YaaTartılamazsan sorun olur canım. Bu hafta seni listede izne ayırıyorum ama diyeti bırakmıyorsun. Dönüşte tekrar listeye alacağım seni. Hatta tatilde daha dikkatli olmanı istiyorum. Çünkü izne ayrıldığın kilonun üstünde olursan listeye giremiyorsun.
Fotoyu eklemeyi unutmuşumSelam kızlar. Geçen hafta 85.3'tüm. Bugün reglim ve aç karna unuttum, kahvaltıdan sonra tartındım.
Haftaya unutma sakın tamam mıSelam kızlar. Geçen hafta 85.3'tüm. Bugün reglim ve aç karna unuttum, kahvaltıdan sonra tartındım.
Hatırlatıcı kurucamHaftaya unutma sakın tamam mı
Eki Görüntüle 2809837
Günaydın kızlar
geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500 gr.
Aslında daha cok bekliyordum ama regl dönemi sanırım ödem oluyo. Buna da şükür
Valla hayretle izliyorum gidişin pardon uçuşun mükemmelllSenden daha zayıf olmanın keyfini çıkartıyorum şu an
İyiyim kaptanım evdeydim 1 haftadır, müdürlükte pozitifler arttı eve yolladılar bizi, pazartesi başlıcam geri amacandy_candy Aysegul 6666 kızlar bildirim yapmayı unutmayın lütfen.
K krtp86 canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor, iyi misin?
ben 3 aydir burdayim sadece 2 bucuk kilo verebildim. ama en azindan almadim. cunku ara ara 70 leri gordugum oluyordu. 64 lere kadar dustum burda ama 70 i gormedim hic. birakmamalisin canim. burda kontrollu oluyorsun en azindanKilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Kahvaltıdan önce tartilmis olsaydın, kilo vermiş olduğunu görecektin. Biz de 1 kilo altını düşünelim, tebrik edelimSelam kızlar. Geçen hafta 85.3'tüm. Bugün reglim ve aç karna unuttum, kahvaltıdan sonra tartındım.
Tebriklerr canimEki Görüntüle 2809837
Günaydın kızlar
geçen hafta 72.5
Bu hafta 72
Fark -500 gr.
Aslında daha cok bekliyordum ama regl dönemi sanırım ödem oluyo. Buna da şükür
Tebriklerr 🖒Bugünkü tartım
Az belki -700 gr ama onca kaçamağı bir şekilde toparlamışım neyseki
Kaptanım valla tam görseli düzenledim gruba atıcam müdür geldi arşive indik aha şimdi geldim 2014ten beri dosyaları taradı hala sistemi tarıyorum bulamadık aradığımızı
candy_candy Aysegul 6666 kızlar bildirim yapmayı unutmayın lütfen.
K krtp86 canım nasılsın hiç sesin soluğun çıkmıyor, iyi misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?