- 21 Kasım 2018
- 3.637
- 4.992
- 83
- 36
Yok canim zaten yazlik kışlık valiz derken birde o eksik olsunTebrikler canımTartını yanında götürüp dikkat edersen sorun olmazdı aslında

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canim zaten yazlik kışlık valiz derken birde o eksik olsunTebrikler canımTartını yanında götürüp dikkat edersen sorun olmazdı aslında
Tam bugüne planladığım şey tatil için tabideEpilasyon günleri başladı
Yani ay Başak burcunda... Bugün 06:24 ten 28 Mart 08:22 ye kadar süre..
Bu sürede yapılan epilasyon tüylerin azalmasını sağlar..
Kabızlık yapan ürünlerden uzak duralım.. Ağır yiyecekler mideyi ve bağırsağı fazla yorar bu günlerde.. Mümkünse açlık iyi gelir.
Tamda kandile rastladı. Yarın kandil ve oruç tutucam nasipse..
Stresten uzak durmaya çalışalım. Ufak şeyler aklımıza fazla takılır bu günlerde. Boşuna zaman kaybı olur. Hobilerinize yönlenin bunun yerine... Kitap okuyun dans edin mesela..
Maya maskesi yapıcam ben hem saçıma hem cildime ve tabikii epilasyon![]()
Yaparpessinus canım
polokey2244 benden zayıftı onu geçtim,
Aysegul 6666 ilk geldiğinde benden fazlaydı kilosu önce o beni geçti mezun oldu, şimdi ben onu yeniden geçtim. Sıra sana geldi haberin olsun
![]()
![]()
Seni de geçeceğim eğer ara verirsen ve ben seni geçmeyi hiç istemem
Kötü kaptan Ebru![]()
gerçekten de dünkü kabak detoksundan sonra bugün yediğim yemek çok ağır geldi, insan hemen mi alışır hafif beslenmeye bilemedimEpilasyon günleri başladı
Yani ay Başak burcunda... Bugün 06:24 ten 28 Mart 08:22 ye kadar süre..
Bu sürede yapılan epilasyon tüylerin azalmasını sağlar..
Kabızlık yapan ürünlerden uzak duralım.. Ağır yiyecekler mideyi ve bağırsağı fazla yorar bu günlerde.. Mümkünse açlık iyi gelir.
Tamda kandile rastladı. Yarın kandil ve oruç tutucam nasipse..
Stresten uzak durmaya çalışalım. Ufak şeyler aklımıza fazla takılır bu günlerde. Boşuna zaman kaybı olur. Hobilerinize yönlenin bunun yerine... Kitap okuyun dans edin mesela..
Maya maskesi yapıcam ben hem saçıma hem cildime ve tabikii epilasyon![]()
Hadi inşallah bu sefer haftasonu da dikkat edecem cumartesi ödül günüm pazar günü normal diyet yapıyordum pazartesiden itibaren sıkı diyet yaptiriyordu bu hafta diyetisyene diyecem biraz farklilastirsin listeyi bir de kabız oldum bu hafta ne yaptıysam olmadı diyetisyen keten tohumu başlattı biraz o iyi geldi bu sabah haftaya 88 kilo olacam insallahO zaman haftaya da sen uçuştasın balım![]()
Ben saldım zaten canım gelebilir benim kilolara. Umarım toparlarım biraz. Azmimi geri istiyorum hiç yok bu aralar
Ama çok normal değil mi ? Çocuk iyileşsin normale döneceksin benceBen saldım zaten canım gelebilir benim kilolara. Umarım toparlarım biraz. Azmimi geri istiyorum hiç yok bu aralar
Canım yoğunluğun ve buna bağlı stresim çok fazla. Bu dönem benim neyimeyse iki e twinning projesine başladım ikisinde de kurucu üyeyim ve çoook fazla işi var üstüne AÖF sinavlarim yaklaştı bu sene bu bir de açık öğretim işine girdim.ustune çocuklar da olunca toparlayamadimAma çok normal değil mi ? Çocuk iyileşsin normale döneceksin bence![]()
Yok ya ben bu yaz çok güzel olacam sonuçta 90 li kilolardan kurtuldum ve eski pantolonların içine girmek mutlu ediyor ama en önemlisi 70 li kilolarda alışveriş yapacam tüm giydiklerini degistirecemBugün bi arkadaş yazmış diyor ki,yazlıkları deneyim dedim, üzerime olan tek şey güneş gözlüğü...bu sonu görmemek için benim de bir an önce vermem lazım bu kiloları
![]()
Azmine hayran kaldım etwining projesi çok meşakkatli zaten bir de kurucu üyesi olmak daha zor bizim okulda da var arkadaş ordan biliyorum. Kilo olayına gelirsek yaptığın diyeti normalleştirsek yani eziyetten çok normal beslenme gibi görürsen daha kolay olur mesela ben okulda hiç yemek yememek kolay geliyor zaman hacamamak açısından yani yine kandırmaca yapiyorumCanım yoğunluğun ve buna bağlı stresim çok fazla. Bu dönem benim neyimeyse iki e twinning projesine başladım ikisinde de kurucu üyeyim ve çoook fazla işi var üstüne AÖF sinavlarim yaklaştı bu sene bu bir de açık öğretim işine girdim.ustune çocuklar da olunca toparlayamadim
Bu sene kendi koşullarımı zorlayıp kabugumdan sıyrılmak istedim ama tükenmişlik getirdi beraberinde. Kendimi az daha iyi hissetmek güzel şeyler yapacağım da işte onu beceremiyorum. Ayrıca proje işleri yorucu falan ama bir şeyleri başarabildigini görmek de çok iyi geliyorAzmine hayran kaldım etwining projesi çok meşakkatli zaten bir de kurucu üyesi olmak daha zor bizim okulda da var arkadaş ordan biliyorum. Kilo olayına gelirsek yaptığın diyeti normalleştirsek yani eziyetten çok normal beslenme gibi görürsen daha kolay olur mesela ben okulda hiç yemek yememek kolay geliyor zaman hacamamak açısından yani yine kandırmaca yapiyorum![]()
Canım dönem dönem hepimizde oluyor, tamamen salmadan biraz rölantide kalmak iyi geliyor böyle zamanlarda. Vücudun dinlenince yeniden takarsın vitesi 2 ye 3 e 4 eBen saldım zaten canım gelebilir benim kilolara. Umarım toparlarım biraz. Azmimi geri istiyorum hiç yok bu aralar
Ama diyet olayı bırakılacak bir şey değil bazen yorucu oluyor kısıtlanmak ama seni yoran başka durumlar ve diyeti bırakmak için bahane olacak kilo aldiginda da daha mutsuz olacaksın kendimden biliyorumBu sene kendi koşullarımı zorlayıp kabugumdan sıyrılmak istedim ama tükenmişlik getirdi beraberinde. Kendimi az daha iyi hissetmek güzel şeyler yapacağım da işte onu beceremiyorum. Ayrıca proje işleri yorucu falan ama bir şeyleri başarabildigini görmek de çok iyi geliyor