraşma diyorum sen ne diyosun
Bu hafta tek hareketin sağından soluna solundan sağına dönmek olsun.. Tabi yatarken

Aaa kilomu değiştirmeyi unutmuşum beenn.. Hemen koşayımmm

Epilasyon günleri başladı

Yani ay Başak burcunda... Bugün 06:24 ten 28 Mart 08:22 ye kadar süre..

Bu sürede yapılan epilasyon tüylerin azalmasını sağlar..

Kabızlık yapan ürünlerden uzak duralım.. Ağır yiyecekler mideyi ve bağırsağı fazla yorar bu günlerde.. Mümkünse açlık iyi gelir.

Tamda kandile rastladı. Yarın kandil ve oruç tutucam nasipse..

Stresten uzak durmaya çalışalım. Ufak şeyler aklımıza fazla takılır bu günlerde. Boşuna zaman kaybı olur. Hobilerinize yönlenin bunun yerine... Kitap okuyun dans edin mesela..

Maya maskesi yapıcam ben hem saçıma hem cildime ve tabikii epilasyon

Beni dün poğaçamdan ettin bunun üstüne nasıl yatarım ben horona kaçarr
Aboooo kadının içindeki canavarı uyandırdım ben ne ettim

Hu huu canımmm horon seni çok yorar bak kıyamam sana bak yataraktan poğaça da yiyebilirsin sonuçta o da hareket.. Çene hareketi

Aboooo kadının içindeki canavarı uyandırdım ben ne ettim

Hu huu canımmm horon seni çok yorar bak kıyamam sana bak yataraktan poğaça da yiyebilirsin sonuçta o da hareket.. Çene hareketi
Ay beni güldürdün Allah'ta seni güldürsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…