• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hâla hastalıkla cebelleşen bir adet ben var. Regl oldum yeme ataklarım felakett. Evde elimi nereye atsam abur cubur var. Anlayacağın zor durumdayım :110: :110: :110:
Sende hayat nasıl diyet nasıl bakalım
Ah seni en iyi ben anlarım şu anda ben de reglim ve geçen hafta özellikle felaketti sürekli tatlı bir şeyler yeme isteğim vardı. Çocuklardan kaynaklı elimin altında çok olmasa da mutlaka atıştırmalık bir şeyler oluyor geçen hafta gittim geldim yedim. Dünden beri daha iyi ama iştahım. Senin de normale dönecek merak etme ☺️ umarım birazdan da spor yapacağım.

Ah seni en iyi ben anlarım şu anda ben de reglim ve geçen hafta özellikle felaketti sürekli tatlı bir şeyler yeme isteğim vardı. Çocuklardan kaynaklı elimin altında çok olmasa da mutlaka atıştırmalık bir şeyler oluyor geçen hafta gittim geldim yedim. Dünden beri daha iyi ama iştahım. Senin de normale dönecek merak etme ☺️ umarım birazdan da spor yapacağım.
Ahh ne güzel atlatmışsın ben daha yeni başladımm :KK48: :KK48:
Bugün spor yapmayı denemek istiyorum bende bakalım hayırlısı💃💃

Hihh işte aradığım bahanelerden🤣
Ben astrolojiyi çok seviyorum burçlardan çok ay tutulmamalri ve yeni ay daha çok etkiliyor bende şaşırdım niye böyle yemek yemek istiyorum diye baktım ki ay boğaya geçmiş bugün 2 gün dikkat etmek gerek sende sever misin astrolojiyi

Ahahaaa size rüyamı anlatayım şimdi geldi aklıma
Resmen bugün ekmek arası yedim iki lokmada yarım ekmek arasını yedim üstüne bir yarım daha yedim 😂😂😂 etrafımdaki insanlar şaşkın bir şekilde bana bakıyorlardı 🙈🙈🙈 yorumlamanizi istemiyorum Allahım hayırlara çıkarsın insallahh🤔

Merhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldiniz burada bizimle birlikte fazla kilolardan kurtulursunuz umarım ☺️ ilk sayfadaki bilgi formunu doldurursaniz sizi daha iyi tabiyabiliriz

selamlar, umarım takıma heyecan getirir ve birbirimize destek olma noktasında faydalı bi arkadaş olurum.

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): Ekhion kalsın :)
Mesleginiz: Elektronik Mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : 2019'da doğum yaptım, doğuma 78 gibi bir kilo ile girmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Sonrasında geçen yaz başında 62'lere kadar düştüm. Şimdi yine 4 kilo aldım 1-2 ay kadar bir sürede. Aslında sağlıklı beslenenbiri olduğumu düşünüyorum. Düzenli yerim ve ev yemekleri yerim. Ama karbonhidratla büyük bir aşk yaşıyoruz. Öhöm ama şimdi burada bu aşkı ballandırarak anlatacak değilim. Ekmek-börek-lavaş vs arkadaşlardan vazgeçmekte zorlanıyorum. Son zamanlarda akşam yemeğinden sonra da bir şeyler yerken buluyorum kendimi. İşte böyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak için, hayalim fit babanne olmak inşallah. Bir de otururken göbeğim beni bunalttığı için. :) Artık göbeğimden bunalmak istemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 2016'da 6. takımda yarıştım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.

Merhaba arkadaşlar, ben geldim. 90 kiloyum 35 yaşındayım. 4 yıl önce burada 64e düşmüştüm. Tek başıma denedim olmadı, yine sizlerle yeniden başarmaya geldim.
Hoşgeldin canım ben de 90- 89 arasiyim birbirimize yakınız ama benim metabolizma sorunlarım var yine de yakınlik hissi aldım senden😍 doğum kiloları hızlı veriliyor üstünde durulursa hadi başlayalım o zaman 🌺🤗

selamlar, umarım takıma heyecan getirir ve birbirimize destek olma noktasında faydalı bi arkadaş olurum.

Kullanıcı Adı :
İsim (İsteğe Bağlı ): Ekhion kalsın :)
Mesleginiz: Elektronik Mühendisi
Yaşınız : 31
Medeni Durumunuz : Evli
Çocuk Sayısı : 2
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz : 163
Kilonuz: 66
Hedef kilonuz : 55
Kilo alma hikayeniz : 2019'da doğum yaptım, doğuma 78 gibi bir kilo ile girmiştim sanırım tam hatırlamıyorum. Sonrasında geçen yaz başında 62'lere kadar düştüm. Şimdi yine 4 kilo aldım 1-2 ay kadar bir sürede. Aslında sağlıklı beslenenbiri olduğumu düşünüyorum. Düzenli yerim ve ev yemekleri yerim. Ama karbonhidratla büyük bir aşk yaşıyoruz. Öhöm ama şimdi burada bu aşkı ballandırarak anlatacak değilim. Ekmek-börek-lavaş vs arkadaşlardan vazgeçmekte zorlanıyorum. Son zamanlarda akşam yemeğinden sonra da bir şeyler yerken buluyorum kendimi. İşte böyle.
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : Sağlıklı olmak için, hayalim fit babanne olmak inşallah. Bir de otururken göbeğim beni bunalttığı için. :) Artık göbeğimden bunalmak istemiyorum.
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : Evet, 2016'da 6. takımda yarıştım.
Takım kurallarını okudum ve kurallara uymayı kabul ediyorum.
Hoşgeldin ben o heyecanı aldım bile 😍🌺 o cümleyi değiştirip göbeğinde mutlu olmak istiyorum dersen daha kolay olacak 😅 son zamanlarda cümlelerini olumlama yaparak değiştiriyorum da🙈

Hoşgeldin canım ben de 90- 89 arasiyim birbirimize yakınız ama benim metabolizma sorunlarım var yine de yakınlik hissi aldım senden😍 doğum kiloları hızlı veriliyor üstünde durulursa hadi başlayalım o zaman 🌺🤗
Hosbulduk,☺metabolizma sorunlarında da ortak noktamız var sanırım. Tiroid ve hipoglisemi 🙁. Ama engel olamaz bize.başladık o zaman🤗👍

Hoşgeldiniz burada bizimle birlikte fazla kilolardan kurtulursunuz umarım ☺️ ilk sayfadaki bilgi formunu doldurursaniz sizi daha iyi tabiyabiliriz
Kullanıcı adı :salt
Medeni durum:evli
Çocuk :4 yaşında kızım var
Meslek:müşavir
Güncel kilom:90
Hedef kilom:55

carsamba menusu Ellssa Ellssa
08:00 1 tam bugday krep,1 tatli kasigi krem peynir
13:30 3 dilim kasar,8 zeytin
17:30 bol yesillikli 2 tabak kisir
2 litre su
( gun boyu cok yogundum oyuzden boyle oldu)

Back
X