• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

İyi akşamlar kızlar menümü yazayım
1 haşlanmış yumurta,2 küçük dilim hindi füme,2 közlenmiş kapya biber,1 dilim tam buğday ekmeği,2 parmak beyaz peynir
10.30
1 şekersiz Türk kahvesi,3 kuru incir,3 ceviz
14.30
1 kase mercimek çorbası,8 kaşık ıspanak yemegi,1 küçük dilim tam buğday ekmeği
19.00
4 köfte 3 kaşık bulgur pilavı salata
21.30
1 kupa sütlü kahve
Su 3 litre spor şimdilik yok. Günlerim çok yoğun geçiyor öğün saatlerini tutturamiyorum

Bozma canım moralini. O daha küçücük bir bebek. Biz de geçtik o dönemlerden. Üzülme sakın yedim diye. Sonuçta sen emziren bir annesin. Şimdiye çoktan kaybolup gitmiştir o pasta. Sen mutlu olmalısın ki bebişinde mutlu olsun.
Keşke faydalı biseyler yeseydim diye üzüldüm açıkçası. Hem çok yüksek kalori hemde şeker bombası. Yiyip bitirdikten 1 dk sonra pişmanlık yüklendi direkt 😬

Beraber yapalım. Ben zaten haftanın 3 günü spor salonuna gidiyorum. En az 500 ip atlıyorum ama gitmediğim zamanlarda da mekik çekmek ve ip atlamak istiyorum. Benden iyi rakip mi bulacaksın :KK70: :KK70: :KK70:
:KK71:işte buuu bugün yaptıgın paylaşımında özellikle önüne baktım cıs varmı diye :KK70::KK70: yoktu dedim ki helal olsun :KK70: Bu 500 ip atlama işini sevdim amaç günü boşa geçirmemek az da olsa birkaç hareket yapmak.

Ben de bu aralar bu konuyu araştırıyorum. Cuma günü diyetisyenime danışacağım. Sosyal medyada çok severek takip ettiğim diyetisyenlerden biri tavsiye etti. Güzel bir şekilde de anlattı. Aklıma çok yattı. Her yönden çok faydalı görünüyor ama daha detaylı araştırmak istiyorum. Bilgilerimizi paylaşalım bu konuda. Geri kalan hayatımız için de güzel bir yatırım olacak çünkü bu kolajen.
kolojen hakkinda bi yazi okumustum. ceninden uretilen madde varmis. bende dusunuyordum vazgectim.

Keşke faydalı biseyler yeseydim diye üzüldüm açıkçası. Hem çok yüksek kalori hemde şeker bombası. Yiyip bitirdikten 1 dk sonra pişmanlık yüklendi direkt 😬

Bazen tutamıyoruz böyle kendimizi ama pişmanlık sadece üzüyor bizi. Arada öyle atakların olması çok normal. Hepimize oluyor. Ama önemli olan ataktan sonra kendini toparlayabilmen. Mesela ben kendini toparlayamayanlardanım. Nasılsa bozdum diye koskoca bir günüm gider. Bir lokmayla da duramam. Ama bu tamamen psikolojik. O nedenle artık kaçamak yapmadan defalarca düşünüyorum ve sonunda da kaçamaktan vazgeçiyorum. Çünkü biliyorum ki sonunda pişman olacağım ve bir sürü emeğim çöpe gidecek. O yüzden bir daha ki sefere bizi düşün belki kaçamak yapmadan vazgeçersin :KK66:

Hangimizin öyle değil ki? Çoğu zaman acıkmadan bile yediğimiz oluyor. Yalnız değilsin yani bu konuda. Ama şu da bir gerçek ki eğer bu pis boğazlığı bırakırsak çok kolay başaracağız bu işi.
Artık eskisine nazaran durdurmaya çalışıyorum kendimi beni bilirsin çayı boş geçiremeyenlerdenim... mesela biraz önce eşim almış eline 1 kutu pişmaniye diyo yer misin :KK70: benden çok yiyor ama yinede nasıl kilo almıyor hayret ediyorum

08.30 kahvalti
1 dilim ty peynir
1 yumurtadan omlet
1 çk tahin pekmez
1 simit
11:00 ara
1 muz
16:00 yaş pasta😢

20:00 akşam
3 yağsız tavada köfte
Yarım porsiyon spagetti
1 ayran

Spor yok, su 3 lt+

Menün gayet güzel olmuş bence bugün. Pastayı hiç görmüyorum. Tek sorun akşam yemeğinin saati. Çok geç bir akşam yemeği olmuş. Daha erken yersen bundan sonra çok faydalı olur. Gece kaçta uyuyorsun? Eğer 00:00 dan sonra uyuyorsan araya yoğurt eklemen güzel olur senin için.

Artık eskisine nazaran durdurmaya çalışıyorum kendimi beni bilirsin çayı boş geçiremeyenlerdenim... mesela biraz önce eşim almış eline 1 kutu pişmaniye diyo yer misin :KK70: benden çok yiyor ama yinede nasıl kilo almıyor hayret ediyorum

Belli olmaz o iş, bir gün bir bakarsın sen zayıfsın o şişko :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

kolojen hakkinda bi yazi okumustum. ceninden uretilen madde varmis. bende dusunuyordum vazgectim.

