Tebrik ederim canımAslında daha çok bekliyordum ama buna da şükür diyet yapıp kilo aldığım dönemleri de biliyorum
Fark 300
kizlar tartildim geldim
Gecen hafta: 84.2
bu hafta: 83.7
fark: 0.5 kg (% 0.564)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrik ederim canımAslında daha çok bekliyordum ama buna da şükür diyet yapıp kilo aldığım dönemleri de biliyorum
Fark 300
kizlar tartildim geldim
Kaptanım valla tam görseli düzenledim gruba atıcam müdür geldi arşive indik aha şimdi geldim 2014ten beri dosyaları taradı hala sistemi tarıyorum bulamadık aradığımızı
Tabi beni üzebilir mi üzemez çünkü 2 kilo vermişim bu hafta![]()
50 li kilolar superHayırlı cumalar kızlar.
Geçen hafta:58.4kg
Bugün Eki Görüntüle 2809916
Fark -200gr.
Tam yine kg direnişe geçti derken eksi gördüm çok şükür.
Bu arada kg veren herkese kocaman tebrikler...
Harikaaa Tebrikler canım
Tebrikler canımgunaydin kizlaaarrrr
gecen cuma: 66.1
bu cuma: 64.4
-1.700 gr
gecen haftaki hezimetten sonra iyi geldi.
Tebrikler canımGunaydin kizlar
Geçen hafta 60.20
Bu kadar oldu![]()
Tebrikler canım
Menülerine düzenli spor da ekleme zamanı gelmiş canım. Menün de daha güzel olursa tıkır tıkır gider o kilolar inşallah.Günaydın kızlar
Geçen hafta 66.35
Bugün
Hayır balım görmedim. Geçen Cuma dan bu yana tartılmadım hiç ama uyuyakalınca acaba daha fazla gidermiydi acaba ödem olmuşmudur diye üzüldüm..Canım neden üzüldün ki sonuç gayet güzel. Daha iyi bir sonuç mu görmüştün? Öyle bile olsa haftaya etkiler. Görmeyeyim öyle üzgün emojiler
Tebrikler kaptanım
Tebrikler canımGeçen hafta:72.20
Bu hafta:70.55
An itibariyle vücut kitle indeksim normallll![]()
Tatlım bırakırsan daha fazla alırsın. Burdan uzaklaşma.Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Neden böyle olduki.. Haftaya cıslı başladın ondan mı oldu acaba?Eki Görüntüle 2809771
Yani verdim diye düşünüyordum ama ellerim ayaklarım çok şiş ödem olabilir, çünkü bu hafta çok dikkat ettim.
Hepbirlikte görücez inşallah balımÇok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için , görmeyi o kadar çok istiyorum ki🏌![]()
Bugün yeni bir sayfa açtın canın. Bir cenaze atlattın ve evinde değildin. Şimdi evindesin kendi düzenindesin..2hafta önce 78.1 dim..
+600 gr beni çok üzdü.
Çoğunluğun ödem olduğuna kendimi inandırıp moral bozmadan ödem atmak için uğraşacağım varmı öneriniz?
Tebrikler canımAslında daha çok bekliyordum ama buna da şükür diyet yapıp kilo aldığım dönemleri de biliyorum
Fark 300
Tebrikler canımkizlar tartildim geldim
Tebrikler canımEki Görüntüle 2809815
Ellssa
LAydLiNe
geçen hafta:66,9
bu hafta: 65,8
aslında 66,1 e kadar inmiştim hafta sonu kaçırınca 66,9 a kadar gördüm o yüzden çok verebildim gibi göremedim kendimi, haftayada böyle devam edebilirim inşallah
Tartını yanında götürüp dikkat edersen sorun olmazdı aslındaKaptanım bugün aksam yola cikicaz 7 yada 8 nisanda evde olucaz sanırım 12 gün Ankara Antalya karışımı tamamen kopacağımi düşünmüyorum burdan sadece tartilamayabilirim belki
Tebrikler canımEki Görüntüle 2809837
Günaydın kızlar
geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500 gr.
Aslında daha cok bekliyordum ama regl dönemi sanırım ödem oluyo. Buna da şükür
E ben de sana yetişmeye çalışayım o halde koşa koşa.. Dur yerinde sakın kıpraşmaValla hayretle izliyorum gidişin pardon uçuşun mükemmelllama yetişcem canısı az kaldı
Bide şöyle bak ilk başladığımızda fark 5 kilo ikeeen bugün fark 3.5 kilo koşa koşa geliyorum
Ver dondurma emojisini![]()
![]()
Tebrikler canımBugünkü tartım
Az belki -700 gr ama onca kaçamağı bir şekilde toparlamışım neyseki![]()
Tebrikler canımKaptanım valla tam görseli düzenledim gruba atıcam müdür geldi arşive indik aha şimdi geldim 2014ten beri dosyaları taradı hala sistemi tarıyorum bulamadık aradığımızı
Tabi beni üzebilir mi üzemez çünkü 2 kilo vermişim bu hafta![]()
Tebrikler canımHayırlı cumalar kızlar.
Geçen hafta:58.4kg
Bugün Eki Görüntüle 2809916
Fark -200gr.
Tam yine kg direnişe geçti derken eksi gördüm çok şükür.
Bu arada kg veren herkese kocaman tebrikler...
Tebrikler canım19 Mart cuma 57.6
26 Mart cuma 57.3
Fark - 300gr
Olsun canım. Sonuçta sen de verdin.. 300 gram da olsa pis yağlar eksilmekte.. Aynen devam her hafta eksilen kilolarımız, artan özgüvenimiz olacakHarikaaa Tebrikler canımemeğinin karşılığını aldın
bu arada yarışı sen kazandın dedim ya bak ben sadece 300 Gr verdim
benim metobolizma böyle işte eskiden olsa iyi kilo verebilirdim bu diyete ama devam diyetisyen tartı günü yarın bakalım ne olacak
Valla bilemedim bende son 2,3 gündür de midemde bişe bile kalmıyor ilginçTebrikler kaptanım
Tebrikler canım
Tatlım bırakırsan daha fazla alırsın. Burdan uzaklaşma.
Neden böyle olduki.. Haftaya cıslı başladın ondan mı oldu acaba?