• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Ben tek başına otokontrol sağlayamıyorum maalesef.. O yüzden takımlı olmaya geldim.. Beni ancak liste sorumluluğu paklar.

Ben de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Cuma günü diyetisyenime danışacağım. Sosyal medyada çok severek takip ettiğim diyetisyenlerden biri tavsiye etti. Güzel bir şekilde de anlattı. Aklıma çok yattı. Her yönden çok faydalı görünüyor ama daha detaylı araştırmak istiyorum. Bilgilerimizi paylaşalım bu konuda. Geri kalan hayatımız için de güzel bir yatırım olacak çünkü bu kolajen.
Güzel bir paylaşım olacaktır hepimiz için

Menün gayet güzel olmuş bence bugün. Pastayı hiç görmüyorum. Tek sorun akşam yemeğinin saati. Çok geç bir akşam yemeği olmuş. Daha erken yersen bundan sonra çok faydalı olur. Gece kaçta uyuyorsun? Eğer 00:00 dan sonra uyuyorsan araya yoğurt eklemen güzel olur senin için.
Evet saatim geç maalesef. Eşimin işten gelmesi bazen bu saatleri bulabiliyo, onu bekliyorum. Gece 00:30-01:00 arası uykuya geçiyorum genelde. Durumuma göre bi akşam arası yapiyorum aslında ama bugün mideyi doldurduğum için yemedim :)

Ben de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Cuma günü diyetisyenime danışacağım. Sosyal medyada çok severek takip ettiğim diyetisyenlerden biri tavsiye etti. Güzel bir şekilde de anlattı. Aklıma çok yattı. Her yönden çok faydalı görünüyor ama daha detaylı araştırmak istiyorum. Bilgilerimizi paylaşalım bu konuda. Geri kalan hayatımız için de güzel bir yatırım olacak çünkü bu kolajen.
Kaptanim ne zamandir arastiriyorum,aldim bisey baslicam bugun,yazarim buraya zamanla etkilerini,kullananlar hep memnun gibi görunuyo ama görcez bakalim

Menüm

11:00
Sade kahve 1 incir

12:00
Peynir
Kaymak
Lavaş
Kış çayı

16:30
2 ıspanaklı sac böreği
2 parça katmer
Çay

19:30
1 porsiyon kıymalı patates
Turşu
Az pide

21:00
Soda
1 gofret

Su
2,5 litre

Spor
1 saat yürüyüş

herkese iyi geceler, bugün çok yoğundum anca yazıyorum

kahvaltı 08.30
2 yumurtalı menemen
2 dilim kızarmış tb ekmeği

öğle 14.00
1 dilim börek

akşam 20.00
1 kase yoğurt çorbası
2 dilim tb ekmeği
3 parça turp
5-6 tane biberiye turşusu

2 litre su
2 fincan Türk kahvesi

1 saat yoga: 120 puan
3200 adım: 45 puan

Kızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Ben hedefe yakın olduğum için sürekli yoldan çıkmakla kontrol sağlamak arasında gidip geliyorum malesef ramazan ayı da yaklaştığı için biraz daha irademi kontrol etmekte zorlanıyorum o zaman nasılsa veriyorum diye 😬

candy_candy candy_candy nerelerdesin? Menünü göremedim dünkü listenin içinde?

kaptanım valla dün girdim tam okuyorum takımı bir dosya geldi sabah 9 buçukta inan ki işi 5e 10 vardı bitti bitmedi de bıraktık artık yani ölecektik çok yordu çok :cry: giremedim takıma

akşam zaten 8 buçukta yattım hemen kızlarla.. şu anda da ölüyorum baş ağrısından.. bacağım belim koptu resmen :KK14:

şimdi yazıcam menülerimi ama çok iyi değil porsiyon kontrolü de saat planlaması da yapamadım maalesef:KK43:

pazartesi menüm

kahvaltı 8.00: 4 dilim çok tahıllı ekmek + süzme peynir + hindi salam (1 paket) + 4 tk zeytin ezmesi + 20 dal kadar maydanoz

ara 10.00: sade kahve + bitter (36 cal)

öğlen 12.00: kahvaltının aynısı (ekmekler ince olduğu için toplam yarım ekmek yemiş oldum)

ara 15.30: sade neskafe

1. akşam yemeği 18.00: 5 kaşık tb makarna + ızgara göğüs eti + köz patlıcan salatası

2.akşam yemeği 21.30: 1 tabak nohut yemeği + 1 kase yoğurt

10000 adım yürüyüş (yarısı tempolu öğlen yürüdüm diğer yarısı işe gidip gelirken o kadar tempolu değil :))
su 3 lt

dünkü menüm

kahvaltı 6.00: maydanozlu az kaşarlı omlet + 1 bardak portakal suyu

ara 10.00: sade kahve + bitter (36 cal)

öğlen 12.00: ızgara tavuk şiş + mercimek çorbası + 2 kaşık bulgur salatası (kısır gibi ama bi değişik meze olarak yanına koyuyorlar) + iki dilim ekmek

ara 16.00: sade neskafe, sade türk kahvesi

1.akşam yemeği 18.00 : 1 tabak tb makarna + 1 kutu light ton balığı + 2 kaşık mısır

2.akşam yemeği 22.00 : 1 parça kuzu gerdan + 3 parça patates :KK43:

spor yok suyu sayamadım ama çok içtim

akşam yemekleri neden öyle oldu anlamadım :cry: işten gelir gelmez evde ne varsa diyete uygun olacak şekilde yiyorum bu iki gündür kızları uyuttuktan sonra da yedim:eek:

Back
X