Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın Günaydın Günaydın
Ezandan önce uyandım bugün tartı heyecanı işte
Yeni güne Bismillah
Cumamız mübarek olsun kendisi ve gönlü güzellerim
Günaydın böyle güzel içten renkli bir gunaydina kayıtsız kalamazdim hayirli cumalar hepimize inşallah tartı sonuçlarında güzel olur

Günaydın kızlarr
Takım ne güzel başlamış güne

Maalesef bugün hastanenin interneti yok ve ben kendi telefonumdan girmek zorundayım. İnşallah en kısa sürede düzelir

Siteye telefondan girmeyi hiç sevmiyorum.

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Yapma bırakırsan toparlanman diyeti toparlaman çok güçleşir . Şuan zor bir dönemden geçiyorsun. Bu seni daha çok yemeye itebilir. Bu aralar böyle oldu diye hep olacak hali yok ya. Biraz zaman ile halledebilirsin

*** 13. Takım 719. Etap ***

LAydLiNe (69.3///%)
Ceylinimdeceylinim (63.1///%) Tartısı bozulduğu için bildirim yapamadı.
Souldfly (65.7///%)
bi-zuzu(57.6///%)
Eyslg (60.2///%)

afrasyab08 (66.1///%)
Bravequeen (72.20///%)
Sibal57 (84.2///%)
berceste_ (89.9///%)

Akrrep (83.6///%)

13. Takım ortalaması: %

*** 13. Takım 719. Etap Free listesi ***

dira90(58.90///%)670. Etapta 56.7 kilo ile mezun olan üye
Aysegul 6666 (70.1///%) 680. Etapta 65.8 kilo ile mezun olan üye

pessinus (66.35///%) 66.2 kilo ile 710. etapta izne ayrılan üye
polokey2244 (73.5///%) 682. Etapta 68 kilo ile izne ayrılan üye
candy_candy (133.9///%) 704. Etapta 124.6 kilo ile bildirimsiz izne ayrılan üye

Anka (71.8///%) Özel yarışmacı, Onur konuğu

13. Takım free liste ortalaması : %

717. Etapta Bildirim yapmayanlar
SaskinAnne (84.3///%) 698. Etapta 81.2 kilo ile 5. takımdan bildirimsiz ayrılan üye
Gonul83 (64.6///%) 692. Etapta 63.5 kilo ile kendi isteğiyle ayrılan üye

Geçen cuma 65.6 idim.-300 gram
Tebrik ederim
gunaydin kizlaaarrrr
gecen cuma: 66.1
bu cuma: 64.4
-1.700 gr
gecen haftaki hezimetten sonra iyi geldi.
Maşallah çok güzel vermişsiniz
Gunaydin kizlar
Geçen hafta 60.20
Bu kadar oldu
İnşallah ben de bu kiloları görürüm
cok guzel canimm masallah
Çok teşekkür ederim canım, ilk hafta böyle 2 kilo gidiyor ödemden, umarım ileriki haftalarda da eksileri görürüz hepbirlikte
Kaptancım maşallah
Geçen hafta:72.20
Bu hafta:70.55
An itibariyle vücut kitle indeksim normallll
Tebriklerr 🖒

Kilo veren herkesi tebrik ediyorum ben de an itibariyle bırakıyorum diyet sürecini belli ki hazır değilim hiçbir şey olmuyor motivasyonun yok... Sizi biraz uzaktan takip edeceğim kızlar devam edemiyorum
Pessinus canım hazirandan beri kilo vermeye çalışıyorum ve verebildigim sadece 7 kilo bırakırsam sonucun daha da kötü olacağını biliyorum diyetisyene hazirandan beri 1800 lira odemisim eski asli olsa şimdiye daha çok kilo vermiş olmaliydim seni anlıyorum ama bırakmak çözüm olmuyor cidden arada böyle tıkanıklıklar oluyor sonra tekrar gidiyor kilolar stresli bir donemdesin o yüzden oluyor canım ama diyeti bırakma canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…