az az surekli gitsin darisi basimaGeçen cuma 65.6 idim.-300 gram
Gunaydiin canimmGünaydın Günaydın Günaydın
Ezandan önce uyandım bugüntartı heyecanı işte
Yeni güne Bismillah
Cumamız mübarek olsun kendisi ve gönlü güzellerim
Günaydın böyle güzel içten renkli bir gunaydina kayıtsız kalamazdimGünaydın Günaydın Günaydın
Ezandan önce uyandım bugüntartı heyecanı işte
Yeni güne Bismillah
Cumamız mübarek olsun kendisi ve gönlü güzellerim
Harikasın tatlım müthiş bir sonuçGeçen hafta:72.20
Bu hafta:70.55
An itibariyle vücut kitle indeksim normallll
Bende sevindim kaptanım. 2 ay sonucunda vücudumdan yaklaşık 10 kiloluk bir katman çıktıııııHarikasın tatlım müthiş bir sonuç
Yapma bırakırsan toparlanman diyeti toparlaman çok güçleşir . Şuan zor bir dönemden geçiyorsun. Bu seni daha çok yemeye itebilir. Bu aralar böyle oldu diye hep olacak hali yok ya. Biraz zaman ile halledebilirsinKilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Tebrik ederimGeçen cuma 65.6 idim.-300 gram
Maşallah çok güzel vermişsinizgunaydin kizlaaarrrr
gecen cuma: 66.1
bu cuma: 64.4
-1.700 gr
gecen haftaki hezimetten sonra iyi geldi.
İnşallah ben de bu kiloları görürümGunaydin kizlar
Geçen hafta 60.20
Bu kadar oldu
Çok teşekkür ederim canım, ilk hafta böyle 2 kilo gidiyor ödemden, umarım ileriki haftalarda da eksileri görürüz hepbirliktecok guzel canimm masallah
Kaptancım maşallah
Tebriklerr 🖒Geçen hafta:72.20
gunaydin kizlaaarrrr
gecen cuma: 66.1
bu cuma: 64.4
-1.700 gr
gecen haftaki hezimetten sonra iyi geldi.
@Akrrep geçen cuma 89.5Eki Görüntüle 2809749
Kızlar siz naptiniz maşallahGeçen hafta:72.20
İnsallah canim en kısa zamanda görürsün bende max 75 olmuştum hamileyken bi şekilde veriliyorİnşallah ben de bu kiloları görürüm
Çok teşekkür ederim canım güzel dileklerin için , görmeyi o kadar çok istiyorum ki🏌İnsallah canim en kısa zamanda görürsün bende max 75 olmuştum hamileyken bi şekilde veriliyor
Pessinus canım hazirandan beri kilo vermeye çalışıyorum ve verebildigim sadece 7 kilo bırakırsam sonucun daha da kötü olacağını biliyorum diyetisyene hazirandan beri 1800 lira odemisim eski asli olsa şimdiye daha çok kilo vermiş olmaliydim seni anlıyorum ama bırakmak çözüm olmuyor cidden arada böyle tıkanıklıklar oluyor sonra tekrar gidiyor kilolar stresli bir donemdesin o yüzden oluyor canım ama diyeti bırakma canımKilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Şimdi bir sürü bahane var kafamda hepsini sayabilirim ama bahane işte. Hurma yi diyetisyenim ye dedi ama bitter tamamen benim kendime verdiğim yetkiydi.Buna rağmen hurma ve bitter yemişsin tatlım. Şöyle 40 gün yemesen hiç inanki düzelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?