Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana spor arkadası lazım benimle günlük mekik ve ip atlamayı kim isteerr düzenli spor yapmak istiyorum ama hep üşeniyorum az da olsa spor yapalım beraber birbirimizi gaza getirelim
![]()
15 Mart Pazartesi menü kontrolü
@pessinus menü cıslı sporlu
polokey2244 menü cıslı sporlu
@dira90 menü cıslı sporsuz
@Bravequeen menü cıslı sporsuz
@elaalemi menü güzel sporlu
@Eyslg menü cıslı sporsuz
@aysegul6666 menü cıslı sporsuz
@Sibal57 menü güzel sporsuz
@bi-zuzu menü cıslı sporsuz
@yeninesilsosyolog menü cıslı sporlu
@Ceylinimdeceylinim menü güzel sporlu
@Souldfy menü cıslı sporsuz
berceste_ menü güzel sporlu
G gamzisko menü güzel sporlu
@Akrrep
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallahKızlar cenazemiz var eşimin teyzesi vefat etti. Evde bile değilim bana 10 15 gün zaman verirseniz sevinirim. Hepinize başarılar Allaha emanet olun
Ay boğaya geçiş yapıyormuş o yüzden yeme atakları çok oluyormuşKızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı![]()
![]()
Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Hem içmiş hem yemişsin yazık değil mi bana16 Mart 2021 Menüm
Kahvaltı (07:30)
3/4 haşlanmış yumurta
3 tane çeri domates
2 parmak kalınlığında tulum peyniri
Yarım dilim tam buğday ekmeği
1 çay kaşığı acuka
Öğle (12:15)
5 şiş ciğer
3 ince dilim lavaş
Büyük bir bardak ayran
Bol meze
Akşam (18:30)
1 kepçe domates çorbası
5 yk ıspanak yemeği ki
3 yk yoğurt
20:45
2 tane çilek, 15 tane sarı leblebi
3 lt su, 6356 adım
Gün içinde; 2 fincan menengiç kahvesi, 1 fincan nescafe, 1 tane Doğadan probiyotikli Rooibos çayı, 1 tane beyaz çay, 3 kupa siyah çay (Ne içmişim yaaaaa)
Ay boğaya geçiş yapıyormuş o yüzden yeme atakları çok oluyormuşbende niye devamlı biseyler yemek istiyorum diyordum daha dikkatliyim o yüzden
![]()
Hem içmiş hem yemişsin yazık değil mi bana![]()
gunaydin kizlar kolajen kullanan varmi,kullanipta etkisini gören
Kızlar napiyosunuz? Oğlum bugün kucağımdan inmiyo, çok güzel başlamıştı öğünlerim ama yorgunluk ve stresle az önce koca dilim pasta yedim ayaküstüböyle olunca bütün motivasyonum yerle bir oluyo
Tebrikler iyiki cokoprens yok evde kurabiye vardı yedim vallaOfffff desene bu aralar işimiz zor ama atakları savuşturmak bizim elimizde. Benim reglim yaklaştı ona rağmen tutuyorum kendimi. Az önce elime çokoprens geçti. Götürüp masanın üzerine bıraktım usulcaŞimdi uslu uslu kahvemi içiyorum
![]()
Ben direk öz eleştirimi yapıyorum... benimkisi pis boğazlıkk...Kızlar yaaaaa takımın neredeyse tamamına yakınının menüsü cıssslıııı![]()
![]()
Neden böyle oluyor? Herkesten bir öz eleştiri bekliyorum bu konuda. Ama lütfen bu kez kendinizi eleştirirken çok objektif olun. Herkesten bu mesajıma cevap bekliyorum.
Kurabiyeler listende var mıydı acepSabah 10:00
Türk kahvesi 2 kayısı
Öğlen yoğurt zerdeçallı 2 galeta
Ara yeşilçay
Ara misir püskülü elma
2 kurabiye
akşam yoğurtlu kabak rendesi galeta
Aralarim var iki tane daha
Spor 30 dakika yürüyüş suyu 3 e tamamlarım bugün Güzel gitti![]()
Evet gördüm canım tebrikler ama ödül günüm vardır dimi benim cumartesiAma listemde izin var yediklerimeSadece kahvenin biri ve şu an içtiğim kahve fazla. Çaylar serbest.
Paylaştığım fotoğrafta gördüysen bazı arkadaşların önünde tehlikeli bir tatlı var ama bende yok. Aferin bana![]()
Ben direk öz eleştirimi yapıyorum... benimkisi pis boğazlıkk...![]()
![]()
Hayır tabiiki yoktu ama çok güzel duruyorduKurabiyeler listende var mıydı acep![]()
Evet gördüm canım tebrikler ama ödül günüm vardır dimi benim cumartesi