Bozma moralini canım arada böyle krizler olur hiiiç bozmamış gibi kaldığın yerden devamKızlar napiyosunuz? Oğlum bugün kucağımdan inmiyo, çok güzel başlamıştı öğünlerim ama yorgunluk ve stresle az önce koca dilim pasta yedim ayaküstüböyle olunca bütün motivasyonum yerle bir oluyo
Menün çok güzel kaçamaksız09.20
-1 kase tavuk çorbası
-2 yk lor peynir
-1 yumurta
11.10: 10 fındık 2 kayısı 3 tane hurma+ bitki çayı
13.45: 7 badem + türk kahvesi
17.00: 3 yk maş fasülyesi+ 2 yk yoğurt
- 1 yesil elma
19.15: 1 kâse tarhana çorbası
-2 3 parça patates+ 1 parça tavuk
1.5 lt su ( 2 yapacağım)
Spor yok
Sporunda menünde çok güzel dondurma en masum kaçamak bence hergün 20 sk spor yapabilsek keşke eriyeceğiz ama o bile gözümde büyüyor benim.Hepinize iyi akşamlar kızlar
Kahvaltı 8.15
Tost ekmeğinden 1 dilim karışık tost
Saat 12.30 da 1 külah dondurma
Saat 16.30 da eşimin yemege gelmesini beklerken avuç kadar lavaş ve 2 dilim kaşar yedim
17.00 de 1 sade maden suyu
19.00 da 1 turpdolaptan bana çok güzel bakıyordu
Akşam yemeğinin saati geçtiği için yemek istemedim zaten pekte acıkmamıştım.
Bugün 3 litre su içtim hala da susuzluğum geçmiş değil neyin nesi anlamadım normalde 1 litreyi cok zor içen biriyim.
200 ip atladım.
15 dakika çeşitli egzersizler yaptım.
20 mekik çektim.
Her aksam mutlaka çay yada yeşil çay içerim ben kızlar artık belirtmesem sorun olmaz dimi mutlaka içerim yani
Kuzum çok az geldi gözüme menün kurabiye yerine güzel bi öğle yemeği yeseymişsin daha iyi olurmuş bence. Ben bunları ara öğün diye yiyorumSabah 10:00
Türk kahvesi 2 kayısı
Öğlen yoğurt zerdeçallı 2 galeta
Ara yeşilçay
Ara misir püskülü elma
2 kurabiye
akşam yoğurtlu kabak rendesi galeta
Aralarim var iki tane daha
Spor 30 dakika yürüyüş suyu 3 e tamamlarım bugün Güzel gitti
Haklısın ama diyetisyen menüsü silkeleme menüsü bu evdeyken az yiyorum okula gittiğimde yumurta yiyorum kahvaltıdaMenün çok güzel kaçamaksızafiyet olsun
Sporunda menünde çok güzel dondurma en masum kaçamak bence hergün 20 sk spor yapabilsek keşke eriyeceğiz ama o bile gözümde büyüyor benim.
Kuzum çok az geldi gözüme menün kurabiye yerine güzel bi öğle yemeği yeseymişsin daha iyi olurmuş bence. Ben bunları ara öğün diye yiyorumsuyun güzel olmuş tebrikler
Enginar yemeyi özledim bende yapacam yaselam kizlar
11.00 haslanmis 2 yumurta
18.00 2 tane enginar, 3-4 kasik bulgur
1 saat yuruyus yaptim
Kızlar cenazemiz var eşimin teyzesi vefat etti. Evde bile değilim bana 10 15 gün zaman verirseniz sevinirim. Hepinize başarılar Allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?