Sığır kolajenin de öyle bir şey olacağını hiç düşünmüyorum canım. O söylediğin başka bir şey bence. Kozmetik ürünlerinde belki kullanılıyordur ama bizim söylediğimiz kolojen tamamen hayvansal kaynaklı.

Kızlar cenazemiz var eşimin teyzesi vefat etti. Evde bile değilim bana 10 15 gün zaman verirseniz sevinirim. Hepinize başarılar Allaha emanet olun
Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.
Kızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Kaptanım sanırım benimkide pisboğazlıktan.. Kendimi durdurmuş halim evde eşim çok sever bende önceden severdim karşımda yediğinde duramıyorum bir iki alıyorum eskiden olsa ben bitirirdim paketi tek başıma benim için bir iki yememde bir başarı.. Hiç yememeye çalışacağım özellikle hayat tarzı olarak paketli ürünleri hayatımdan çıkarmak gibi bir kararım var eskiye göre %10unu ancak alıyoruz eve inşallah hep bitircem paketli gıda işini
16 Mart 2021 Menüm

Kahvaltı (07:30)
3/4 haşlanmış yumurta
3 tane çeri domates
2 parmak kalınlığında tulum peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı acuka

Öğle (12:15)
5 şiş ciğer
3 ince dilim lavaş
Büyük bir bardak ayran
Bol meze

Akşam (18:30)
1 kepçe domates çorbası
5 yk ıspanak yemeği
3 yk yoğurt

20:45
2 tane çilek, 15 tane sarı leblebi

3 lt su, 6356 adım

Gün içinde; 2 fincan menengiç kahvesi, 1 fincan nescafe, 1 tane Doğadan probiyotikli Rooibos çayı, 1 tane beyaz çay, 3 kupa siyah çay (Ne içmişim yaaaaa :KK57::KK57:)
Afiyet olsun kaptanım. menün zaten diyetisyen menüsü birşey diyemem ama menengiç kahvesi ve nescafe çok kalorili şekersiz bile olsa kreması hem katkı maddeleri içeriyor hemde kalorisi yüksek. Ben filtre kahveye geçtim içemeyince 2si biraradayıda bıraktım sütle granül kahve koyarak yapıyorum en azından süt sağlıklı

İyi akşamlar kızlat menüm
Kahvaltı 09.30
Tereyağında 2 yumurta
1 kk beyaz peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
5 zeytin

Öğle 13.30
2 avuç beyaz leblebi
4 yuvarlak karabuğday patlağı
2 tane diyet kurabiye

Akşam 16.30
1 porsiyon somon sote
1 dilim çok tahıllı ekmek

Su 2 lt
Spor 30 dk dans

Aralarda bolca şekersiz tk, yeşilçay içtim. Okulda öğün bulamadığım için öğleni böyle atlattım. Kurabiyeyi diywt yapn bir arkadaş ikram etti diyetisyen tarifiymiş ohh mis yedim hazırca😅😅😅

Canım kilona göre ekmek miktarın fazla olmuş. Öğün saatlerin çok güzel. Diyet kurabiyeyi kendin mi yaptın? Dedim ama arkasından da notunu okudum :KK70: :KK70: Akşam öğününe salata eklesen harika olurdu.

Iyi aksamlar

Kahvalti yapmadim maalesef
Ogle yemegi 12.00
Et sote
3 kasik kadar pirinc pilavi
1 kase yesil salata
Yayla corbasi

Aksam yemegi 18.50
2 kasik pilav
2 kaşık etli sebzeli güveç

2 lt su
Yarım saat hafif tempo egzersiz

Başın sağolsun canım. Allah rahmet eylesin.

Kaptanım sanırım benimkide pisboğazlıktan.. Kendimi durdurmuş halim evde eşim çok sever bende önceden severdim karşımda yediğinde duramıyorum bir iki alıyorum eskiden olsa ben bitirirdim paketi tek başıma benim için bir iki yememde bir başarı.. Hiç yememeye çalışacağım özellikle hayat tarzı olarak paketli ürünleri hayatımdan çıkarmak gibi bir kararım var eskiye göre %10unu ancak alıyoruz eve inşallah hep bitircem paketli gıda işini

Afiyet olsun kaptanım. menün zaten diyetisyen menüsü birşey diyemem ama menengiç kahvesi ve nescafe çok kalorili şekersiz bile olsa kreması hem katkı maddeleri içeriyor hemde kalorisi yüksek. Ben filtre kahveye geçtim içemeyince 2si biraradayıda bıraktım sütle granül kahve koyarak yapıyorum en azından süt sağlıklı

