• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Uyuyakalmışım yaa😞😞 hemen tartıldım ama acaba uyumaktan şişmiyim ödem oldu mu acaba yaa 😰😰 ayy fotosunu agayım hemen kilomun.

19 Mart cuma 57.6
26 Mart cuma 57.3
Fark - 300gr

Eklentiler

• IMG_20210326_111215.webp
    IMG_20210326_111215.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 18
Geçen hafta kilom 83,6
Bu hafta 81,5
Giden kilo 2,1
😞😞😰

Eki Görüntüle 2809942
Harikaaa Tebrikler canım ♥️ emeğinin karşılığını aldın :KK36: bu arada yarışı sen kazandın dedim ya bak ben sadece 300 Gr verdim :KK14::kızgın: benim metobolizma böyle işte eskiden olsa iyi kilo verebilirdim bu diyete ama devam diyetisyen tartı günü yarın bakalım ne olacak

gunaydin kizlaaarrrr
gecen cuma: 66.1
bu cuma: 64.4 :KK68:
-1.700 gr
gecen haftaki hezimetten sonra iyi geldi.
Tebrikler canım🌸
Gunaydin kizlar
Geçen hafta 60.20
Bu kadar oldu 🤷‍♀️
Tebrikler canım🌸
Tebrikler canım🌸
Günaydın kızlar
Geçen hafta 66.35
Bugün
Menülerine düzenli spor da ekleme zamanı gelmiş canım. Menün de daha güzel olursa tıkır tıkır gider o kilolar inşallah.

Canım neden üzüldün ki sonuç gayet güzel. Daha iyi bir sonuç mu görmüştün? Öyle bile olsa haftaya etkiler. Görmeyeyim öyle üzgün emojiler
Hayır balım görmedim. Geçen Cuma dan bu yana tartılmadım hiç ama uyuyakalınca acaba daha fazla gidermiydi acaba ödem olmuşmudur diye üzüldüm..

Tebrikler kaptanım🌸
Geçen hafta:72.20
Bu hafta:70.55
An itibariyle vücut kitle indeksim normallll :KK76::KK76::KK76:
Tebrikler canım🌸
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Tatlım bırakırsan daha fazla alırsın. Burdan uzaklaşma.

Eki Görüntüle 2809771

Yani verdim diye düşünüyordum ama ellerim ayaklarım çok şiş ödem olabilir, çünkü bu hafta çok dikkat ettim.
Neden böyle olduki.. Haftaya cıslı başladın ondan mı oldu acaba?

Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için , görmeyi o kadar çok istiyorum ki🏌⛳
Hepbirlikte görücez inşallah balım💝
2hafta önce 78.1 dim..
+600 gr beni çok üzdü.
Çoğunluğun ödem olduğuna kendimi inandırıp moral bozmadan ödem atmak için uğraşacağım varmı öneriniz?
Bugün yeni bir sayfa açtın canın. Bir cenaze atlattın ve evinde değildin. Şimdi evindesin kendi düzenindesin..
Hadi bakalım hem hedef hem de haftalık yarışımız başlasın😍😍
Aslında daha çok bekliyordum ama buna da şükür diyet yapıp kilo aldığım dönemleri de biliyorum
Fark 300
Tebrikler canım🌸
kizlar tartildim geldim
Gecen hafta: 84.2
bu hafta: 83.7
fark: 0.5 kg (% 0.564)
Tebrikler canım🌸

Ellssa Ellssa LAydLiNe LAydLiNe

geçen hafta:66,9
bu hafta: 65,8

aslında 66,1 e kadar inmiştim hafta sonu kaçırınca 66,9 a kadar gördüm o yüzden çok verebildim gibi göremedim kendimi, haftayada böyle devam edebilirim inşallah
Eki Görüntüle 2809815
Tebrikler canım🌸

Kaptanım bugün aksam yola cikicaz 7 yada 8 nisanda evde olucaz sanırım 12 gün Ankara Antalya karışımı tamamen kopacağımi düşünmüyorum burdan sadece tartilamayabilirim belki
Tartını yanında götürüp dikkat edersen sorun olmazdı aslında

Eki Görüntüle 2809837
Günaydın kızlar
geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500 gr.
Aslında daha cok bekliyordum ama regl dönemi sanırım ödem oluyo. Buna da şükür
Tebrikler canım🌸

Valla hayretle izliyorum gidişin pardon uçuşun mükemmelll :KK57: ama yetişcem canısı az kaldı
Bide şöyle bak ilk başladığımızda fark 5 kilo ikeeen bugün fark 3.5 kilo koşa koşa geliyorum
Ver dondurma emojisini :KK48: :dondurma::dondurma::dondurma:
E ben de sana yetişmeye çalışayım o halde koşa koşa.. Dur yerinde sakın kıpraşma😀😀😀

Bugünkü tartım 😊
Az belki -700 gr ama onca kaçamağı bir şekilde toparlamışım neyseki🌼
Tebrikler canım🌸

Kaptanım valla tam görseli düzenledim gruba atıcam müdür geldi arşive indik aha şimdi geldim 2014ten beri dosyaları taradı hala sistemi tarıyorum bulamadık aradığımızı

Tabi beni üzebilir mi üzemez çünkü 2 kilo vermişim bu hafta :KK71:
Tebrikler canım🌸

Hayırlı cumalar kızlar.
Geçen hafta:58.4kg
Bugün Eki Görüntüle 2809916
Fark -200gr.
Tam yine kg direnişe geçti derken eksi gördüm çok şükür.
Bu arada kg veren herkese kocaman tebrikler...
Tebrikler canım🌸

19 Mart cuma 57.6
26 Mart cuma 57.3
Fark - 300gr
Tebrikler canım
Harikaaa Tebrikler canım ♥️ emeğinin karşılığını aldın :KK36: bu arada yarışı sen kazandın dedim ya bak ben sadece 300 Gr verdim :KK14::kızgın: benim metobolizma böyle işte eskiden olsa iyi kilo verebilirdim bu diyete ama devam diyetisyen tartı günü yarın bakalım ne olacak
Olsun canım. Sonuçta sen de verdin.. 300 gram da olsa pis yağlar eksilmekte.. Aynen devam her hafta eksilen kilolarımız, artan özgüvenimiz olacak🌿🌿🌿💃💃💃

LAydLiNe LAydLiNe , canım kaç oldun bu hafta, beni geçtin mi merak içindeyim :KK17:
İlk günler dikkat edemesemde son günler dümeni doğrultma ya çalıştım, senin beni geçeceğini düşünerek hırslandım. Ama çok ta veremedim 🙄

Back