Nescafeyi sade içiyorum canım. Sütsüz, kremasız ve şekersiz oluyor. Filtre kahveyi daha çok seviyorum da yapmaya üşenince granül kahveyi yapmak daha kolay oluyor. Yoksa kahve makinam da var. Filtre kahveyi de sütsüz ve şekersiz içenlerdenim :confused::confused:

Takıma ilk geldiğim zamanlarda ben de şekersiz hiçbir şey içemeyenlerdendim. 3'ü bir arada kahveye 2 tane daha kesme şeker atan biriydim. Bir tane çay bardağına 3 kesme şeker, kupaya 6 kesme şeker atan bir şeker manyağıydım. Takıma geldikten kısa bir süre sonra şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan. Şimdi şekerli hiçbir şeyi içemiyorum. En son ne zaman meyve suyu içtim hatırlamıyorum mesela. Hayatımdaki bütün içecekler şekersiz. Menengiç kahvesini biliyorum ama diyetisyenin ona da izni vardı. Sadece ben fazladan bir fincan daha içtim ama fincanları küçüktü :KK48::KK48::KK48:

Canım kilona göre ekmek miktarın fazla olmuş. Öğün saatlerin çok güzel. Diyet kurabiyeyi kendin mi yaptın? Dedim ama arkasından da notunu okudum :KK70: :KK70: Akşam öğününe salata eklesen harika olurdu.
Ekmeğin fazla olduğunu yazarken farkettim😅 akşam masada salata varmış ama dikkatimi çekmedi🤣 eşimin somon sotesi dehşet olur gözüm salatayı görmedi ekmeği suyuna yetireyim diyerek banarak yedim gitti. Şekeraiz kolada koymuş bardağıma onuda görmedim içmedim.

Iyi aksamlar

Kahvalti yapmadim maalesef
Ogle yemegi 12.00
Et sote
3 kasik kadar pirinc pilavi
1 kase yesil salata
Yayla corbasi

Aksam yemegi 18.50
2 kasik pilav
2 kaşık etli sebzeli güveç

2 lt su
Yarım saat hafif tempo egzersiz

Senin menü yazdığını görmek çok mutlu etti canım beni. Kahvaltısız güne başlaman kötü olmuş biraz. Her iki öğününde de pilav yemen haricinde menün gayet güzel. Keşke akşam pilav yerine salata, yoğurt gibi daha besleyici yiyecekler ekleseydin menüne. Miktarları da çok az olmuş. Bu arada mezuniyetine yaklaşık 4 kilo var. Artık biraz daha hızlansak seninle de koruma durumuna geçsek süper olacak.

Ekmeğin fazla olduğunu yazarken farkettim😅 akşam masada salata varmış ama dikkatimi çekmedi🤣 eşimin somon sotesi dehşet olur gözüm salatayı görmedi ekmeği suyuna yetireyim diyerek banarak yedim gitti. Şekeraiz kolada koymuş bardağıma onuda görmedim içmedim.

Kolayı iyi ki görmemişsin :KK70::KK70::KK70:

Kızlar ben kaçıyorum şimdilik. Makineye çamaşır atmam lazım, kuruyan çamaşırları toplamam lazım. Çalışma masam darmadağınık onu toparlamam lazım. Çok iş var çokkk :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: İşi bitmeyenlere selam olsun :KK70::KK70:

İyi geceler şimdiden herkese, sabah görüşmek üzere :KK36::KK36:

Nescafeyi sade içiyorum canım. Sütsüz, kremasız ve şekersiz oluyor. Filtre kahveyi daha çok seviyorum da yapmaya üşenince granül kahveyi yapmak daha kolay oluyor. Yoksa kahve makinam da var. Filtre kahveyi de sütsüz ve şekersiz içenlerdenim :confused::confused:

Takıma ilk geldiğim zamanlarda ben de şekersiz hiçbir şey içemeyenlerdendim. 3'ü bir arada kahveye 2 tane daha kesme şeker atan biriydim. Bir tane çay bardağına 3 kesme şeker, kupaya 6 kesme şeker atan bir şeker manyağıydım. Takıma geldikten kısa bir süre sonra şekeri tamamen çıkarttım hayatımdan. Şimdi şekerli hiçbir şeyi içemiyorum. En son ne zaman meyve suyu içtim hatırlamıyorum mesela. Hayatımdaki bütün içecekler şekersiz. Menengiç kahvesini biliyorum ama diyetisyenin ona da izni vardı. Sadece ben fazladan bir fincan daha içtim ama fincanları küçüktü :KK48::KK48::KK48:
Ben 10 yıldır çayı şekersiz içerim kahve konusunda sert kahveleri içemiyorum türk kahvesini bilesütle yapıyorum, nescafe yazınca hemen 2si1arada içtiniz zannettim🤓 filtre kahve hiç içemeyeceğim birşey sanırım.. Umarım bende şekerli şeyler içemez olurum meyvesuyu içmem ama cam şişe klasik kolaya dayanamıyorum plastik şişelerdekiler çok şekerli geliyor meyvesularıda bende içemiyorum.. Menengiç candır ama tam benim kahvem.. Size de afiyet olsun 🌺

Back
X